Spetterend bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest op Texel  

Een jubileum of speciale gelegenheid? Of gewoon tijd voor een spetterend personeelsfeest? Bij De Krim Texel bent u voor ieder bedrijfsfeest aan het juiste adres. Kom met uw afdeling of met het gehele bedrijf, voor iedere groep zijn er mogelijkheden genoeg! Feesten op een unieke locatie.

optreden-pink-floyd-sound-evenementenhal-texel

Onvergetelijk bedrijfsfeest!

Een knallend bedrijfsfeest voor 1400 man? Onze feestlocatie bestaat uit een evenementenhal, verschillende zalen, restaurants en een knus Texels café. Afgestemd op de grootte van uw gezelschap bieden deze zalen genoeg opties voor een feestelijk programma. Van een gezellige barbecue tot informeel foodtruckfestival, DJ of live band. Feesten tot in de late uurtjes is hier geen probleem!

De_Krim_Texel_Vakantiepark_Paviljoen_medewerke

Gezellige borrel

Voor kleinere groepen is jutterscafé Paal 0 de perfecte locatie voor een gezellige borrel of een feestavond. Omgeven door een bonte verzameling van gejutte spullen, zorgt het café voor dat echte ‘Texelgevoel’. Iedereen kan gezellig bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje. Uiteraard zorgt de barman voor passende muziek zodat de voetjes van de vloer kunnen.

Fotoalbum bedrijfsfeest

Loading...

Actuele reviews van onze groepsuitjes op Texel

Faciliteiten

De leukste groepsactiviteiten op Texel

Solextour

Solextour

Heel Texel

Verken het eiland op een unieke manier tijdens de solextour. Doormiddel van opdrachten ontdekt u het eiland en rijdt u langs verschillende bezienswaardigheden.

Beach Challenge

Beach Challenge

Verschillende locaties mogelijk

Ga de strijd aan met je collega's, vriendengroep of familiegroep op het Texelse strand. Leer elkaar beter kennen doormiddel van creatieve en ludieke opdrachten.    

Garnalenvissen

Garnalenvissen

Oudeschild

Op pad met de Texelse vissers! Aan boord van de garnalenkotter maakt u op een avontuurlijke manier kennis met het wad. Educatief, echt Texels en geschikt voor ieder uitje. 

Bierbrouwerij bezoeken

Bierbrouwerij bezoeken

Oudeschild

Tijdens de rondleiding krijgt u een kijkje achter de schermen van het brouwproces. Natuurlijk mag een proeverij van  verschillende Texelse bieren na afloop niet ontbreken! 

Bedrijfsfeest organiseren? Wij helpen u graag!

Via onderstaand formulier vraagt u vrijblijvend een programma op maat aan. Naar aanleiding van dit formulier nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. 

* Bij groepen vanaf 25 personen waarbij een verblijf op De Krim wordt gecombineerd met meerdere activiteiten, berekenen wij geen organisatiekosten!

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Uiteraard zullen wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Dit leest u ook in ons privacybeleid.