SuperDagActie voor de snelle beslisser

50% korting op een verblijf tot 12 februari 2021 

Het zal u niet ontgaan zijn: dit jaar bestaat De Krim Texel 50 jaar. Ter ere hiervan sluiten we ons jubileumjaar af met een ongekende SuperDagActie! Ontvang tot 31 december 23:59 uur maar liefst 50% korting* op een verblijf in de periode van 4 januari t/m 12 februari 2021. Mis deze kans niet en begin het nieuwe jaar met een heerlijk verblijf op Texel! 

* Deze actie is alleen geldig tot 31-12-2020 23:59 uur voor het reserveren van een chalet of familievilla op Vakantiepark De Krim, een landhuis of villa op bungalowpark ’t Hoogelandt of een villa op Villapark De Koog (m.u.v. de zwembadvilla) voor een weekend of midweek met een aankomst tussen 4 januari en 12 februari 2021.

Al 50 jaar vakantie vieren op Texel

De Krim Texel: Uniek Texels recreatiebedrijf

Het begon allemaal in 1969...

...toen een aantal ondernemers uit De Cocksdorp het plan bedachten om meer werkgelegenheid te creëren in de kop van Texel. Dit zou een positieve impact hebben op de vitaliteit van het dorp en de omgeving. In 1970 werd het plan een feit, Exploitaitiemaatschappij De Krim werd opgericht. Nu 50 jaar later is De Krim Texel uitgegroeid tot een recreatiebedrijf met negen exploitaties verspreid over het hele eiland. De Krim Texel de grootste recreatieaanbieder van het eiland. We zijn ook een solide organisatie, met een stabiel bestuur, een gezonde balans en resultaat, die veel werkgelegenheid biedt aan Texelaars. 

50 jaar Hart voor Texel

194 Texelaars in dienst

1,5 mln. overnachtingen per jaar

De Krim Texel, directie

Anno 2021

Anno 2021 is N.V. Exploitatiemaatschappij De Krim een bloeiende onderneming onder leiding van algemeen directeur Iwan Groothuis, commercieel directeur Jolanda Kamphuis, operationeel directeur Yvette van Veen en financieel directeur Bart van Tongeren. 

De Krim Texel is de laatste jaren sterk gegroeid, zowel in omzet als in resultaat. We zijn een onderneming met een unieke eigendomsstructuur. Een structuur die borg staat voor zelfstandigheid ten opzichte van onze landelijke concurrenten en die oog heeft voor de Texelse samenleving. Door onze blijvende focus op kwaliteit - in dienstverlening, interne organisatie, accommodaties en medewerkers - zijn we in staat om groei te realiseren en de verwachtingen van onze gasten steeds te overtreffen. We blijven innoveren en investeren om onze unieke positie als zelfstandig Texels bedrijf te kunnen continueren. Want juist deze factoren maken het mogelijk dat wij loyaal zijn aan onze missie én bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van Texel.

De Krim Texel, medewerkers

We doen het samen!

Onze medewerkers zijn de kracht achter De Krim Texel. Ze zijn gepassioneerd en gaan voor een optimale gasttevredenheid. Dat begon al in 1969 toen het eerste beheerdersechtpaar, meneer en mevrouw Monen, camping De Krim samen runde. En het is nog steeds de motivatie van Wilma, Rico, Manon, Frank, Mirjam, Maren, Linda en hun ruim 500 collega's. Bij de medewerkers staan de waarden ‘gastvrij, zelfstandig en loyaal’ centraal. Samen zorgen we graag voor een grote glimlach op het gezicht van onze gasten! 

Zin om bij ons te komen werken? Bekijk onze vacatures, stageplaatsen of vakantiebanen.

