Vitaler worden?

Bekijk de vitaliteitsprogramma’s op Texel

Werken aan uw vitaliteit op Texel

Vitaliteit gaat over uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Als deze in balans zijn, staat u optimistisch en energiek in het leven. Vitaliteit is bovendien een belangrijke factor om geluk te kunnen ervaren.
Maar wat als u zich niet zo vitaal voelt? Bijvoorbeeld omdat u vaak moe bent, veel stress ervaart of last heeft van uw overgewicht. Dan helpt het om aan de slag te gaan met uw vitaliteit. Kom naar Texel voor een van onze vitaliteitsprogramma’s, waarna u gegarandeerd vitaler het eiland verlaat! 

Fotoalbum Krim Vitaal
Krim Vitaal nieuws
"Energieker na week vol prikkels"
01-03-2022

De Texelse Courant schreef een artikel over de Intermittent Fasting en Leefstijl training op Texel.

Lees het artikel (pdf)
Adem & Koude Training
10-12-2021

Nieuw: Adem & Koude Training 5 daagse. Ervaar de unieke boost voor uw weerstand en energie.

Lees meer

Vitaliteitsprogramma’s op Texel

De Krim Texel gelooft dat vakantie en vitaliteit hand in hand gaan én dat de unieke en authentieke kernwaarden van Texel daaraan bij kunnen dragen. Met deze insteek hebben wij, samen met diverse partners, aantrekkelijke vitaliteitsprogramma's ontwikkeld. Een heerlijke 'break' van uw dagelijks leven, waarna u gegarandeerd vitaler het eiland verlaat!

Adem & Koude Training

Volg de Adem & Koude Training 5 daagse en ervaar de unieke boost voor uw weerstand en energie.

Bekijk aanbod
Intermittent Fasting & Leefstijl Week

Volg de Intermittent Fasting & Leefstijl Training 7 daagse en ervaar de vele voordelen van een Intermittent Leefstijl.

Bekijk aanbod
Intermittent Fasting & Leefstijl Midweek

Volg de Intermittent Fasting & Leefstijl Training 5 daagse en ervaar de vele voordelen van een Intermittent Leefstijl.

Bekijk aanbod

Welk vitaliteitsprogramma past bij u?

Vitaliteit gaat over energiek en krachtig voelen en lichamelijk én geestelijk sterk, veerkrachtig en weerbaar zijn. De mate waarin u meer of minder vitaliteit ervaart, hangt dus ook af van meerdere factoren, die elkaar onderling weer beïnvloeden. Wanneer u uw vitaliteit wilt vergroten, kunt u op verschillende vlakken actie ondernemen: mentaal, fysiek, sociaal en/of spiritueel. Wij bieden dan ook verschillende trainingen, workshops en programma’s aan, die stuk voor stuk allemaal een boost geven aan uw vitaliteit. Waar verbetermogelijkheden op vitaliteitsgebied liggen, is voor ieder mens persoonlijk. Bent u benieuwd welke training het beste bij uw behoefte aansluit? Neem dan gerust contact met ons op! 

Actuele reviews Krim Vitaal arrangementen

Intermittent_slufter_3

Vitaliteit & Texel

De vitaliteitsprogramma’s vinden plaats op Texel. Zodra u op de boot stapt komt u letterlijk en figuurlijk los van uw dagelijks leven. Dit doet meteen iets met uw mindset, waardoor u extra ontvankelijk bent voor de prikkels die u tijdens de programma’s worden geboden.

Rust, ruimte en tijd doorbrengen in de natuur hebben bovendien een positieve invloed op uw vitaliteit. Op Texel gaat dit (bijna) vanzelf! Verschillende onderdelen van de programma’s vinden midden in de Texelse natuur plaats. En tijdens de vrije momenten in het programma zal de prachtige omgeving u naar buiten lokken, bijvoorbeeld voor een prachtige wandel - of fietstocht. Of misschien slaat u liever een balletje op de nabijgelegen duinbaan De Texelse.

Krim Vitaal

Krim Vitaal is onderdeel van De Krim Texel. Wij bieden vitale arrangementen voor mensen die even uit hun normale omgeving willen stappen en tijdens een heerlijk verblijf op Texel willen werken aan hun vitaliteit. Tijdens het programma wordt een reboost ervaren en krijgt u tips en tools die u helpen om deze nieuwe gewoontes ook in uw dagelijkse leven te integreren. Zodat u gegarandeerd vitaler het eiland verlaat én weet wat u kunt doen om dit ook zo te houden of zelfs verder te verbeteren.

De Krim Texel beschikt over allerlei faciliteiten die de vitaliteitsprogramma’s extra aangenaam en compleet maken. U verblijft in de comfortabele hotelkamers van Hotel Molenbos. In het bijbehorende restaurant worden tijdens het programma speciale, gezonde maaltijden geserveerd. Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos ook gebruik maken van het zwembad en de fitness op het naastgelegen Vakantiepark De Krim.

Wilt u met uw medewerkers werken aan vitaliteit op de werkvloer?
Ook hiervoor bieden wij mogelijkheden! Neem contact met ons op voor een voorstel op maat.

Partners van Krim Vitaal

De Krim Texel werkt samen met verschillende partijen voor de Krim Vitaal programma’s:

Lijf & Visie
Lijf & Visie is een organisatie die staat voor positieve gezondheid. Zij verzorgen binnen Krim Vitaal de trainingen en workshops die gericht zijn op preventief werken aan een gezonde balans van lichaam en geest. Lees meer over Lijf & Visie.

Vitaliteits Factory
Uit jarenlange ervaring is gebleken dat veel mensen last hebben van een gebrek aan energie. Dit heeft voor een groot deel te maken met het voedingspatroon. Het is de missie van De Vitaliteits Factory om mensen bewustwording en inzicht te geven dat zij zelf voor een belangrijk deel aan de basis staan van hun gezondheid. Zij zorgen binnen Krim Vitaal voor trainingen en workshop rondom gezond eetgedrag en gezonde voeding. Lees meer over de Vitaliteits Factory.

Logo's

Vraag of opmerking?

Heeft u vragen over deze trainingen? Stel ze gerust! De ervaren leefstijlcoaches beantwoorden ze graag!

Uiteraard zullen wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Dit leest u ook in ons privacybeleid.