Vakantiehuis De Cocksdorp

Een vakantiehuis in De Cocksdorp huren

De Cocksdorp, Texel

  • Gezellig parkcentrum 
  • Vlakbij natuurgebied de Slufter
  • Beklim de vuurtoren
  • Golfbaan op loopafstand

Fotoalbum Vakantiehuis De Cocksdorp

Loading...

Een chalet, bungalow of luxe familievilla in De Cocksdorp

Een vakantiehuis in De Cocksdorp huurt u natuurlijk op Vakantiepark De Krim, het best uitgeruste vakantiepark van Texel. De verschillende vakantiehuizen liggen op een steenworp afstand van het gezellige parkcentrum.

 Hier vindt u onder meer het zwembad, verschillende restaurants, terrassen, bowling- en midgetgolfbanen, een indoor kinderspeelparadijs, een stoer buitenspeelterrein, een evenementenhal en een supermarkt. Lees hieronder meer over het huren van een vakantiehuis in De Cocksdorp.

Gezin-Buitenspelen-Chalet-Vuurtoren-De-Luxe-Va
strand-de-cocksdorp-vuurtoren-de-krim-texel

De Cocksdorp

Een vakantiehuis in De Cocksdorp – of Durrep zoals de Texelaars zeggen - huren is een goede keuze. De Cocksdorp is het meest noordelijke en jongste dorp van het eiland, maar doet volwaardig mee als het gaat om leuke terrasjes, restaurants, activiteiten en mooie natuur. Vlakbij De Cocksdorp ligt het bekendste natuurgebied van het eiland, De Slufter, met zijn in- en uit stromende zeewater. De Slufter trekt veel natuurliefhebbers. De Cocksdorp is een klein dorp, maar een ruime diversiteit aan winkels. Van ouderwetse winkeltjes, een fietsenverhuur tot een moderne en uitgebreide supermarkt.Ook het symbool van Texel, de vuurtoren, staat in De Cocksdorp. Een hele klim, maar de moeite waard, u wordt beloond met een prachtig uitzicht over Texel en de zee. Met een vakantiehuis in De Cockdorp heeft u een mooie uitvalsbasis om Texel te verkennen. Lees meer over De Cocksdorp.

Golfbaan De Texelse

Golft u graag? Dan is een vakantiehuis in De Cocksdorp een goede keuze. Want op loopafstand van uw vakantiehuis ligt een bijzondere golfbaan met duinen, waterpartijen en grote greens. Golfbaan De Texelse is geschikt voor iedereen. De geoefende golfer kan zijn hart ophalen op de Par 72-baan met uitdagende hindernissen. De beginner kan aardig uit de voeten op de Par 3-baan. Gasten van een vakantiehuis in De Cocksdorp van De Krim Texel ontvangen 30% korting op greenfees bij Golfbaan De Texelse! 

Golfer-Afslag-Golfbaan-De-Texelse-De-Krim-Texe

Uw favoriete vakantiehuis staat in De Cocksdorp    

Uw favoriete vakantiehuis in De Cocksdorp huurt u natuurlijk op Vakantiepark De Krim. U verblijft in een comfortabel chalet, een ruime bungalow of luxe familievilla met sauna op het best uitgeruste vakantiepark van Texel en de Waddeneilanden. Lees meer over Vakantiepark De Krim.
De comfortabele chalets in De Cocksdorp zijn complete vakantiehuizen met extra veel contact met buiten. U heeft keuze uit verschillende typen chalets; met een eigen sauna, een tweede badkamer of aanpassingen voor mindervaliden.
Elke bungalow op Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp is uniek, qua ligging, inrichting en kenmerken. U kunt tijdens het boeken eenvoudig de kenmerken selecteren waarover uw ideale bungalow moet beschikken. En wat u ook kiest: online boekt u zonder extra kosten de bungalow van uw keuze (voorkeursboeking).
Bent u met vrienden of familie? Dan is een luxe familievilla ideaal als vakantiehuis in De Cocksdorp.
Deze vakantiehuizen zijn speciaal ontworpen voor een heerlijk verblijf met 8 tot 20 personen! Komt u met een grotere groep, boek dan meerdere villa’s naast elkaar.  

Wellicht ook interessant

Redactie De Krim Texel
Update: 1 februari 2024 15:00

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.