Ontdek Texel in een nacht

Kort maar krachtig genieten

Nachtje op Texel verblijven

Een nachtje weg naar Texel. Dat is zo geregeld. U boekt eenvoudig een hotelkamer, camperplaats, kampeerplaats of trekkershut voor een nachtje Texel en pakt de boot naar het eiland. Wilt u 2 nachten op Texel blijven dan kunt u ook terecht in een hotelchalet of appartement van De Krim Texel. Kom even de batterij opladen en genieten van al het moois dat Texel te bieden heeft… 

Ontspannen nachtje weg Texel 

Het eiland zal u verrassen tijdens een nachtje Texel. Op het moment dat op de boot het eiland aan de horizon verschijnt, bent u de dagelijkse sleur al vergeten. U gaat genieten van het eilandgevoel, de weidsheid van het Texelse landschap, de frisse zeelucht en de oer-Hollandse wolkenluchten. Hoe de dag eruit gaat zien bepaalt u zelf. Sportief, ontspannen, op familiebezoek, een werkafspraak, een training …. Heerlijk rozig van de gezonde zeelucht slaapt u vast heel goed tijdens dit nachtje Texel. 

Hoe ziet uw nacht op Texel eruit?

Met het hele gezin naar Texel, een romantisch nachtje weg, of gewoon lekker er tussenuit met de hond? Wat uw plannen voor eem nacht op Texel ook zijn, u zult volledig genieten en tot rust komen. 

Bent u van plan binnenkort een nachtje weg te gaan? Bekijk dan snel onze voordelige last-minute aanbiedingen en grijp een van de laatst beschikbare accommodaties. Gaat u samen met de hond op avontuur, dan hebben we tal van accommodaties waar huisdieren van harte welkom zijn. Benieuwd naar wat er allemaal te doen is op het eiland? Ontdek dan snel de Top 10, samengesteld door onze gasten, of bekijk wat er nog meer te doen op Texel is.

 Ligging van onze parken op Texel

kaart van texel
Hotel Molenbos
Postweg 224-226, De Cocksdorp
Plan uw route
Golfbaan De Texelse
Roggeslootweg 3, De Cocksdorp
Plan uw route
Zwembad De Krim
Roggeslootweg 6, De Cocksdorp
Plan uw route
Vakantiepark De Krim
Roggeslootweg 6, De Cocksdorp
Plan uw route
Camping Kogerstrand
Badweg 33, De Koog
Plan uw route
Camping De Shelter
Boodtlaan 43, De Koog
Plan uw route
Villapark De Koog
Boodtlaan 80, De Koog
Plan uw route
Bungalowpark 't Hoogelandt
Californiëweg 443, De Koog
Plan uw route
Residentie Californië
Californiëweg 443, De Koog
Plan uw route
Camping Loodsmansduin
Rommelpot 19, Den Hoorn
Plan uw route
Camping De Krim
Roggeslootweg 6, De Cocksdorp
Plan uw route

Fotoalbum Nachtje Texel

Loading...

Uw nachtje op Texel

Bekijk de beschikbare accommodaties voor 1 nacht. Kies bijvoorbeeld een kampeer- of camperplek. U kunt ook overnachten in een van onze trekkershutten. Of kies een ruime moderne hotelkamer van 3-sterren Hotel Molenbos. Liever 2 nachten naar Texel? Dan zijn ook de hotelchalets of appartementen beschikbaar.

Veelgestelde vragen

Texel is ook leuk als u maar één nacht komt. Boek bijvoorbeeld een kampeer- of camperplaats en ervaar het echte kampeerleven even opnieuw. Wilt u liever niet uw eigen kampeermiddel meesjouwen? Dat snappen we, daarom zijn onze trekkershutten ideaal voor een nachtje weg op Texel.

Wellicht ook interessant

Redactie De Krim Texel
Update: 1 februari 2024 15:00

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.