Krim Vitaal ambassadeur

van de Nationale Vitaliteitsweek

Krim Vitaal ambassadeur Nationale Vitaliteitsweek

Van 19 tot en met 25 september wordt landelijk de Nationale Vitaliteitsweek georganiseerd. Krim Vitaal is één van de ambassadeurs. De organisatoren van de gezondheidsweek willen mensen bewust maken van het belang van hun eigen vitaliteit. Een thema dat goed aansluit bij de visie en doelen van KrimVitaal.

Logo_Nationale_Vitaliteitsweek2

Fysiek én mentaal fit blijven

Vitaliteit gaat zowel over fysieke fitheid als over mentale gezondheid. “Maar vitaliteit gaat ook over fit zijn voor de arbeidsmarkt, nadenken over je werkplezier nu en in de toekomst, leren waar je grens ligt tussen werk en privé en regelmatig ontspannen”, legt Sergej Koopmans, manager KrimVitaal, uit. “Binnen De Krim Texel stimuleren we onze medewerkers niet alleen in deze gezondheidsweek maar het hele jaar de om te werken aan hun vitaliteit. Zo wordt de persoonlijke vitaliteitsassistent van SmartVitaal ingezet om onze medewerkers inzicht te geven in hun vitaliteit én hen te stimuleren aan de slag te gaan met een gezonde levensstijl. De medewerkers hebben daarvoor toegang tot een groot vitaliteitsaanbod. Dit kunnen instructievideo’s zijn, voedings- en beweegtips, challenges die je met collega’s kunt doen maar ook Texelse aanbieders die vitale producten of diensten aanbieden. De Krim Texel geeft elke medewerker jaarlijks een vitaliteitsbudget”

Vitale medewerkers

In juni van dit jaar heeft De Krim Texel deze aanpak onder haar medewerkers gelanceerd. “Naast onder andere gratis fruit op elke locatie, gratis gebruik van fitness en zwembad en gratis fitnessinstructie zal De Krim Texel komende periode het vitale aanbod steeds verder uitbreiden”, vertel Sergej. “Medewerkers hebben onderling reeds een tennistoernooi georganiseerd en er is een oproep gedaan tot het vormen van een hardloopgroepje. Bovendien kunnen de medewerkers met korting deelnemen aan de verschillende vitaliteitsprogramma’s die De Krim Texel aanbiedt onder het label Krim Vitaal. Op deze manier stimuleren we medewerkers bewust en op een leuke manier met hun vitaliteit en leefstijl bezig te zijn.”

Krim_Vitaal_arrangement_75_StefanKrofft_2022
Intermittent_ijsbad_blok

Recreatieprogramma 

Krim Vitaal stimuleert ook de gasten van De Krim Texel om tijdens hun verblijf op Texel aan hun vitaliteit te werken. Zodat ze zich nog fijner voelen als ze na hun vakantie of weekendje weg het eiland weer verlaten. Zo konden gasten van Vakantiepark De Krim de afgelopen weken de kracht van koud water ervaren door deel te nemen aan een ijsbad-ervaring. En ook in verschillende weken in september en oktober staan er een aantal vitale activiteiten op het recreatieprogramma van Vakantiepark De Krim, zoals workshops over gezond eetgedrag en gezonde voeding.

Vitaliteitsprogramma’s

“Daarnaast biedt KrimVitaal sinds dit jaar complete vitaliteitsprogramma’s aan voor mensen die tijdens een heerlijk verblijf op Texel willen werken aan hun vitaliteit. Bijvoorbeeld omdat zij zich vitaler willen voelen, stress- of burnoutklachten ervaren of te kampen hebben met gezondheidsproblemen. Hiervoor zien we ook belangstelling vanuit werkgevers, zij hebben er immers belang bij hun medewerkers echt verder te helpen bij het werken aan hun vitaliteit”, aldus een enthousiaste Sergej.

Intermittent_slufter_5

Lees meer nieuws

In de kerstvakantie
30-11-2023

Lekker eten en leuke activiteiten in de kerstvakantie? Bekijk de mogelijkheden.

Fotowedstrijd
22-11-2023

Heeft u mooie foto's op Texel gemaakt? Doe dan mee aan onze fotowedstrijd!

66 nieuwe donateurs voor KNRM
25-05-2024

KNRM-Arrangement doneert 66 nieuwe Redders aan Wal aan de KNRM.

Winnaars 'Paaseieren zoeken'
11-04-2023

Bekijk de winnaars van onze winactie 'Paaseieren zoeken'

Lees meer

Redactie De Krim Texel
Update: 30 augustus 2022 15:00

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.