Nachtje Texel

Voor een heerlijk ontspannen nachtje Texel…

Een nachtje naar Texel. Dat is zo geregeld. U boekt eenvoudig een camperplaats, kampeerplaats of trekkershut voor een nachtje Texel en pakt de boot naar het eiland. Wilt u 2 nachten op Texel blijven dan kunt u ook terecht in een hotelkamer of hotelchalet van De Krim Texel. Kom even de batterij opladen en genieten van al het moois dat Texel te bieden heeft… 

Nachtje Texel 

Het eiland zal u verrassen tijdens een nachtje Texel. Op het moment dat op de boot het eiland aan de horizon verschijnt, bent u de dagelijkse sleur al vergeten. U gaat genieten van het eilandgevoel, de weidsheid van het Texelse landschap, de frisse zeelucht en de oer-Hollandse wolkenluchten. Hoe de dag eruit gaat zien bepaalt u zelf. Sportief, ontspannen, op familiebezoek, een werkafspraak, een training …. Heerlijk rozig van de gezonde zeelucht slaapt u vast heel goed tijdens dit nachtje Texel. 

 Ligging van onze parken op Texel

kaart van texel
Hotel Molenbos
Postweg 224-226, De Cocksdorp
Plan uw route
Golfbaan De Texelse
Roggeslootweg 3, De Cocksdorp
Plan uw route
Zwembad De Krim
Roggeslootweg 6, De Cocksdorp
Plan uw route
Vakantiepark De Krim
Roggeslootweg 6, De Cocksdorp
Plan uw route
Camping Kogerstrand
Badweg 33, De Koog
Plan uw route
Camping De Shelter
Boodtlaan 43, De Koog
Plan uw route
Villapark De Koog
Boodtlaan 80, De Koog
Plan uw route
Bungalowpark 't Hoogelandt
Californiëweg 443, De Koog
Plan uw route
Residentie Californië
Californiëweg 443, De Koog
Plan uw route
Camping Loodsmansduin
Rommelpot 19, Den Hoorn
Plan uw route
Camping De Krim
Roggeslootweg 6, De Cocksdorp
Plan uw route

Fotoalbum Nachtje Texel

Loading interface...

Uw verblijf op Texel

Op drie (van de vier) campings van De Krim Texel kunt u voor 1 nacht een houten trekkershut huren. Een eenvoudig maar goed verblijf met twee stapelbedden, een tafel met stoelen en een 2-pits gasstel. Eigenlijk alles wat u nodig heeft voor een nachtje Texel. 

Heeft u een camper, caravan of tent dan kunt u op alle vier campings terecht. Voor een plek met of zonder stroom, een camperplaats, een gewone of comfort(plus) kampeerplaats. 

Wilt u 2 nachten op Texel blijven dan kunt u ook terecht in een hotel of hotelchalet van De Krim Texel. De ruime hotelkamers van 3-sterren Hotel Molenbos zijn modern en heel comfortabel. Dankzij de complete inrichting is het echt ontspannen tijdens uw 'nachtje weg'. Een hotelchalet op Vakantiepark De Krim is de ideale combinatie van het vrije buitenleven en de luxe van een hotelkamer.