Het noordelijkste dorp

van Texel

Vakantieparken in De Cocksdorp

De Cocksdorp, Texel

  • Overdekt zwembad met glijbanen
  • Uitgebreid recreatieprogramma
  • Animatieteam tijdens de vakanties
  • Nabij De Cocksdorp, golfbaan, strand en vuurtoren
  • Naast natuurgebied De Slufter
  • Gratis WiFi

Vakantiepark met meeste faciliteiten

Op zoek naar een vakantiepark in De Cocksdorp, in het noorden van Texel? Stop met zoeken. Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp is het best uitgeruste vakantiepark van Texel met een zwembad, speelparadijs, bowlingbanen, lasergame, blacklight indoor midgetgolf, uitgebreid animatieprogramma, (kinder)voorstellingen en nog veel meer! 

Fotoalbum Vakantieparken De Cocksdorp

Loading...

Best uitgeruste vakantiepark

Op zoek naar een vakantiepark in De Cocksdorp, in het noorden van Texel? Stop met zoeken. Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp is het best uitgeruste vakantiepark van Texel.

Binnen- en buiten faciliteiten

Voor zwemliefhebbers is er een binnen- en buitenzwembad met verschillende glijbanen. Voor de allerkleinsten is er een leuk spraypark. Klimmen en klauteren kan in het indoorspeelparadijs. In de Gamehal is er de mogelijkheid om te lasergamen of te midgetgolfen in blacklight. Zin om een balletje te gooien? Dat kan op de bowlingbaan. En voor jong en oud is er een uitgebreid animatieprogramma

bowlen-vakantiepark-de-krim-op-texel
de-cocksdorp-de-krim-texel

Over de Cocksdorp

De Cocksdorp is het meest noordelijke dorp van Texel. Gezellige winkeltjes en restaurants, midden in de typische Texelse natuur en grenzend aan de Waddendijk. In de zomer is er wekelijks een gezellige dorpsmarkt en in de omgeving zijn er tal van bezienswaardigheden. Lees hier meer over De Cocksdorp.

Boek uw verblijf in De Cocksdorp

Reis naar het noordelijkste dorp van Texel en bezoek onder andere de Vuurtoren. Zoek de accommodatie die het best bij u past.

Wellicht ook interessant

Redactie De Krim Texel
Update: 1 februari 2024 15:00

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.