Juridische Informatie

De Krim Texel

Juridische Informatie De Krim Texel

Op deze pagina vindt u juridische informatie van De Krim Texel bestaande uit:

Inleiding
Gebruiksvoorwaarden
Cookie Beleid
Uw Privacy

Lees zorgvuldig deze juridische informatie voordat u van deze website gebruik maakt. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de inhoud van deze juridische informatie.

De Gebruiksvoorwaarden, het Privacy Beleid en het Cookie Beleid kunnen worden gewijzigd. Deze wijzigingen worden bekendgemaakt op deze pagina. Wij verzoeken u deze pagina regelmatig te bezoeken.

Mocht u vragen hebben, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Uw vraag of opmerking wordt deskundig, vertrouwelijk en zo spoedig mogelijk behandeld.

Juridische Informatie

N.V. Exploitatiemaatschappij De Krim (hierna te noemen ‘De Krim’), KvK: 37035448, kantoorhoudende en gevestigd te De Cocksdorp - Texel, aan de (1795 JV) Roggeslootweg 6, exploiteert tezamen met haar dochterondernemingen vakantiewoningen, bungalowparken, campings, een golfbaan, een zwembad en andere voorzieningen ten behoeve van de recreatie.

Deze website (hierna te noemen ‘Website’) is eigendom van De Krim en wordt geëxploiteerd door De Krim. In deze juridische informatie verwijst ‘Gebruiker’ naar de gebruiker van deze Website. De intellectuele eigendomsrechten, inclusief auteursrechten, die rusten op het in deze Website opgenomen materiaal, zijn het eigendom van De Krim. Het is niet toegestaan via deze Website verkregen content (tekst of beeldmateriaal) te gebruiken, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van De Krim. 

Op deze Website wordt de grootste aandacht en zorg besteed aan de juistheid van de aangeboden informatie. De Krim hecht veel waarde aan actualiteit en betrouwbaarheid van de informatie. De Krim kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en/of op een later tijdstip aangebrachte wijzigingen, noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent is aan het verspreiden van informatie via het internet, zoals storingen of onderbrekingen of vertraging in het verstrekken van informatie of diensten door De Krim of door Gebruiker aan De Krim middels deze Website of anderszins langs elektronische weg. Kennelijke typefouten binden De Krim niet. Prijswijzigingen voorbehouden; de op de bevestiging/factuur vermeldde prijs is bindend. De Krim garandeert niet dat aan haar toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Op al onze overeenkomsten zijn de RECRON-Voorwaarden van toepassing. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan eventuele zet- op typefouten in onze prijslijsten. Op alle prijzen in de prijslijsten zijn wijzigingen voorbehouden. Vakantiepark De Krim, Residentie Californië, Bungalowpark ’t Hoogelandt, Hotel Molenbos, Camping Kogerstrand, Camping Loodsmansduin, Camping De Shelter/ Om de Noord en Golfbaan De Texelse behouden zich het recht voor bij onvoorziene omstandigheden, noodzakelijke wijzigingen in arrangementen aan te brengen.

Websites van derden
De websites van De Krim kunnen tevens links bevatten naar websites van derden. De Krim is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan één van deze verbonden websites. 

Onderlinge verwijzingen
Linken en verwijzen naar pagina's van De Krim is toegestaan; het web bestaat tenslotte bij de gratie van onderlinge verwijzingen, met behoud van alle auteursrechtaanduidingen. De Krim behoudt zich te allen tijde het recht voor deze gegeven toestemming in te trekken.

Op deze Website en de bijbehorende subdomeinen maakt De Krim gebruik van cookies voor het leveren van haar diensten en voor het verbeteren van haar service en producten. Een volgend bezoek aan deze Website wordt voor Gebruiker hierdoor vergemakkelijkt. Zo kan Gebruiker ervoor kiezen om het ‘Mijn Vakantie’ wachtwoord door zijn computer te laten bewaren, dit geschiedt via een cookie. Cookies zijn tekstbestanden die op computer van Gebruiker worden opgeslagen en tijdelijk of blijvend op de harde schrijf staan. De cookies worden gebruikt voor authenticatie, het volgen van de sessie (state maintenance) en om specifieke informatie over het gebruik en de Gebruikers, zoals paginavoorkeur en de inhoud van hun elektronische winkelmandjes, van deze website op te slaan. De door De Krim geplaatste cookies bevatten geen naam- of adresgegevens of andere persoonlijke gegevens.

