Vier tegen Vier en Tokken

op Texel

Vier tegen Vier & Tokken toernooi op Texel

In 2017 organiseerde Keezbord het allereerste Vier tegen Vier toernooi op Texel. Op veler verzoek vind er op 15, 16 en 17 november 2024 op Vakantiepark De Krim weer een nieuwe editie plaats!

NIEUW: In hetzelfde weekend vind ook voor het eerst het Tokken toernooi plaats. Wilt u mee doen met één van deze toernooien? Lees dan hieronder meer.

Het Vier tegen Vier toernooi

Vier tegen Vier, een spelvariant van het Keezen, biedt een unieke ervaring waarbij teamwork centraal staat. Het klassieke Keezen is afgeleid van het Canadese Ally. Het wordt traditiegetrouw gespeeld in tweetallen. 

De vier tegen vier variant zorgt ervoor dat u nog meer als een team kunt spelen. Door de nadruk op samenwerking en strategieën tussen de teamleden voegt Vier tegen Vier een extra dimensie toe aan het klassieke Keezen, waardoor het spel nog boeiender wordt voor alle deelnemers. Vier tegen Vier draait om vooruitdenken en anticiperen op mogelijke zetten van medespelers. Op vrijdagavond is er een uitleg voor wie deze variant nog niet eerder heeft gespeeld.

Het Tokken toernooi

Tokken, een Engelse variant van het klassieke Keezenspel, kent een groeiend aantal fans vanwege zijn unieke spelervaring en veelzijdige speelmogelijkheden. Het Tokken wordt in teams van 2 deelnemers gespeeld. Met zijn unieke draai aan het traditonele Keezenspel biedt Tokken een nieuwe en vermakelijke ervaring voor spelers van alle niveaus. Erg leuk om een keer aan mee te doen!

Meedoen?

Als u mee wilt doen dan meld u zich aan met een team bestaande uit vier personen voor Vier tegen Vier en met een team bestaande uit twee personen voor Tokken. Op vrijdagavond 15 november kunt u kennis komen maken met de andere teams en alvast wat oefenpotjes Vier tegen Vier of Tokken komen spelen. Op zaterdag 16 november en zondag 17 november worden de toernooien gespeeld. 

U schrijft zich in voor één van de toernooien. Dus maak vooraf uw keuze of u mee wilt doen met het Vier tegen Vier toernooi of met het Tokken toernooi.

 Ligging van dit park op Texel 

kaart van texel
Vakantiepark De Krim
Roggeslootweg 6, De Cocksdorp
Plan uw route
Keeztoernooi_8

Inschrijven Vier tegen Vier of Tokken toernooi 2024

Data toernooien: vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 november 2024
Kosten: Het inschrijfgeld voor het Vier tegen Vier toernooi bedraagt 70,- per team van 4 personen. Het inschrijfgeld voor het Tokken toernooi bedraagt 35,- per team van 2 personen. Het inschrijfgeld dient betaald te worden aan de organisatie.
Alle deelnemers kunnen voordelig overnachten op Vakantiepark De Krim. Bekijk de interessante aanbieding iets lager op deze pagina!
Locatie: Evenementenhal Texel op Vakantiepark De Krim, Roggeslootweg 6, De Cocksdorp
Inschrijving:
Keuze A: Ja, ik schrijf me in met een team van 4 personen voor het Vier tegen Vier toernooi
Of
Keuze B: Ja, ik schrijf me in met 2 personen voor het Tokken toernooi

Organisatie Keeztoernooi
Keezenspel.nl en Stichting N.K.B.O
Telefoon: 06 13700028 / 06 20924022
E-mail: keezdrive@keezbord.nl

Voordelig overnachten op Texel

Tijdens het Vier tegen Vier en Tokken toernooi in 2024 kunt u voordelig overnachten op Vakantiepark De Krim in een Chalet type Vuurtoren vanaf € 99,50 p.p.*
*Dit aanbod is geldig op basis van 4 personen per chalet. Prijs is inclusief eindschoonmaak, bedlinnen en reserveringkosten / exclusief toeristenbelasting.

Of boek een andere accommodatie op Vakantiepark De Krim en ontvang 20% korting op een weekendverblijf. Boek bijvoorbeeld een familievilla, chalet, bungalow, hotelchalet, kampeerplaats, ingerichte tent, trekkershut of camperplaats.

De aanbiedingen kunt u alleen vooraf telefonisch of per e-mail reserveren onder vermelding van “Keeztoernooi” en is niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen. Accommodaties op andere parken van De Krim Texel zijn uitgesloten van de actie.

chalet-vuurtoren-de-krim-texel

Fotoalbum Vier tegen Vier en Tokken toernooi

Loading...
Evenementen op Texel

Bezoek tijdens uw verblijf een evenement in Evenementenhal Texel of één van onze andere speciale events.

Familiebingo

Familiebingo

Evenementenhal Texel
13-07-2024

Pakt jouw familie de prijzen tijdens de leuke familiebingo? Ontdek het en speel mee!

Familiebingo

Familiebingo

Evenementenhal Texel
16-07-2024

Pakt jouw familie de prijzen tijdens de leuke familiebingo? Ontdek het en speel mee!

Kinderbingo

Kinderbingo

Evenementenhal Texel
16-07-2024

Kinderbingo voor de allerkleinsten onder ons (tot 10 jaar), een hele beleving met prachtige prijzen!

De Krim pubquiz

De Krim pubquiz

Evenementenhal Texel
17-07-2024

Ga de uitdaging aan met een avond quizzen en bundel uw krachten in een team!

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.