Weekend Texel

Weekend wordt weekend Texel   

Hoera, weekend! Wat gaat u doen? Tover een gewoon weekend om in een heerlijk weekend Texel. Pak uw weekendtas en neem de veerboot naar Texel. Wat voor weekend gaat het worden? Met het hele gezin of juist een romantische ‘get-a-way’ met uw partner? Een gezellig weekend met vrienden- en/of vriendinnen? Een familieweekend? Welk weekend het ook wordt, hieronder treft u alvast een paar Texelse weekendtips ter inspiratie.   

  • Musea bezoeken 
  • Uitwaaien op het strand
  • Het bos verkennen   
  • Spelen in het kinderspeelparadijs

Weekend Texel met het hele gezin  

Maak van uw weekend op Texel een mini-vakantie waar uw kinderen naar uitkijken, vol van genieten, en nog weken over napraten. Er is op Texel in het weekend genoeg te doen voor het hele gezin. Er zijn sportieve uitjes als zwemmen, fietsen, het bos verkennen of klimmen in het klimpark op Vakantiepark De Krim.

Leerzaam een interessant museum bezoeken. Uitwaaien op het strand en op zoek naar schatten in de duinen. Een lekker ijsje eten op een ijsboerderij waar u de koeien kunt bezoeken die de melk voor het ijs hebben geleverd. Of even lekker spelen in het kinderspeelparadijs. Dit gezin op reis vertelt enthousiast over hun Texelervaring op Vakantiepark De Krim. 

Romantisch weekend 

Soms is het tijd voor een romantisch weekend Texel. Fijn om echt even de tijd voor elkaar te hebben. Of het nu voor een bijzondere gelegenheid is, of gewoon om te laten zien hoeveel u van elkaar houdt, een romantisch weekend is altijd heerlijk. Zo romantisch is een weekend op Texel.

Vrienden- of vriendinnenweekend 

Met een groep vrienden of vriendinnen een weekend naar Texel is een aanrader. Vroeger trof u elkaar misschien iedere dag. Of had u een vaste avond in de week. Maar opeens zijn daar carrière, gezin, reizen, sporten en ziet u elkaar veel minder. 

Een weekend Texel met vrienden – zonder partner, kinderen of huisdier – is dan precies lang genoeg om bij te praten, iets drinken bij een strandtent en gezellig samen te eten. Zo’n weekend op Texel met vrienden onder elkaar is van onschatbare waarde. De Krim Texel helpt u graag om er een onvergetelijke tijd van te maken. Lees meer.

Familieweekend  

Een familieweekend op Texel is eigenlijk een familiefeest van 3 dagen. Geen stress, geen klok, plezier, leuke dingen doen, chillen, lekker eten en drinken. Texel is de perfectie locatie voor een weekend met familie. Het aanbod aan natuur, cultuur, avontuur, evenementen, restaurants, terrasjes, winkeltjes … is heel gevarieerd. Ieder familielid zal zich in dit weekend met familie op Texel vermaken en met plezier terugkijken op een fijne tijd met dierbaren. Komt u met uw familie een weekend naar Texel?  

 Ligging van onze parken op Texel

kaart van texel
Villapark De Koog
Boodtlaan 80, De Koog
Bekijk het park
Bungalowpark 't Hoogelandt
Californiëweg 443, De Koog
Bekijk het park
Residentie Californië
Californiëweg 443, De Koog
Plan uw route
Camping Kogerstrand
Badweg 33, De Koog
Plan uw route
Camping De Shelter
Boodtlaan 43, De Koog
Plan uw route
Camping Loodsmansduin
Rommelpot 19, Den Hoorn
Plan uw route
Hotel Molenbos
Postweg 224-226, De Cocksdorp
Plan uw route
Camping De Krim
Roggeslootweg 6, De Cocksdorp
Plan uw route
Vakantiepark De Krim
Roggeslootweg 6, De Cocksdorp
Plan uw route

 Fotoalbum Weekend Texel

Loading interface...

Weekendovernachtingen Texel   

Hoe uw weekend op Texel er ook uit gaat zien, een fijne accommodatie om te overnachten hoort erbij. Bij De Krim Texel heeft u een ruime keuze uit accommodaties van back tot basic tot luxe, van 2 personen tot een hele groep. Bekijk snel de mogelijkheden.