Unieke groepsaccommodaties op Texel

Groepsaccommodatie Texel

De Cocksdorp / De Koog / Den Hoorn

Zoekt u een groepsaccommodatie op Texel? Met z’n allen in één groot vakantiehuis of juist verschillende kleinere accommodaties voor meer privacy? Van groepskamperen tot luxe familievilla’s voor 20 personen. Kies hier uw favoriete groepsaccommodatie op Texel.

Fotoalbum groepsaccommodaties

Groepskamperen

Groepskamperen

Op Camping Kogerstrand en Vakantiepark De Krim kunt u ook met een groep kamperen. Met eigen tenten of in de zeer comfortabele en volledig ingerichte bungalowtenten en lodges. 

Voor meer informatie neemt u een kijkje op de pagina groepskamperen.

Lees meer
Bungalows

Bungalows

De bungalows op Vakantiepark De Krim zijn zeker geschikt als groepsaccommodatie op Texel. Ook hier vindt u alle faciliteiten die u nodig heeft!  

De bungalows zijn geschikt voor 4,6 of 8 personen. Wanneer u met een grote groep komt, reserveren wij voor u een aantal bungalows bij elkaar. De verschillende types zorgen ervoor dat er voor iedereen een geschikte bungalow is!   

Lees meer
Camping Loodsmansduin, Chalet type De Geul

Chalets

Op Vakantiepark De Krim en Camping Loodsmansduin bieden de chalets comfort en gemak voor iedere soort groep. Er zijn verschillende types chalets geschikt voor 4 of 5 personen. 

Reserveer eenvoudig meerdere chalets naast elkaar voor uw groep. In de chalets type Krim op Vakantiepark De Krim beschikken beide slaapkamers over een eigen douche en toilet, waardoor de gasten veel privacy hebben 

Lees meer
Vakantiepark De Krim, familievilla's

Familievilla’s

Met z’n allen in één accommodatie en toch voldoende privacy voor iedereen? Dat kan! Vakantiepark De Krim beschikt over 20 prachtige familievilla’s .   

De luxe familievilla’s zijn voorzien van zeer luxe faciliteiten en geschikt voor 8, 10, 16 of 20 personen. Bent u met een grotere groep, dan reserveert u eenvoudig meerdere villa’s naast elkaar!  

Lees meer
Vakantiepark De Krim, hotelchalet

Hotelchalets

De acht hotelchalets op Vakantiepark de Krim bieden luxe en rust in een dynamische omgeving. Het zijn echte hotelkamers, maar dan midden in de natuur. 

De tweepersoons hotelchalets zijn ideaal voor bijvoorbeeld uw gastspreker. De hotelchalets hebben een volledige hotelservice inclusief opgemaakte bedden en iedere dag schone handdoeken. Uiteraard is het ontbijt inbegrepen! 

Lees meer
Hotel Molenbos, hotelkamer met douche/toilet

Hotelkamers

De hotelkamers van Hotel Molenbos bieden comfort. De prachtige kamers zorgen voor een ontspannend verblijf op Texel. Het heerlijke ontbijtbuffet is een perfecte start van uw dag.  

Het hotel bevindt zich schuin tegenover de ingang van Vakantiepark De Krim, waardoor de afstand tussen verblijf en groepsactiviteiten gemakkelijk lopend overbrugt kan worden. Ook Golfbaan de Texelse is op loopafstand van het hotel.  

Lees meer

Op zoek naar een groepsaccommodatie op Texel? Vraag een offerte aan!

Via onderstaand formulier vraagt u vrijblijvend een programma op maat aan. Naar aanleiding van dit formulier nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. 

* Bij groepen vanaf 25 personen waarbij een verblijf op De Krim wordt gecombineerd met meerdere activiteiten, berekenen wij geen organisatiekosten!

Uiteraard zullen wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Dit leest u ook in ons privacybeleid.