Catering voor groepen

Catering van uw groepsuitje

De Krim Texel zorgt ervoor dat ook de catering tijdens uw groepsuitje tot in de puntjes is geregeld. Van luxe hapjes tot snackmenu’s. Of het nu gaat om catering op locatie of in één van onze restaurants, er zijn vele mogelijkheden. De Krim Texel neemt u deze zorg én het werk graag uit handen! Dan genieten u en uw gasten straks onbezorgd, bijvoorbeeld van de bijzondere Texelse producten die het eiland rijk is.

Vakantiepark De Krim, 't Paviljoen

Lekker eten en drinken 

Een uitgebreid ontbijtbuffet, high tea, picknick op locatie, themabuffet of een 7-gangendiner met seizoensgebonden producten. Voor iedere groep en voor ieder budget is er wat wils! De Krim Texel beschikt over verschillende restaurants en locaties, die geschikt zijn voor het organiseren van ontbijt, lunches, diners en overige horeca-activiteiten. Heeft u speciale wensen? Onze chef-kok maakt graag een voorstel op maat! Bekijk hier een aantal voorbeeld horeca-arrangementen (PDF).

Camping Kogerstrand, ingerichte jeugdtent

Op locatie 

Naast de vaste locaties op Vakantiepark De Krim, verzorgen wij ook de catering op locatie. Wilt u graag bbq’en op Camping Kogerstrand of picknicken in het bos? Een uitgebreid ontbijtbuffet, heerlijk 3-gangen menu of een feestavond met foodtrucks in de evenementenhal, wij organiseren het graag voor u. Gaat u in de middag een activiteit ondernemen? Dan verzorgen wij lunchpakketjes. Onze veelzijdige catering biedt voor ieder moment van de dag iets bijzonders.

Fotoalbum catering groepen

Loading...

Om uw uitje of feest compleet te maken verzorgen wij ook de catering!

Via onderstaand formulier vraagt u vrijblijvend een programma op maat aan. Naar aanleiding van dit formulier nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. 

* Bij groepen vanaf 25 personen waarbij een verblijf op De Krim wordt gecombineerd met meerdere activiteiten, berekenen wij geen organisatiekosten!

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Uiteraard zullen wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Dit leest u ook in ons privacybeleid.