Zwemmen op Texel!

Het zwembad is open

Het zwembad is tot 17.00 uur geopend voor gasten van Vakantiepark De Krim, Hotel Molenbos, Villapark De Koog en Bungalowpark ‘t Hoogelandt die rechtstreeks bij De Krim Texel hebben geboekt. U kunt hier bekijken hoe druk het op dit moment is in het zwembad. Woont of verblijft u elders op Texel en wilt u gebruikmaken van het zwembad? Zwembadkaartjes zijn alleen online verkrijgbaar! Zwembadkaartjes bestellen
Het is vanuit de Rijksoverheid verplicht om in zwembaden een
coronatoegangsbewijs te kunnen overleggen voor iedereen vanaf 18 jaar. Er gelden maatregelen i.v.m. het Corona-virus (COVID-19). Lees meer

Zwembad De Krim op Texel 

De Cocksdorp, Texel

 • Binnen- en buitenzwembad met ligweide
 • Drie waterglijbanen
 • Wildwaterbaan
 • Spraypark en peuterbad voor kleine kinderen
 • Gezellige zwembadbar
 • Zeer aangenaam binnenklimaat

Het leukste zwembad op Texel!

Zwembad De Krim is een zwembad met een heerlijk binnenklimaat, diverse spectaculaire attracties en een buitenbad met ligweide. Het zwembad is gevestigd op Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp. Kom heerlijk een dagje genieten of kom zo vaak als u wilt met een Zwemabonnement!

Zwembad met spectaculaire attracties

Zwembad De Krim is een binnen- en buitenzwembad met diverse spectaculaire attracties. Er zijn drie waterglijbanen en een wildwaterbaan. Speciaal voor jonge kinderen is er een indoor spraypark, geheel gethematiseerd in Texelse stijl met peuterbadje. Het zwembad heeft vele zitplekken om te luieren, te lezen, en te genieten van de spelende kinderen, onder het genot van een kop koffie of iets anders lekkers wat te verkrijgen is bij de zwembadbar. Bekijk hieronder alle faciliteiten en attracties van Zwembad De Krim.  

Awards voor Zwembad De Krim 

Zwembad De Krim is bekroond met de volgende awards:

 • "Zwembad van het jaar 2019" in de categorie "Zwembad als onderdeel van een Vakantiepark" – Zwembadbranche
 • "Zwembad van het jaar 2018" in de categorie "Zwembad als onderdeel van een Vakantiepark" – Zwembadbranche
 • "Zwembad van het jaar 2017" in de categorie "Zwembad als onderdeel van een Vakantiepark" – Zwembadbranche
Zwembad reviews
8,3
8,3 van 10

Score uit 34170 reviews

100% echte reviews van gasten

''Erg netjes en fris. Er is een mooi kinderbad gedeelte met ondiep water waar kinderen kunnen spelen . Daarnaast is er een buitenbad, 4 glijbanen waaronder ééntje met rubberbanden. Topper!''

Zwembad De Krim, gezin, 1 juni 2020

Faciliteiten

Bij extreme weersomstandigheden zoals hele harde wind of onweer kunnen uit veiligheidsoverwegingen buitenfaciliteiten tijdelijk gesloten zijn.

Fotoalbum Zwembad De Krim

Adres & Route

Zwembad De Krim
Roggeslootweg 6
1795 JV De Cocksdorp, Texel

Plan hier uw route

Kaart-tx-noord
Zwembad De Krim
Eilandpost: de laatste nieuwtjes
Maatregelen coronavirus

05 november 2021
Deze faciliteit is geopend. Er gelden maatregelen i.v.m. het Corona-virus (COVID-19).

Lees meer
Zwembad van het jaar 2019
09-10-2019

Het zwembad van Vakantiepark De Krim is zojuist voor de 3e keer op rij verkozen tot het ‘Zwembad van het jaar’ in de verkiezing ‘Zwembadbranche Award 2019’. 

Lees meer
Wij zorgen voor Texel én voor u


In Zwembad De Krim wordt gebruik gemaakt van verschillende milieuvriendelijke technieken, om zo duurzaam mogelijk warmte en energie op te wekken. Het water in het zwembad wordt gezuiverd op basis van zoutelektrolyse. Zo hoeven wij nauwelijks chloor te gebruiken. Wel zo veilig én beter voor onze omgeving. Zorg voor onze omgeving: dat is ‘Hart voor Texel' .

Daggasten Zwembad De Krim

Ook als u niet verblijft op Vakantiepark De Krim, kunt u gebruik maken van het zwembad op het vakantiepark. Er zijn (beperkt) dagkaarten beschikbaar, afhankelijk van de drukte op het park. U kunt direct online zien of er op de door u gewenste datum tickets beschikbaar zijn en deze vervolgens reserveren. Indien u een dagkaart heeft gekocht voor een bepaalde datum garanderen wij u dat u deze dag terecht kunt.

Let op: Indien u verblijft op Vakantiepark De Krim én u heeft dit verblijf geboekt bij De Krim Texel, dan is toegang tot het zwembad op Vakantiepark De Krim inbegrepen. U kunt dit terugzien op uw reservering. U hoeft dan geen zwembadkaarten te bestellen.

Zwembadkaartjes reserveren

Reserveren voor Zwembad De Krim is noodzakelijk en kan alleen via deze website! Kaarten zijn niet te koop bij de receptie van Vakantiepark De Krim of in het zwembad. Door op onderstaande link te klikken kunt u direct uw zwembadkaartjes bestellen.

Hier kunt u zwembadkaartjes bestellen en de beschikbaarheid bekijken.

Prijzen*:
- Volwassenen vanaf € 12,50
- Jeugd 4 t/m 11 jaar vanaf € 9,50
- Kinderen t/m 3 jaar vanaf € 2,50 

*Tarieven gelden per tijdsblok:
-
10.00 – 13.00 uur
- 13.00 – 16.00 uur
- 16.00 – sluit

Vakantiepark De Krim, zwembad

Zwemabonnement

Kom zo vaak zwemmen als u wilt in het zwembad op Vakantiepark De Krim met een zwemabonnement. Het zwemabonnement is geldig van 8 november 2021 – 8 april 2022 m.u.v. Kerst- en voorjaarsvakantie.

 • Volwassenen € 59,00 p.p.
 • Jeugd 4 t/m 11 jaar € 49,00 p.p.
 • Kinderen t/m 3 jaar € 19,50 p.p.

Adres:
Zwembad De Krim
Roggeslootweg 6
1795 JV De Cocksdorp
Tel: 0222 - 390 112

Let op: een zwemabonnement koopt u bij de zwembadbalie en dus niet online. Dit kan 7 dagen in de week. Het zwemabonnement is persoonsgebonden. Neem daarom een pasfoto mee wanneer u het abonnement aanschaft.

Lockers In het zwembad zijn gratis lockers beschikbaar. Om deze te kunnen gebruiken heeft u een pincode nodig die u zelf ter plaatse bepaald.

Ook fitnessen? Dan kunt u kiezen voor een combi-abonnement. Dit abonnement kost € 175,- p.p. en is geldig van 8 november – 8 april 2022 m.u.v. Kerst- en voorjaarsvakantie.

Vraag of opmerking?

Redactie De Krim Texel
Update: 7 juni 2021 12:00