Vier de jaarwisseling op Texel

Oud & Nieuw 2021 op Texel

Sluit het jaar goed af met familie op Texel! Blik nog even terug op het jaar tijdens een lange strandwandeling en dan wordt het tijd voor spelletjes, oliebollen, appelflappen en champagne! Viert u Oud & Nieuw met elkaar in uw gezellige vakantiehuis?

Fotoalbum Oud & Nieuw op Texel

Vakantiepark De Krim, gourmetten

Eten rond de jaarwisseling 

Ga op Oudejaarsavond gezellig samen dineren in uw accommodatie. Bestel een complete gourmetschotel of laat een heerlijk diner bezorgen. Daarna heeft u alle tijd om af te tellen tot het nieuwe jaar.

Wilt u ervan verzekerd zijn met de feestdagen niet in de keuken te hoeven staan? Plaats dan nu alvast uw bestelling! Direct eten bestellen.

Vakantiepark De Krim, vuurwerk op het plein

Vuurwerk afsteken

Bij de jaarwisseling hoort voor veel mensen het afsteken van vuurwerk. Vanaf 18:00 is het toegestaan om vuurwerk af te steken op het centrumplein van Vakantiepark De Krim. Zodra de klok middernacht heeft geslagen, licht hier de hemel op en kunt u genieten van al het prachtige vuurwerk dat wordt afgestoken.   

Vuurwerkvrij verblijf

 Wilt u helemaal zeker zijn dat er geen vuurwerk wordt afgestoken, omdat bijvoorbeeld uw hond(en) en /of kind(eren) hier niet van houden? Camping Loodsmansduin is volledig vuurwerkvrij! U kunt hier verblijven in een comfortabel chalet, desgewenst met eigen sauna.

Texel rond de jaarwisseling

Een onvergetelijke jaarwisseling op Texel met deze leuke activiteiten!

 Cinema Texel

Cinema Texel

Den Burg

Kom de nieuwste films bekijken in de enige bioscoop van Texel.

Bowlen

Bowlen

De Cocksdorp

Kom gezellig bowlen. Weer of geen weer, op de baan is het altijd feest!

Zwembad De Krim

Zwembad De Krim

De Cocksdorp

Een zwembad met drie waterglijbanen, een wildwaterbaan en een buitenbad met ligweide. 

Wolbad

Wolbad

De Cocksdorp

Woolness biedt een bijzondere Texelse wellness beleving helemaal in het teken van Texels wol.

Boek uw verblijf op Texel

Sluit het oude jaar af en begin het nieuwe jaar op Texel. Maak uw hoofd leeg tijdens heerlijke wandelingen in de natuur en begin het nieuwe jaar met een schone lei. In de sfeervolle chalets of luxe villa's zal het u aan niets ontbreken.

Redactie De Krim Texel
Update: 8 december 2020 12:00