Veelgestelde vragen 'Een verblijf uitzoeken' 


Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Op de website kunt u de gewenste datum, het park en het reisgezelschap ingeven. U krijgt dan de nog beschikbare accommodatietypes aangeboden. Ons online reserveringssysteem vermeldt altijd de actuele beschikbaarheid.

 • Week: vrijdag t/m vrijdag of maandag t/m maandag. Op Camping De Krim loopt een week in het hoogseizoen van zaterdag t/m zaterdag.
 • Midweek: maandag t/m vrijdag.
 • Weekend: vrijdag t/m maandag.

* De aankomsttijd kan variëren, afhankelijk van de gekozen accommodatie.

Bungalows, (familie)villa's, chalets, appartementen, landhuizen, ingerichte tenten en lodges:
Aankomst is mogelijk op maandag en vrijdag, voor een (mid)week of weekend.*
Voor de ingerichte tenten en lodges is in het hoogseizoen aankomst alleen mogelijk op vrijdag. 

*Bijna het hele jaar is het mogelijk om ook op andere dagen aan te komen. Kijk op onze site of neem contact op met de afdeling reserveringen: 0222 – 390 112.

Hotel en hotelchalets:
Aankomst is dagelijks mogelijk, met een minimum verblijf van 2 nachten.

Camping:
Aankomst is dagelijks mogelijk. Op Camping De Krim kunt u in het hoogseizoen alleen per week reserveren met aankomst op zaterdag.

Indien u uw huisdier(en) mee wilt nemen op vakantie, kunt u dit direct bij het uitzoeken van uw accommodatie of kampeerplaats bij het reisgezelschap aangeven. Ons aanbod wordt dan gefilterd en er worden dan alleen nog accommodaties en/of kampeervelden getoond waar uw huisdier welkom is. De bijkomende kosten worden getoond op uw reserveringsoverzicht tijdens het maken van de boeking.

Er zijn maximaal 2 huisdieren per accommodatie/ kampeerplaats welkom, tenzij anders aangegeven. Wilt u met meer huisdieren komen, neem dan contact met ons op.

Huisdieren welkom:

 • Vakantiepark De Krim: er zijn van alle types accommodaties waarin huisdieren welkom zijn en die huisdiervrij zijn
 • Camping De Krim: op alle kampeerplaatsen zijn huisdieren welkom
 • Hotel Molenbos: huisdieren zijn alleen toegestaan in de kamers 1, 2, 4, 6, 8 en 10
 • Villapark De Koog: in alle accommodaties zijn huisdieren welkom
 • Bungalowpark ’t Hoogelandt: er zijn accommodaties waarin huisdieren welkom zijn en die huisdiervrij zijn
 • Camping Kogerstrand: er zijn ingerichte tenten en kampeerplaatsen waarin huisdieren welkom zijn en die huisdiervrij zijn
 • Camping Loodsmansduin: op alle kampeerplaatsen zijn huisdieren welkom, er zijn chalets en ingerichte tenten waarin huisdieren welkom zijn en die huisdiervrij zijn
 • Camping De Shelter: op alle kampeerplaatsen zijn huisdieren welkom

Strikt huisdiervrij:

 • Residentie Californië: Appartementen
 • Camping Kogerstrand: Trekkershutten
 • Camping Loodsmansduin: Trekkershutten

U vindt de actuele prijzen direct op onze website! Afhankelijk van de data die u kiest, voor welk park en welke accommodatie/kampeerplaats, passen we de prijzen voor u aan. De prijzen zijn standaard gebaseerd op een verblijf met 2 personen. Natuurlijk kunt u het aantal gasten aanpassen; u ziet dan meteen de bijgewerkte prijs voor uw verblijf. In een handige pop-up tonen we u de totale kosten, inclusief alle noodzakelijke toeslagen. Geen zorgen, de reserveringskosten, eindschoonmaak en toeristenbelasting zitten altijd al in deze totaalprijs. Voor sommige verblijven zijn extra’s, zoals beddengoed, al inbegrepen. Deze pop-up laat u duidelijk zien wat wel en niet in de prijs zit. Bekijk de actuele prijzen.

Op alle parken van De Krim Texel hebben wij accommodaties die huisdiervrij zijn. U kunt bij het uitzoeken van een vakantie bij de filters aangeven dat u een huisdiervrije accommodatie wenst. Ons aanbod wordt dan gefilterd en er worden dan alleen nog de mogelijkheden getoond waar huisdieren niet toegestaan zijn.

De volgende accommodaties zijn altijd huisdiervrij.

 • Vakantiepark De Krim: In hotelchalet 1 en 2 zijn wel huisdieren toegestaan
 • Residentie Californië: Appartementen
 • Camping Kogerstrand: Trekkershutten
 • Camping Loodsmansduin: Trekkershutten

Bij De Krim Texel boekt u GRATIS de specifieke kampeerplaats of accommodatie die uw voorkeur heeft. Dicht bij het centrum, bij een speeltuintje of juist rustig aan de rand van het park? Met een omheinde tuin of met een wasmachine? Kies uw favoriet direct tijdens het maken van de boeking en reserveer deze zonder extra kosten. Via ‘Mijn vakantie’ is dit later nog mogelijk, maar dan is er een mogelijkheid dat er geen beschikbaarheid meer is.

Het kan zijn dat alle accommodaties van dat type zijn volgeboekt of dat het niet mogelijk is om op de door u gekozen datum aan te komen voor dat type.

Voor informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen:

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en spreken Nederlands, Duits en Engels!

Veelgestelde vragen per categorie

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.