Vitaler worden?

Bekijk de vitaliteitsprogramma’s op Texel

Werken aan je vitaliteit op Texel

Vitaliteit gaat over lichamelijke en geestelijke gezondheid. Als deze in balans zijn, sta je optimistisch en energiek in het leven. Vitaliteit is bovendien een belangrijke factor om geluk te kunnen ervaren.
Maar wat als je je niet zo vitaal voelt? Bijvoorbeeld omdat je vaak moe bent, veel stress ervaart of last heeft van overgewicht. Dan helpt het om aan de slag te gaan met je vitaliteit. Kom naar Texel voor een van onze vitaliteitsprogramma’s, waarna je gegarandeerd vitaler het eiland verlaat! 

Fotoalbum Krim Vitaal
Nieuws van KrimVitaal
"Energieker na week vol prikkels"
01-03-2022

De Texelse Courant schreef een artikel over de Intermittent Fasting en Leefstijl training op Texel.

Lees het artikel (pdf)
Nationale Vitaliteitsweek
30-08-2022

Krim Vitaal is één van de ambassadeurs van de Nationale Vitaliteitsweek.

Lees meer

Vitaliteitsprogramma’s op Texel

De Krim Texel gelooft dat vakantie en vitaliteit hand in hand gaan én dat de unieke en authentieke kernwaarden van Texel daaraan bij kunnen dragen. Met deze insteek hebben wij, samen met diverse partners, aantrekkelijke vitaliteitsprogramma's ontwikkeld. Een heerlijke 'break' van je dagelijks leven, waarna je gegarandeerd vitaler het eiland verlaat!

Elke dag 1% liever voor jezelf

Elke dag 1% liever voor jezelf

Kom een weekend naar Texel en wissel yoga- en meditatiesessies af met inspirerende coachingsgesprekken.

Bekijk aanbod
Zet de eerste stap naar meer vitaliteit

Zet de eerste stap naar meer vitaliteit

Yoga, meditaties, bosbad, conditiewandelen... Ervaar wat bij jou past voor meer vitaliteit! 

Bekijk aanbod
Adem & Koude Training

Adem & Koude Training

Volg de Adem & Koude Training 5 daagse en ervaar de unieke boost voor je weerstand en energie.

Bekijk aanbod

Welk vitaliteitsprogramma past bij jou?

Vitaliteit gaat over energiek en krachtig voelen en lichamelijk én geestelijk sterk, veerkrachtig en weerbaar zijn. De mate waarin je meer of minder vitaliteit ervaart, hangt dus ook af van meerdere factoren, die elkaar onderling weer beïnvloeden. Wanneer je je vitaliteit wilt vergroten, kun je op verschillende vlakken actie ondernemen: mentaal, fysiek, sociaal en/of spiritueel. Wij bieden dan ook verschillende trainingen, workshops en programma’s aan, die stuk voor stuk allemaal een boost geven aan je vitaliteit. Waar verbetermogelijkheden op vitaliteitsgebied liggen, is voor ieder mens persoonlijk. Ben je benieuwd welke training het beste bij jouw behoefte aansluit? Neem dan gerust contact met ons op! 

Actuele reviews Krim Vitaal arrangementen

Intermittent_slufter_3

Vitaliteit & Texel

De vitaliteitsprogramma’s vinden plaats op Texel. Zodra je op de boot stapt kom je letterlijk en figuurlijk los van je dagelijks leven. Dit doet meteen iets met je mindset, waardoor je extra ontvankelijk bent voor de prikkels die tijdens de programma’s worden geboden.

Rust, ruimte en tijd doorbrengen in de natuur hebben bovendien een positieve invloed op je vitaliteit. Op Texel gaat dit (bijna) vanzelf! Verschillende onderdelen van de programma’s vinden midden in de Texelse natuur plaats. En tijdens de vrije momenten in het programma zal de prachtige omgeving je naar buiten lokken, bijvoorbeeld voor een prachtige wandel - of fietstocht. Of misschien sla je liever een balletje op de nabijgelegen duinbaan De Texelse.

Krim Vitaal

Krim Vitaal is onderdeel van De Krim Texel. Wij bieden vitale arrangementen voor mensen die even uit hun normale omgeving willen stappen en tijdens een heerlijk verblijf op Texel willen werken aan hun vitaliteit. Tijdens het programma wordt een reboost ervaren en krijg je tips en tools die je helpen om deze nieuwe gewoontes ook in het dagelijkse leven te integreren. Zodat je gegarandeerd vitaler het eiland verlaat én weet wat je kan doen om dit ook zo te houden of zelfs verder te verbeteren.

De Krim Texel beschikt over allerlei faciliteiten die de vitaliteitsprogramma’s extra aangenaam en compleet maken. Je verblijft in de comfortabele hotelkamers van Hotel Molenbos. In het bijbehorende restaurant worden tijdens het programma speciale, gezonde maaltijden geserveerd. Tijdens het verblijf kun je ook kosteloos gebruik maken van het zwembad en de fitness op het naastgelegen Vakantiepark De Krim.

Wil je met je medewerkers werken aan vitaliteit op de werkvloer?
Ook hiervoor bieden wij mogelijkheden! Neem contact met ons op voor een voorstel op maat.

Partners van KrimVitaal

De Krim Texel werkt binnen Krim Vitaal samen met verschillende partners:

Smartvitaal

Smartvitaal

Als een persoonlijke vitaliteitsassistent stimuleert SmartVitaal iedereen zelf aan de slag te gaan met een gezonde levensstijl. 

Lijf & Visie

Lijf & Visie

Lijf & Visie verzorgt binnen Krim Vitaal trainingen en workshops die gericht zijn op preventief werken aan een gezonde balans van lichaam en geest. 

Vraag of opmerking?

Heb je vragen over deze trainingen of interesse om deel te nemen? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Uiteraard zullen wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Dit leest u ook in ons privacybeleid.