De Krim gebruikt 4 soorten cookies:

  1. Functionele cookies
    Deze worden gebruikt om het gebruikersgemak te bevorderen zodat Gebruiker bijvoorbeeld niet steeds opnieuw een zelfde selectie hoeft te maken of in hoeft te loggen als Gebruiker dat al eerder heeft gedaan.
  2. Transactie cookies
    Deze worden gebruikt als Gebruiker een boeking heeft gedaan en, indien van toepassing, om commissie aan partners van De Krim uit te kunnen betalen.
  3. Monitoring/Analytics cookies
    Door Google Analytics worden cookies geplaatst. Hiermee kan, anoniem, het (be)zoekgedrag in kaart gebracht worden en kan De Krim haar dienstverlening hier op aanpassen zodat De Krim Gebruiker als (potentiële) gast nog beter van dienst kan zijn.
  4. Marketing of targeting cookies
    Cookies die worden geplaatst om interesses van Gebruiker te bewaren zodat op en buiten onze Websites aanbiedingen gedaan kunnen worden die in het verlengde liggen van de wensen/interesses van Gebruiker. Tevens kan De Krim automatisch aanbiedingen niet meer laten zien als Gebruiker er al gebruik van heeft gemaakt of als Gebruiker deze al enkele keren heeft gezien. Zonder deze cookies bestaat de kans dat Gebruiker vaker irrelevante advertenties van De Krim te zien krijgt. Ook zonder cookies kan Gebruiker advertenties van De Krim tegenkomen!

Welke derde partijen plaatsen Cookies via onze websites?
De Krim werkt samen met derden op het gebied van social media, bezoekers statistieken, advertenties en streaming video die ook cookies plaatsen. De volgende bedrijven zijn als zodanig partners van De Krim: Google (Plus, Maps, Analytics, Adwords, Tagmanager), Youtube, Tradetracker, Isuu, Formdesk, Eijsink, E-Village, Youwe en Obi4Wan.

Kan Gebruiker cookies verwijderen?
Gebruiker kan altijd de cookies op zijn computer verwijderen via zijn browser. Gebruiker kan ook zelf bepalen of Gebruiker cookies wilt accepteren. In de meeste webbrowsers worden cookies automatisch geaccepteerd. Gebruiker kan zijn browser zo instellen dat cookies worden geblokkeerd. Houdt er echter rekening mee dat indien Gebruiker dit doet, Gebruiker mogelijkerwijs geen gebruik kan maken van de volledige functionaliteit van de website. Voor meer informatie over (het gebruik en het weigeren van) cookies, bezoek: www.allaboutcookies.org

Gebruiker kan het gebruik van Google-cookies uitschakelen door naar de Google-afmeldingspagina voor advertenties te gaan. 

Door van deze Website gebruik te (blijven) maken staat Gebruiker toe dat De Krim cookies tijdelijk of blijvend op de harde schrijf van zijn computer plaatst.

Kennisneming en verbetering van gegevens van Gebruiker
Na het maken van een reservering krijgt Gebruiker een inlogcode voor toegang op ‘Mijn Vakantie’. Gebruiker kan hier zijn eigen gegevens en zijn persoonlijke instellingen altijd raadplegen en zo nodig wijzigen. Als Gebruiker wilt weten welke gegevens De Krim over Gebruiker heeft vastgelegd of als Gebruiker zijn gegevens wilt wijzigen, kan Gebruiker contact opnemen met onze afdeling Reserveringen  

Welke gegevens verwerkt De Krim?
Wanneer u een boeking maakt om op één van onze parken te verblijven, hebben wij bepaalde gegevens van u nodig. Ook in andere gevallen, zoals bij informatieaanvragen, de administratie omtrent bijvoorbeeld prijsvragen, het aanvragen van offertes, bestellen van e-tickets (voor bijvoorbeeld het zwembad of events) en het bezoeken van onze websites, verwerken wij gegevens. Hierbij maken wij ook gebruik van derden die bepaalde persoonsgegevens ontvangen en namens De Krim verwerken. Dit gebeurt bijvoorbeeld voor de verzending van nieuwsbrieven. Ingeval van een boeking worden uw gegevens vanzelfsprekend gedeeld met het park waar u zult verblijven.

