Onderweg naar…

Vervoer op Texel

De Krim Texel regelt uw verblijf met een groep tot in de puntjes. Dus ook uw vervoer van en naar Texel, maar ook het vervoer van en naar de verschillende activiteiten op het eiland. Kies een passend vervoersmiddel voor uw groep, zoals de bus, fiets of solex, en ervaar dat eilandgevoel zelf!

Vervoer op Texel, cabriobus

Unieke bussen

Texeltours zorgt voor goed en veilig vervoer van uw gasten. Ze halen u op uit uw woonplaats of vanaf de boot. Ook voor busritten tussen uw verblijfsplaats en activiteiten zorgen zij graag. Extra speciaal worden de busritten door de unieke cabriobussen die Texeltours aanbiedt. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Neem contact met ons op voor een offerte op maat! 

Vervoer op Texel, tandemfietspuzzeltocht

Fietsen

Texel is uitermate geschikt voor het maken van prachtige fietstochten. Er zijn kant-en-klare fietsroutes beschikbaar, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf uw route te bepalen. Uw groep op een bijzondere manier kennis laten maken met Texel? Kies dan voor de tandemfietspuzzeltocht. Uiteraard zijn er verschillende fietsen beschikbaar, zo ook elektrische fietsen, kinderfietsen en mountainbikes.

Fotoalbum vervoer op Texel

Loading...
Vervoer op Texel, solex

Solexen

Liever iets sneller het eiland over? Denk dan eens aan solexen, gegarandeerd plezier voor iedereen! Bij aankomst op Texel stappen jullie zo op de solex en verkennen het hele eiland. Een spannende activiteit maken van het vervoer? Kies dan voor een solextocht. Aan de hand van opdrachten maakt u een tocht over het eiland. De begin- en eindlocatie kunnen in overleg bepaald worden.  

Teso, Texelstroom

Overtocht

Het uitje begint al bij de TESO-boot! De zorgen worden achtergelaten en het genieten kan beginnen! Vanuit Den Helder duurt de overtocht slechts 20 minuten. Op een unieke manier naar Texel? Een garnalenboot haalt uw groep op in Den Helder, onderweg worden de netten uiteraard uitgegooid en de vangst met u besproken. Een onvergetelijke ervaring. 

Op zoek naar een passend vervoersmiddel voor uw groep? Vraag een offerte aan!

Via onderstaand formulier vraagt u vrijblijvend een programma op maat aan. Naar aanleiding van dit formulier nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. 

* Bij groepen vanaf 25 personen waarbij een verblijf op De Krim wordt gecombineerd met meerdere activiteiten, berekenen wij geen organisatiekosten!

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Uiteraard zullen wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Dit leest u ook in ons privacybeleid.