Texelhopper

Openbaar vervoer op Texel 

Texelhopper is een mix van vaste buslijnen én de inzet van kleinere busjes die u van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat over het hele eiland van A naar B brengen. Sinds 22 juli 2018 verzorgt Connexxion het openbaar vervoer op Texel. Daarom is het vanaf nu ook mogelijk om met de OV-Chipkaart te reizen. Ook blijft het mogelijk om losse reiskaartjes te kopen. 

Hoe werkt het?

Met Texelhopper kunt u reizen tussen maar liefst 130 opstapplekken verspreid over het hele eiland. Deze opstapplekken vindt u op de kaart. Ligt uw vertrekplaats of uw bestemming verder dan 500 meter bij een haltepaal vandaan? Dan haalt Texelhopper u voor de deur op en brengt u op uw bestemming!

U reist met de vaste lijn (lijn 28) of kleine busjes die op reservering rijden. Lijn 28 vertrekt één keer per uur en rijdt een vaste route.  

Texelhopper, halte

Reserveren?

U hoeft alleen te reserveren voor de kleine busjes. Dit moet minimaal één uur voor vertrek. Voor het gebruik van de vaste lijnen is een reservering niet nodig. Reserveren kan telefonisch via de regiecentrale 0222‑784000 of online via de website.

Wellicht ook interessant

Redactie De Krim Texel
Update: 6 juni 2024 11:45

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.