Hieronder staat meer uitgebreid beschreven welke gegevens wij kunnen verwerken en wat wij daar mee doen:

  1. Voornaam, achternaam en geslacht
    Om u op het park maar ook in onze verdere communicatie persoonlijk te kunnen aanspreken, gebruiken we graag uw persoonlijke gegevens. Deze zijn vanzelfsprekend ook nodig om uw boeking te kunnen registreren en de gegevens op te nemen in ons reserveringssysteem.
  2. Adres en woonplaats
    De meeste boekingsgegevens sturen wij u per e-mail op. Maar sommige informatie sturen wij naar uw (t)huisadres toe.
  3. Telefoonnummer
    Het kan zijn dat wij contact met u op moeten nemen over uw boeking. Wij bellen nog even als er vragen zijn. Soms bellen we voor aankomst of na afloop om te vragen of alles duidelijk is en of alles naar wens is geweest. Uw telefoonnummer is ook bij ons bekend als u ons benaderd via onze WhatsappService zodat wij u kunnen voorzien van een antwoord.
  4. Geboortedata
    Degene die een accommodatie boekt bij De Krim dient minimaal 18 jaar te zijn met uitzondering van onze jeugdtenten op camping Kogerstrand; de minimale leeftijd is dan 15 jaar. Bovendien kunnen de te betalen toeristenbelasting of verleende kortingen afhankelijk zijn van de leeftijd van de personen die in de accommodatie verblijven. Daarom hebben wij geboortedata nodig. 
  5. Betaalgegevens
    Om uw boeking financieel te kunnen afwikkelen, maken wij gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Wanneer u met iDeal of overboeking betaalt, worden uw gegevens in onze administratie opgeslagen om uw betaling aan uw boeking te kunnen koppelen. Verder gebruiken wij uw bankrekeningnummer alleen wanneer u geld van ons terugkrijgt. Wanneer u met creditcard betaalt, sturen wij uw creditcardgegevens vanuit onze beveiligde omgeving rechtstreeks naar onze creditcard partner. Zij voeren onze creditcardbetalingen uit. Hierbij krijgen we uw creditcardgegevens niet te zien. Onze partner vertelt ons alleen of uw betaling is gelukt.
  6. IP-adres
    Op internet kijken we mogelijk naar uw IP-adres. Wij onthouden uw voorkeuren en kunnen zo een passend advies geven.
  7. E-mailadres
    U krijgt een e-mail over uw reservering, factuur en boekingen die u hebt gemaakt. Nieuwsbrieven ontvangt u ook per e-mail. Ontvangt u liever geen nieuwsbrieven en aanbiedingen meer dan kunt u zich gemakkelijk uitschrijven via de link in de nieuwsbrief.
  8. Kenteken
    Op sommige parken staan slagbomen die het kenteken van uw auto registreren zodat u bij de volgende passage geen pincode of pasje meer nodig hebt om toegang tot het park te krijgen. Wel zo makkelijk!

Waarom verzamelt De Krim gegevens?
De Krim gebruikt de hierboven genoemde gegevens om u de nodige informatie over uw verblijf toe te zenden en om u op de hoogte te houden van interessante aanbiedingen van onze producten en diensten.

