Vitaler worden?

Bekijk de vitaliteitsprogramma’s op Texel

Werken aan je vitaliteit op Texel

Vitaliteit gaat over lichamelijke en geestelijke gezondheid. Als deze in balans zijn, sta je optimistisch en energiek in het leven. Vitaliteit is bovendien een belangrijke factor om geluk te kunnen ervaren.
Maar wat als je je niet zo vitaal voelt? Bijvoorbeeld omdat je vaak moe bent, veel stress ervaart of last hebt van overgewicht. Dan helpt het om aan de slag te gaan met je vitaliteit. Kom naar Texel voor één van onze vitaliteitsprogramma’s, waarna je gegarandeerd vitaler het eiland verlaat! 

 

Loading...
Nieuws van KrimVitaal
"Energieker na week vol prikkels"
01-03-2022

De Texelse Courant schreef een artikel over de Intermittent Fasting en Leefstijl training op Texel.

Nationale Vitaliteitsweek
30-08-2022

Krim Vitaal is één van de ambassadeurs van de Nationale Vitaliteitsweek.

Vitaliteitsprogramma’s op Texel

De Krim Texel gelooft dat vakantie en vitaliteit hand in hand gaan én dat de unieke en authentieke kernwaarden van Texel daaraan bij kunnen dragen. Met deze insteek hebben wij, samen met diverse partners, aantrekkelijke vitaliteitsprogramma's ontwikkeld. Een heerlijke 'break' van je dagelijks leven, waarna je gegarandeerd vitaler het eiland verlaat!

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid

Met een mooi programma op Texel preventief werken aan duurzame inzetbaarheid van je medewerkers.

Burn-out Retreat

Burn-out Retreat

Je burn-out begrijpen en overwinnen tijdens een retreat van 11 dagen op Texel.

Training geven op Texel

Training geven op Texel

Texel is een inspirerende omgeving om uw vitaliteitstraining te geven. Bekijk de mogelijkheden! 

Intermittent_slufter_3

Vitaliteit & Texel

De vitaliteitsprogramma’s vinden plaats op Texel. Zodra je op de boot stapt kom je letterlijk en figuurlijk los van je dagelijks leven. Dit doet meteen iets met je mindset, waardoor je extra ontvankelijk bent voor de prikkels die tijdens de programma’s worden geboden.

Rust, ruimte en tijd doorbrengen in de natuur hebben bovendien een positieve invloed op je vitaliteit. Op Texel gaat dit (bijna) vanzelf! Verschillende onderdelen van de programma’s vinden midden in de Texelse natuur plaats. En tijdens de vrije momenten in het programma zal de prachtige omgeving je naar buiten lokken, bijvoorbeeld voor een prachtige wandel - of fietstocht. Of misschien sla je liever een balletje op de nabijgelegen duinbaan De Texelse.

KrimVitaal 

Wij faciliteren verschillende vitale programma’s voor mensen die even uit hun normale omgeving willen stappen en tijdens een heerlijk verblijf op Texel willen werken aan hun vitaliteit. Tijdens deze programma’s wordt door deelnemers een reboost ervaren en krijgen zij tips en tools die helpen om deze nieuwe gewoontes ook in het dagelijkse leven te integreren. Zodat het eiland vitaler verlaten wordt én dit ook zo gehouden of zelfs verder verbeterd kan worden.

De partners van KrimVitaal verzorgen het inhoudelijke programma en de professionele begeleiding. De Krim Texel biedt de faciliteiten die de vitaliteitsprogramma’s extra aangenaam en compleet maken. Tijdens de programma’s wordt verbleven in onze zeer comfortabele hotelkamers of luxe villa’s. In de restaurants worden tijdens het programma speciale, gezonde maaltijden geserveerd. Tijdens het verblijf kan kosteloos gebruik gemaakt worden van het zwembad en de fitness.

Partners van KrimVitaal

De Krim Texel werkt binnen Krim Vitaal samen met verschillende partners:

Smartvitaal

Smartvitaal

Als een persoonlijke vitaliteitsassistent stimuleert SmartVitaal iedereen zelf aan de slag te gaan met een gezonde levensstijl. 

Burn Out Poli

Burn Out Poli

Burn Out Poli begeleidt mensen die zijn ‘vastgelopen’ naar hun onbegrensde authentieke kracht. Bewezen resultaat met een compacte, multidisciplinaire aanpak.

Lijf & Visie

Lijf & Visie

Lijf & Visie verzorgt binnen Krim Vitaal trainingen en workshops die gericht zijn op preventief werken aan een gezonde balans van lichaam en geest. 

Phitality

Phitality

Phitality verzorgt binnen de programma’s leefstijl- en voedingsadviezen op maat en heeft mogelijkheden voor kookworkshops rondom gezonde voeding. 

Mindful op Texel

Mindful op Texel

Mindfulness Texel kan worden ingezet voor onder meer het reduceren van stress, gepieker en slaapproblemen bij uw medewerkers.

Vergaderen met jezelf

Vergaderen met jezelf

Een 'Vergadering met Jezelf' laat uw medewerkers stilstaan bij wat er speelt, bewust en onbewust. De NineMinMax® methode leert hen hoe ze stress los kunt laten.

Vraag of opmerking?

Heb je vragen over deze vitaliteitsprogramma's, voor jezelf of voor je medewerkers? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Uiteraard zullen wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Dit leest u ook in ons privacybeleid.

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.