Texel Darts Trophy

14, 15, 16 januari 2022

Texel Darts Trophy 2022

Het weekend van 14, 15 en 16 januari 2022 vindt de 15e editie van het Texel Darts Trophy toernooi plaats op Vakantiepark De Krim. Maak er een gezellig Texel weekend van.

Toernooien

Tijdens een Texel Darts Trophy toernooi worden gedurende het gehele weekend diverse toernooien gespeeld, voor zowel dames als heren. Voor de jeugd is er een apart toernooi waardoor ook zij kennis kunnen maken met het wedstrijdelement van de dartsport. Nieuw dit jaar, een toernooi voor de paradarter.

Inschrijven

Vanaf 1 juli gaat de inschrijving van het Texel Darts 2022 van start, gasten die ingeschreven stonden voor de editie van 2021 krijgen eerst een uitnodiging voor 2022. Indien er hierna nog plaats over is, dan gaat vanaf 1 september de inschrijving weer open.   

Indien u voor editie 2021 stond ingeschreven krijgt u voorrang bij het aanmelden voor deelname in 2022. U hoeft hiervoor niets te doen, de organisatie neemt vanzelf contact met u op.

De organisatie behoudt zich het recht voor om alle finale wedstrijden via live stream wereldwijd te verspreiden. Een ieder die zich inschrijft gaat akkoord met dit gegeven.

Terugblik Texeldarts 2020

In het weekend van 10 t/m 12 januari 2020 vond het jaarlijkse Texel Darts Trophy Toernooi plaats op Texel. Het was weer een geslaagd en gezellig weekend. Bekijk het verslag, inclusief foto's en video's hier

 Ligging van dit park op Texel 

kaart van texel
Vakantiepark De Krim
Roggeslootweg 6, De Cocksdorp
Plan uw route
Texel Darts Trophy

Toernooi informatie

Voor alle onderdelen zal er worden begonnen met spelen in poules, met daarna de knock out fase.
Informatie over starttijden en indelingen wordt ter plaatse aan alle deelnemers bekendgemaakt door de organisatie.
Daarnaast wordt er door de organisatie ook actuele informatie op www.facebook.com/TexelDartsTrophy vermeld.
De organisatie houdt zich het recht voor in het belang van het toernooi het programma te wijzigen.

De toernooiorganisatie is in handen van:
Benelux Business/Datadart International
Telefoon: 0032 14 670280 (in Belgie)
E -mail: texeldartstrophy@gmail.com

Deelnemers editie 2022

Vrijdag
Voor de blinddraw kun je je tussen 16:00 en 18:00 uur melden aan de wedstrijdtafel. Eén persoon mag meerdere personen tegelijk aanmelden. Nadat de loting is gedaan gaan we om 19:00 uur van start!

Zaterdag Koppeldag (voor de jeugd en paradarters: Singeldag)
Melden is niet nodig; tenzij je een verzoek hebt gehad dit wel te doen. Je moet je 10 minuten voor het aangegeven starttijdstip in de loting bij de baan melden.

Zondag Singeldag!
Melden is niet nodig; tenzij je een verzoek hebt gehad dit wel te doen. Je moet je 10 minuten voor het aangegeven starttijdstip in de loting bij de baan melden. 

Het wedstrijdreglement vind je hier met de uitleg van "On 8 we go!" Voor de zaterdag en zondag geldt: uitgeschakeld in de poule of knock-out? On 8 we go!

Texel Darts Trophy
Vakantiepark De Krim, chalet type Krim

Overnachten Texel Darts Trophy 2022

Als deelnemer kunt u tijdens de Texel Darts Trophy voordelig overnachten in een chalet op Vakantiepark De Krim:
- Chalet type Krim vanaf € 79,50 p.p.*
- Chalet type Texel of Chalet type Noordzee vanaf € 84,50 p.p.*
*Dit aanbod is geldig op basis van 4 personen per chalet. Prijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen en reserveringkosten / exclusief toeristenbelasting. Op chalet type Wadden en Vuurtoren krijgt u 20% korting.

Of boek een andere accommodatie op Vakantiepark De Krim en ontvang 20% korting. Boek bijvoorbeeld een familievilla, bungalow, hotelchalet, kampeerplaats, ingerichte tent, trekkershut of camperplaats.

De aanbiedingen kunt u alleen telefonisch of per e-mail reserveren o.v.v. “Texeldarts2022” en zijn niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen. Er geldt tevens een waarborg per reservering van € 250,-. Accommodaties op andere parken van De Krim Texel zijn uitgesloten van de actie. U kunt enkel gebruikmaken van de aanbieding zodra u een definitieve inschrijving van de organisatie heeft ontvangen.

Evenementen op Texel

Bezoek tijdens uw verblijf een evenement in Evenementenhal Texel. In deze prachtige hal zijn diverse voorstellingen en optredens voor jong en oud.

Familiebingo

Familiebingo

De Cocksdorp
10-07-2021 - 04-09-2021

Familiebingo op Vakantiepark De Krim! Elke dinsdag en zaterdag in de zomervakantie.

Sprookjesconcert On Tour

Sprookjesconcert On Tour

De Cocksdorp
04-08-2021

Zing mee met de Sprookjesfiguren in dit muzikale avontuur. 

Steven Kazàn

Steven Kazàn

De Cocksdorp
08-08-2021

Een feel-good show vol humor, interactie en goocheltrucs voor jong en oud.  

Bravour The Show

Bravour The Show

De Cocksdorp
11-08-2021

Spectaculaire acts, dans, zang, grote illusies en komedie zijn de geheime ingrediënten voor hét familie uitje van het jaar.