  1. Gastenservice
    U kunt met ons bellen, mailen en ons via social media benaderen. Om er voor te zorgen dat u uw verhaal niet twee keer hoeft te doen, slaan wij gegevens op. Om onze service steeds een beetje beter maken, analyseren wij contactmomenten. Telefoongesprekken kunnen wij ook opnemen om te gebruiken als trainingsmateriaal.
  2. Parken en partners
    Uw gegevens worden doorgegeven aan het park waar u verblijft en aan organisaties die activiteiten verrichten in verband met uw boeking. Dit betreft ook partijen die geen onderdeel uitmaken van De Krim. Dit betreft bijvoorbeeld het fietsverhuurbedrijf in het geval u een fiets heeft gereserveerd bij uw boeking.
  3. Account
    In uw ‘Mijn Vakantie’-account kunnen uw persoonlijke gegevens worden opgenomen. Naam, post- en factuuradres, geboortedatum, telefoonnummer en inloggegevens. Handig, dan hoeft u deze gegevens niet iedere keer opnieuw in te voeren. Wij bewaren ook gegevens over uw eerdere boekingen en uw voorkeuren. Dan kunnen we u sneller en gerichter helpen.
  4. Nieuwsbrieven
    U kunt nieuwsbrieven en andere aanbiedingen van ons ontvangen. Voor de inhoud daarvan, kunnen wij kijken naar uw interesses en eerdere boekingen. Ontvangt u liever geen nieuwsbrieven en aanbiedingen meer dan kan kunt u zich gemakkelijk uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. U kunt ons dit ook laten weten door een e-mail te sturen naar reserveringen@krim.nl. 
  5. Reviews en gastenquête
    U kunt toekomstige gasten helpen met uw review. Door ervaringen te delen, geeft u anderen een nóg beter beeld van De Krim, een specifiek park of accommodatie. De antwoorden die u geeft in onze gastenquête worden door ons gelezen om onze dienstverlening verder te verbeteren. In dat kader kunnen we uw antwoorden en gegevens ook delen met onze parken en partners, zoals bijvoorbeeld het fietsverhuurbedrijf. Er kan ook contact met u worden gezocht naar aanleiding van een ingevulde enquête, bijvoorbeeld om aanvullende vragen te stellen of om u te bedanken voor uw feedback.
  6. Nachtregister
    Bij het verblijf op één van onze parken worden uw gegevens verwerkt ten behoeve van de Gemeente Texel, onder meer voor het geval van calamiteiten. De gegevens kunnen in onze systemen worden verwerkt.
  7. Verbetering
    We benaderen u soms voor een gastenonderzoek of een plaats in ons gastenpanel. Verder willen we weten hoe de afhandeling van een klacht is verlopen en wat u van onze nieuwsbrief vindt. Daarom verzamelen wij gastgedrag. Zo kunnen we uw leesgedrag analyseren en content maken die bij uw wensen past. Dit doen we door unieke bezoeken te registreren, met alle activiteiten die daarbinnen plaatsvinden. Denk hierbij aan het bekijken van pagina's, ergens op inzoomen of op links klikken. Soms voert een derde partij deze checks voor ons uit.
  8. Acties
    Indien u heeft deelgenomen aan een actie of prijsvraag kunnen wij contact met u opnemen en informeren wij u indien u gewonnen hebt. We gebruiken deze gegevens ook om onze acties te analyseren. Zo worden ze elke keer nóg leuker.
  9. Advies op maat
    Als u onze website bezoekt, ons liket op Facebook, een boeking maakt bij ons of op een van onze parken verblijft, onthouden wij wat u leuk vindt. Wij doen het zoekwerk en helpen u met mooie aanbiedingen, bijvoorbeeld per mail. Wij gebruiken uw gegevens ook om onze dienstverlening en websites te verbeteren. En om nuttige advertenties te laten zien op bijvoorbeeld Facebook. Onder meer wanneer u social media gebruikt op verschillende apparaten is het mogelijk dat u deze advertenties ook op deze andere apparaten ziet. Cookies spelen daarbij een rol. Om informatie en aanbiedingen zoveel mogelijk op uw interesse af te stemmen, kunnen wij uw gegevens laten vergelijken of combineren met bij andere bedrijven bekende gegevens. Voor zover wettelijk vereist vraagt De Krim uw toestemming, voordat zij uw gegevens aan derden verstrekt.

Deelt De Krim gegevens met derden?
Tenzij toegestaan door u of verplicht door de rechter of wet- en regelgeving, verstrekt De Krim persoonsgegevens van u niet aan derden. Wij zullen uw gegevens nooit aan derden geven voor commerciële doeleinden.

Om de dienstverlening goed uit te kunnen voeren geven we uw persoonsgegevens wel door aan de volgende (categorieën van) ontvangers:

  1. IT-partner voor de hosting en onderhoud van de website, het boekingssysteem en de ‘mijn-omgeving’;
  2. De boekhouder/accountant voor het voeren van de administratie;
  3. Overheidsinstellingen zoals de Belastingdienst, het UWV en andere toezichthoudende autoriteiten;
  4. Overige derden voor de uitvoering van de activiteiten van De Krim, zoals drukkerijen, e-mail- en postverwerkers. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten en bedrijfsactiviteiten uw persoonsgegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker voor De Krim en heeft De Krim de vereiste technische en organisatorische maatregelen getroffen om te verzekeren dat uw persoonsgegevens uitsluitend voor de afgesproken doeleinden worden verwerkt en goed beveiligd zijn.

Hoe beveiligt De Krim gegevens?
Uw betalings- en persoonlijke gegevens worden via Internet naar ons informatiesysteem verzonden. Deze website werkt volgens het HyperText Transfer Protocol Secure. Afgekort HTTPS. Gegevens die u op deze website invoert, worden versleuteld, zodat buitenstaanders nooit kunnen zien welke gegevens verstuurd worden. U herkent dit protocol aan het groene slotje in de URL balk van uw browser. Wij gebruiken deze geregistreerde beveiligingstechnieken ter bescherming van uw gegevens en om verlies, verminking of diefstal ervan te voorkomen. Wij aanvaarden hiervoor echter geen aansprakelijkheid.

