Spectaculaire groepsactiviteiten

Top 10 groepsactiviteiten

Voor onvergetelijke ervaringen!  

Speciaal voor u hebben we een selectie gemaakt van de 10 leukste activiteiten voor groepen op Texel. Dit is echter slechts een kleine greep uit het gevarieerde activiteitenaanbod van De Krim Texel. Bekijk alle groepsactiviteiten.

Fotoalbum de leukste groepsactiviteiten op Texel 

Loading...

Top 10 leukste groepsactiviteiten op Texel

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson

Verschillende locaties mogelijk

In teams de strijd met elkaar aangaan! Tijdens deze activiteit worden er verschillende 'proeven' afgelegd. Alleen door samen te werken kan de strijd gewonnen worden door uw team.

Midgetgolf

Midgetgolf

Vakantiepark De Krim

Bezoek de prachtige onderwaterwereld op de 18 holes midgetgolfbaan. De midgetgolfbaan heeft een glow in the dark effect, de muren en obstakels geven licht in het donker. 

Powerkiten

Powerkiten

Verschillende locaties mogelijk

Tijdens het powerkiten ervaart u de kracht van de wind. Na een korte uitleg gaan de kites de lucht in. U kunt verschillende kites proberen en zelfs een aantal 'tricks' leren.

Zandbank, strandzeilen

Blokarten

Den Hoorn

In de strandwagen bereikt u al snel spectaculaire snelheden. Voel de wind om je heen razen! Halverwege wisselen u en uw buddy, zodat u elkaar kan aanmoedigen vanaf de zijlijn.

Kajakken en raften

Kajakken en raften

Verschillende locaties mogelijk

Een avontuurlijke activiteit op zee! Ervaar de kracht en snelheid van de golven op Texel in een 1-persoonskajak en 10-persoonsraft. Uiteraard onder professionele begeleiding.

Bierbrouwerij

Bierbrouwerij bezoeken

Oudeschild

Tijdens de rondleiding krijgt u een kijkje achter de schermen van het brouwproces. Natuurlijk mag een proeverij van  verschillende Texelse bieren na afloop niet ontbreken! 

Garnalenvissen

Garnalenvissen

Oudeschild

Op pad met de Texelse vissers! Aan boord van de garnalenkotter maakt u op een avontuurlijke manier kennis met het wad. Educatief, echt Texels en geschikt voor ieder uitje. 

Golfclinic

Golfclinic

Vakantiepark De Krim

Leer de beginselen van het golfen op de prachtige golfbaan de Texelse. Een golfprofessional geeft u uitleg over de materialen, de swing, het putten en het chippen. 

Vakantiepark De Krim, Klimmen EnZo

Klimpark

Vakantiepark De Krim

Er zijn twee hoogte-niveaus van 4 en 8 meter die uitdaging bieden voor jong en oud. Iedereen die groter is dan 1.30 meter kan meedoen. Spanning en sensatie gegarandeerd!

Lasergamen

Lasergamen

Vakantiepark De Krim

Na een korte speluitleg gaat u de strijd met elkaar aan... Eenmaal binnen is het donker, pas op voor de obstakels en je tegenstanders. Raak je tegenstanders zo veel mogelijk en win!

Groepsactiviteiten organiseren? Wij helpen u graag!

Via onderstaand formulier vraagt u vrijblijvend een programma op maat aan. Naar aanleiding van dit formulier nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met u op. 

* Bij groepen vanaf 25 personen waarbij een verblijf op De Krim wordt gecombineerd met meerdere activiteiten, berekenen wij geen organisatiekosten!

Navigate forward to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Uiteraard zullen wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Dit leest u ook in ons privacybeleid.