Boot naar Texel

Met TESO naar Texel

De vakantie begint al bij de boot! Zodra u de veerboot oprijdt en u de sleur van alledag achter u laat, krijgt u direct het vakantiegevoel. Snel naar de salon om te genieten van het uitzicht en een kopje koffie. Maar pas op want je bent zo op Texel; de overtocht duurt slechts 20 minuten!

Overtocht in 20 min.

Reserveren niet nodig

Alle voertuigen

Retourticket voor €42,50*

Veerboot naar Texel, aankomst in Den Helder

De veerboot naar Texel

De veerboot (TESO) vaart ieder uur van ‘s ochtends 6:30 uur t/m ‘s avonds 21:30 uur vanuit Den Helder. De overtocht duurt ongeveer 20 minuten. Op zon- en feestdagen begint de dienst - afhankelijk van het seizoen - één of twee uur later. Het is niet mogelijk om uw overtocht te reserveren.

Op drukke dagen wordt er een extra boot ingezet waardoor wachttijden worden vermeden of beperkt. Als deze wordt ingezet vaart er ieder half uur een boot van Den Helder naar Texel en andersom.

Actuele informatie over tarieven, wachttijden en extra afvaarten vindt u op: www.teso.nl.

TESO

*Goedkoop naar Texel met het daltarief

De boot naar Texel is de goedkoopste van alle waddenveren. Op dinsdag, woensdag en donderdag geldt er een daltarief! Een retourticket met een personenauto kost dan slechts €28,30! Ideaal want bij De Krim Texel kunt u ook flexibel aankomen en boeken van bijvoorbeeld dinsdag tot zaterdag.

Gratis bootreis

Boekt u 3 maanden voor aankomst? Dan betalen wij de boot!

Bekijk de voorwaarden voor de gratis bootreis .

TESO op Twitter

TESO gebruikt Twitter voor het doorgeven van actuele wachttijden en andere bijzonderheden, volg TESO via @BootTexel. Geen Twitter? Op de website van de TESO kunt u ook live de webcambeelden bekijken om te zien hoe druk het is bij de boot.

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.