SuperDagActie voor de snelle beslisser

50% korting op een verblijf tot 12 februari 2021 

Het zal u niet ontgaan zijn: dit jaar bestaat De Krim Texel 50 jaar. Ter ere hiervan sluiten we ons jubileumjaar af met een ongekende SuperDagActie! Ontvang tot 31 december 23:59 uur maar liefst 50% korting* op een verblijf in de periode van 4 januari t/m 12 februari 2021. Mis deze kans niet en begin het nieuwe jaar met een heerlijk verblijf op Texel! 

* Deze actie is alleen geldig tot 31-12-2020 23:59 uur voor het reserveren van een chalet of familievilla op Vakantiepark De Krim, een landhuis of villa op bungalowpark ’t Hoogelandt of een villa op Villapark De Koog (m.u.v. de zwembadvilla) voor een weekend of midweek met een aankomst tussen 4 januari en 12 februari 2021.

Veelgestelde vragen

Over 'Reserveren & Betalen' 

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. 

Veelgestelde vragen over 'Reserveren & Betalen' 

Op onze site kunt u op een park een accommodatie uitkiezen voor de door u gewenste periode. Vervolgens kunt u uw keuze ‘boeken’. Het programma wijst u verder de weg. 

Met het invullen van uw naam- en adresgegevens voltooit u de reservering. U ontvangt daarna per e-mail eerst een voorlopige bevestiging. 

Binnen enkele dagen ontvangt u per e-mail de definitieve bevestiging. Dit is tevens de factuur. 

Heeft u vragen? Bel 0222 390 112 of stuur een e-mail naar reserveringen@krim.nl

U kunt online via onze site www.krim.nl reserveren.

U kunt telefonisch via 0222 - 390 112 een reservering maken.

U kunt ter plaatse bij de receptie een reservering maken.

Een optie is niet mogelijk. Wel kunt u binnen 14 dagen na het maken van de reservering de reservering kosteloos annuleren maar alleen als uw aankomstdatum (nog) niet binnen 28 dagen valt. Voor reserveringen die 28 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf zijn gedaan is kosteloos annuleren niet mogelijk. 

Voor de seizoenplaatsen is dit mogelijk. Bel hiervoor de reserveringsafdeling: +31-(0)222-390 112.
Voor de overige accommodaties is het niet mogelijk. Mocht er een accommodatie vrij komen, dan komt deze direct beschikbaar op onze site.

Online kunt u per reservering één accommodatie boeken. Telefonisch kunnen wij meerdere accommodaties voor u reserveren op één factuur.

Meerdere accommodaties kunt u reserveren via onze Reserveringsafdeling op telefoonnummer 0222 - 390112 . Zij kunnen u helpen de juiste accommodaties bij elkaar te vinden.

Bij de huur van een villa, bungalow, chalet en appartement is inbegrepen:
Reserveringskosten, bedlinnen voor de 1e persoon, BTW en eindschoonmaak.

Niet bij de huur inbegrepen zijn de verplichte bijkomende kosten:
Gemeentelijke heffingen, bedlinnen vanaf de 2e e.v. persoon. 

Optioneel bij te boeken is o.a. deelname aan het annuleringsfonds. 

U kunt in één keer betalen of kiezen voor betalen in termijnen. Voor de service van het betalen in termijnen brengen wij kosten ('betaalgemak') in rekening.

De Gemeente Texel berekent per overnachting een bedrag aan toeristenbelasting.
Deze bijkomende kosten kunt u vinden op uw reserveringsoverzicht en helemaal onderaan deze pagina. 

Scholieren die Texel bezoeken in het kader van een schoolreis c.q. werkweek zijn vrijgesteld van toeristenbelasting.

Gemeente Texel, Bureau Belastingen & Vastgoed, telefoonnummer 0222-312121.
Maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 16.30 uur.

U krijgt na het voltooien van uw reservering de keuze om direct te betalen via iDEAL of een factuur te ontvangen (uw reserveringsbevestiging is uw factuur). 

Via iDEAL betaalt u het hele bedrag ineens, per factuur in termijnen. Als u last-minute reserveert kunt u ook bij aankomst betalen.

Voor de service van het betalen in termijnen brengen wij kosten ('betaalgemak') in rekening.

Dit hangt af van de keuze die u maakt, direct betalen of betalen in termijnen.

Een online boeking kunt u direct online afrekenen (IDEAL) of u kunt het totaalbedrag binnen 24 uur overmaken naar onze rekening.

Soms is het prettiger uw factuur gespreid te betalen, kies dan voor betaalgemak. Voor deze service wordt een toeslag in rekening gebracht. Indien u betaalt in termijnen geldt dat wij uiterlijk twee weken na de boekdatum een eerste termijnbetaling van 50% verwachten, zodat de reservering definitief gemaakt kan worden. Op uw bevestiging/factuur vindt u de andere termijnen. De laatste termijn is uiterlijk 6 weken voor aankomst.

Indien u een lastminute boeking heeft gemaakt gelden er andere afspraken, deze vindt u op uw bevestiging/factuur.

Een online boeking kunt u direct online afrekenen (IDEAL). Ook is het mogelijk het bedrag binnen 24 uur over te maken naar onze rekening. De bankgegevens vindt u op uw reserveringsbevestiging. 

Soms is het prettiger uw factuur gespreid te betalen, kies dan voor betaalgemak. Voor deze service wordt een toeslag in rekening gebracht.  

Indien u een lastminute heeft geboekt mag u ook bij aankomst betalen met creditcard, bankpas of contant.

Dit is afhankelijk van de door u gekozen betaalmogelijkheid. Als u heeft gekozen voor direct betalen, geldt een termijn van 24 uur waarbinnen het volledige bedrag voldaan dient te zijn.
Als u heeft gekozen voor betaalgemak dient binnen twee weken na de boekdatum een eerste termijnbetaling van 50% voldaan te zijn, zodat de reservering definitief gemaakt kan worden.

iDEAL is een betaalmethode waarbij u direct tijdens het boekingsproces de betaling af kan handelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

U maakt online een boeking. Bij het betalen van de boeking kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en uw boeking wordt verwerkt. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

De Krim Texel
Rabobanknummer 3625.52.053 IBAN: NL46 RABO 0362 5520 53, SWIFT/BIC: RABONL2U ten name van De Krim Texel reserveringen.

Als betaalkenmerk voert u uw reserveringsnummer (te vinden op uw reserveringsbevestiging) in.

U kunt op uw rekeningoverzicht zien of de betaling juist is afgeschreven. 

Via Mijn Vakantie vindt u snel en gemakkelijk een betalingsoverzicht met de nog openstaande bedragen. Daarnaast kunt u ons per email of telefonisch (0222-390112) vragen na te kijken of de betaling binnen is.

Wij sturen geen betalingsbevestigingen. U heeft uw eigen bankafschrift als bewijs dat de betaling is overgemaakt. Uw betalings- en reserveringsgegevens vindt u ook bij Mijn Vakantie

Op uw reserveringsbevestiging vindt u de betaaltermijnen.
Via Mijn Vakantie vindt u snel en gemakkelijk een betalingsoverzicht.

U kunt per e-mail of telefonisch via 0222 - 390 112 contact opnemen met onze reserveringsafdeling. Wij zorgen dan dat de betaling naar u wordt teruggestort.

Veelgestelde vragen per categorie

Alle prijzen 2021 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.30 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Alle prijzen 2021 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.30 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Aangesloten bij:

Wij werken samen met:

© 1970-2021 De Krim Texel - Juridische informatie  

© 1970-2021 De Krim Texel