Prachtige zalen

Zalen op Texel

De Krim Texel biedt unieke locaties voor uw congres, feest of vergadering. Vakantiepark De Krim beschikt over 3 vergaderzalen, een prachtig theater en een moderne evenementenhal. De zalen bevinden zich in ’t Paviljoen, waar de kwaliteit en gastvriendelijkheid zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Vakantiepark De Krim, theater De Kiekendief

Feestzaal 

Een theater als feestzaal? De Krim Texel biedt deze unieke locatie! Ook voor formelere bijeenkomsten is het theater zeer geschikt. De zaal is geschikt voor ruim 300 personen en is in te richten naar iedere sfeer of thema. Daarnaast kan het hele paviljoen worden betrokken bij het theater, waardoor er ook feesten en diners kunnen worden georganiseerd tot 600 personen!

1920_x_1280

Vergaderzalen

De ruime vergaderzalen op Vakantiepark De Krim bieden ruimte voor ieder soort vergadering. De verschillende zalen kunnen met elkaar gekoppeld worden, waardoor er één grote zaal voor maximaal 60 personen gerealiseerd kan worden.  

Jutterscafé

Op zoek naar een locatie waar u met een groep kunt borrelen of een feestavond kunt organiseren? In jutterscafé Paal 0 wordt ieder feestje gegarandeerd een succes! Het café straalt het echte eilandgevoel uit door de verzameling gejutte spullen. De ruimte is geschikt voor groepen tot 65 personen. Uiteraard kan Paal 0 exclusief voor uw groep worden afgehuurd. 

Fotoalbum Zalen op Texel

Loading interface...

Op zoek naar een unieke locatie voor uw congres, feest of vergadering? Vraag een offerte aan!

Via onderstaand formulier vraagt u vrijblijvend een programma op maat aan. Naar aanleiding van dit formulier nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. 

* Bij groepen vanaf 25 personen waarbij een verblijf op De Krim wordt gecombineerd met meerdere activiteiten, berekenen wij geen organisatiekosten!

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Uiteraard zullen wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Dit leest u ook in ons privacybeleid.