Gegevens worden nadat u ze aan ons stuurt, opgeslagen in een beveiligde database. Deze database staat in een zwaar beveiligd, Nederlands datacenter. 

Hoe lang bewaart De Krim gegevens?
De Krim bewaart gegevens van Gebruiker niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor zij worden verzameld of vervolgens worden verwerkt. 

Vertrouwelijkheid
Alle medewerkers van De Krim die toegang hebben tot uw gegevens zijn gebonden aan een strikte geheimhoudingsplicht van alle persoonsgegevens waarvan zij op grond van die toegang kennis van nemen. 

Grondslagen
Op basis van wetgeving moeten wij aangeven welke zogenaamde grondslagen gebruikt worden bij de verwerking van uw persoonsgegevens. Daarbij wordt hoofdzakelijk gekeken naar de verwerking van gegevens op basis van 1) een overeenkomst, 2) in verband met een gerechtvaardigd belang van De Krim, 3) een gegeven toestemming en 4) in verband met een wettelijke plicht. 

Uw gegevens gebruiken wij hoofdzakelijk in verband met uw boeking en dus op basis van een overeenkomst met u. Uw boeking wordt geregistreerd en wij doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Aanvullende contactmomenten, zoals reviews, marketingactiviteiten en het registreren en analyseren van uw handelingen geschiedt in verband met een gerechtvaardigd belang van De Krim. Het gerechtvaardigd belang van De Krim is haar belang om (direct-) marketingactiviteiten te kunnen verrichten. Het gerechtvaardigd belang kan ook zijn dat de verwerking binnen een klantrelatie plaatsvindt en De Krim contact met u wenst te onderhouden.

U kunt zich ook zelf inschrijven voor een nieuwsbrief. In dat geval geeft u ons toestemming om uw gegevens hiervoor te gebruiken. Verder zijn wij wettelijk verplicht om uw gegevens op te nemen in het nachtregister.

Uw rechten
Op verzoek zullen wij u aangeven of wij persoonsgegevens van u verwerken. Verder kunt u deze gegevens onder omstandigheden opvragen, verbeteren, aanvullen, verwijderen of afschermen, bijvoorbeeld als deze feitelijk onjuist zijn. En u kunt een beroep doen op elk ander recht dat u volgens de toepasselijke privacywetgeving hebt, inclusief bijvoorbeeld het bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens. Dit kan tot gevolg hebben dat u geen gebruik meer kan maken van (een deel van) onze diensten. U hoeft daartoe alleen maar een schriftelijk verzoek, vergezeld van een kopie van uw identiteitsbewijs, te sturen naar: 

De Krim Texel
Roggeslootweg 6
1795 JV De Cocksdorp 

U kunt op elk moment uw toestemming voor het toezenden van marketingberichten herroepen of er bezwaar tegen maken; volg hiervoor de instructies in het betreffende marketingbericht of stuur een e-mail aan reserveringen@krim.nl.

Voor meer informatie neem contact met ons op.

Mocht u een klacht hebben ten aanzien van de verwerking van uw persoonsgegevens dan kunt u zich ook richten tot de relevante overheidsautoriteit (Autoriteit Persoonsgegevens).

Vragen? Liever persoonlijk contact?

Wij staan voor u klaar!

0222 - 390 112 

Maandag-vrijdag: 9.00-18.30
Weekend: 9.00 -17.00

Veelgestelde vragen

Bekijk FAQ

06 1349 1966 (whatsapp)

Dagelijks 9.00-20.00
Reactie binnen 30 minuten

Alle prijzen 2019 zijn inclusief BTW, reserveringskosten en exclusief gemeentelijke heffingen à € 1,85 p.p.p.n. met een maximum van 7 nachten. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e e.v. persoon à € 8,95 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Alle prijzen 2019 zijn inclusief BTW, reserveringskosten en exclusief gemeentelijke heffingen à € 1,85 p.p.p.n. met een maximum van 7 nachten. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e e.v. persoon à € 8,95 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Aangesloten bij:

Wij werken samen met:

© 2018 De Krim Texel - Juridische informatie  

© 2018 De Krim Texel