Lasergame, midgetgolf & VR

Gamehal op Vakantiepark De Krim

Ga de strijd aan in de gamehal  

De Cocksdorp, Texel

Lasergame, midgetgolf & virtual reality

In het parkcentrum van Vakantiepark De Krim vindt u, naast de diverse restaurants, het zwembad, de bowlingbaan en het indoor kinderspeelparadijs, ook onze gamehal! Speel een potje ‘glow-in-the-dark’ midgetgolf of daag uw vrienden uit voor een spannende lasergamewedstrijd. Er zijn ook diverse speelautomaten met als hoogtepunt de VR-Rifter, een heuse Virtual Reality Experience. 

Daggasten

Ook als u op Texel woont of elders verblijft bent u van harte welkom om gebruik te maken van onze gamehal! Ga de strijd aan met een groep vrienden, familie en/of collega’s. Ook voor kinderfeestjes is onze gamehal populair. 

Gamehal reviews

''Leuk parcour! Een leuke hal en een gezellig uitje voor het hele gezin!"
Gamehal De Krim, gezin, 3 december 2020

Fotoalbum Gamehal Texel

Loading...

NIEUW: Dé VR-Rifter experience

Klaar om de meeslepende virtual reality wereld in te duiken? Vakantiepark De Krim heeft als één van de eersten in Nederland een VR Simulator! U hoeft geen gamer te zijn om te genieten van een VR experience. Ga zitten, zet de bril op en stap uit de realiteit. U heeft de mogelijkheid om in 360 graden rond te kijken in een andere wereld, ver van huis. Maar zet u schrap, bij stil zitten blijft het niet! Tijdens de VR experience vliegt u hoog door de lucht. U vliegt onder andere over wereldsteden en langs gebouwen. Vlak langs gebouwen, want het moet natuurlijk wel spannend zijn. Dankzij de special effects van windblazers en bewegende stoelen wordt het geheel spectaculair echt! Kom langs in de Gamehal op Vakantiepark De Krim, ga zitten, zet de VR-bril op en beleef!
Leeftijd: Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. 

Adres & Route

Gamehal
Roggeslootweg 6
1795 JV De Cocksdorp, Texel

Plan hier uw route

Kaart-tx-noord
Gamehal
Vakantiepark De Krim, indoor midgetgolf

Indoor Midgetgolf

Onze 18-holes indoor midgetgolfbaan is heel bijzonder. U speelt namelijk midgetgolf in het donker. Toch is het mogelijk de bal in een hole te krijgen, want de holes, muren en obstakels geven licht (glow-in-the-dark). De midgetgolfbaan staat geheel in het teken van de onderzeewereld. Tip: Trek witte of fluorescerende kleding aan voor een bijzonder effect. 

Leeftijd: Kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding van een volwassene.

Vakantiepark De Krim, lasergame

Indoor Lasergame

Pak uw lasergun erbij en ga de strijd aan met collega’s, vrienden en familie. In de lasergamehal is het donker en er staan verschillende obstakels. Maak hier gebruik van door u slim te verschuilen en raak uw tegenstanders zo veel mogelijk met de laser! Na afloop geeft de elektronische scorekaart aan wie de winnaar is.

Leeftijd: Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Kinderen t/m 14 jaar onder begeleiding van een volwassene. 

Vraag of opmerking?

Stel uw vraag via onderstaand formulier. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Uiteraard zullen wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Dit leest u ook in ons privacybeleid.

Redactie De Krim Texel
Update: 7 juni 2021 12:00

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.