Aanbod van De Krim Texel

Wat met een kleine camping begon is uitgegroeid tot een bloeiende organisatie met een zeer divers aanbod aan exploitaties verspreid over het eiland:

  • De Cocksdorp: Vakantiepark De Krim, Hotel Molenbos, Golfbaan De Texelse
  • De Koog: Villapark De Koog, Bungalowpark 't Hoogelandt, Residentie Californië, Camping De Shelter, Camping Kogerstrand 
  • Den Hoorn: Camping Loodsmansduin 

Texelaars en gasten die elders verblijven zijn ook van harte welkom om gebruik te maken van de meeste faciliteiten op Vakantiepark De Krim. Zoals de concerten in Evenementenhal Texel, het overdekt zwembad en het indoor kinderspeelparadijs
Bekijk alle parken op Texel

kaart van texel
Hotel Molenbos
Postweg 224-226, De Cocksdorp
Bekijk het hotel
Golfbaan De Texelse
Roggeslootweg 3, De Cocksdorp
Bekijk de golfbaan
Zwembad De Krim
Roggeslootweg 6, De Cocksdorp
Bekijk het zwembad
Vakantiepark De Krim
Roggeslootweg 6, De Cocksdorp
Bekijk het park
Camping Kogerstrand
Badweg 33, De Koog
Bekijk de camping
Camping De Shelter
Boodtlaan 43, De Koog
Bekijk de camping
Villapark De Koog
Boodtlaan 80, De Koog
Bekijk het park
Bungalowpark 't Hoogelandt
Californiëweg 443, De Koog
Bekijk het park
Residentie Californië
Californiëweg 443, De Koog
Bekijk het park
Camping Loodsmansduin
Rommelpot 19, Den Hoorn
Bekijk de camping
Camping De Krim
Roggeslootweg 6, De Cocksdorp
Bekijk de camping

Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen van de N.V. Exploitatiemaatschappij De Krim bestaat uit 5 personen:

  • Dirk van der Beek, voorzitter 
  • Joke Kuijper, vicevoorzitter 
  • Kees den Ouden 
  • Erwin van der Linde 
  • Niels Kossen

De Raad van Commissarissen treedt op namens de aandeelhouders. De Raad kijkt kritisch mee met de directie op onderwerpen als strategie, financiën, personeel, marktontwikkelingen etc.

De Krim Texel, Raad van Commissarissen

50 jaar terug in de tijd

In 50 jaar tijd is er veel gebeurd. Niet alles ging altijd van ‘een leien dakje’. We kwamen vaak voor uitdagingen te staan. Maar ons doorzettingsvermogen is sterk. We zijn ongelooflijk trots op de gezonde organisatie die er nu staat. In een reis van 50 jaar is er samen hard gewerkt, vooral ook veel gelachen en zijn er prachtige momenten beleefd.

Meer weten over de geschiedenis van De Krim Texel? Bekijk de tijdlijn hieronder of lees alvast de beknopte geschiedenis van De Krim Texel.

Fotoalbum 50 jaar De Krim Texel

Hart voor Texel

Wij voelen de verantwoordelijkheid voor Texel al vanaf het allereerste begin. In ons oprichtingsdocument staat: “Zij stellen zich ten doel dit terrein voor recreatiedoeleinden te exploiteren en daardoor de bestaansmogelijkheden van de inwoners van Texel (...) te vergroten.” Deze filosofie is nog steeds springlevend. Dit uit zich onder andere in de keuze van leveranciers, het personeelsbeleid, ondersteuning van maatschappelijke en culturele activiteiten op Texel en investeringen in duurzaamheid. Zorg voor onze omgeving: dat is ons ‘Hart voor Texel ’.

Nieuws

Nieuwsgierig naar de ontwikkelingen van De Krim Texel? Bekijk het laatste nieuws.

Fotowedstrijd

Heeft u een bijzondere foto gemaakt tijdens uw verblijf? Deel deze met ons en win een weekend Texel.  

Alle prijzen 2021 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.30 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Alle prijzen 2021 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.30 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Aangesloten bij:

Wij werken samen met:

© 1970-2021 De Krim Texel - Juridische informatie  

© 1970-2021 De Krim Texel