De leukste groepsuitjes

vindt u op Texel

Groepsuitjes op Texel

Texel is een unieke locatie voor groepsactiviteiten, evenementen, bedrijfsuitjes, familieweekenden, kinderfeestjes, schoolreisjes en meer. Verrassend, avontuurlijk en inspirerend voor jong en oud. Tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk!

Genieten van Texel met een groep

Stap op de boot naar Texel en laat het vaste land en alle drukte letterlijk achter u. Heerlijk een paar dagen met uw familie, vrienden of collega's genieten van Texel. Samen tijd door brengen in de natuur, met leuke activiteiten of juist even helemaal niks…

Heeft u een specifiek groepsuitje in gedachten? Bekijk de thema’s!

Actuele reviews van onze groepsuitjes op Texel

Avontuurlijk of luxe?

Voor een feest, personeelsuitje, meerdaags evenement of congres kunt u met uw groep overnachten in de luxe accommodaties van De Krim Texel. 

Op zoek naar iets avontuurlijks? Kies dan voor een overnachting op het groepskampeerterrein met ingerichte tenten vlakbij het strand!

Groepsuitje organiseren? Wij helpen u graag!

Via onderstaand formulier vraagt u vrijblijvend een programma op maat aan. Naar aanleiding van dit formulier nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. 

* Bij groepen vanaf 25 personen waarbij een verblijf op De Krim wordt gecombineerd met meerdere activiteiten, berekenen wij geen organisatiekosten!

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Uiteraard zullen wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Dit leest u ook in ons privacybeleid.