Veelgestelde vragen 'faciliteiten, activiteiten en services op de parken


Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. 

Ook als u niet op Vakantiepark De Krim verblijft bent u van harte welkom om van de vele faciliteiten op ons vakantiepark gebruik te maken (soms tegen betaling).

Indien u verblijft op Vakantiepark De Krim, Villapark De Koog, Hotel Molenbos en Bungalowpark ‘t Hoogelandt én u heeft dit verblijf geboekt bij De Krim Texel, dan is toegang tot het zwembad op Vakantiepark De Krim inbegrepen. U kunt dit terugzien op uw reserveringsbevestiging. U hoeft dan geen zwembadkaarten te bestellen u ontvangt de kaartjes per mail.

Indien u niet op een van bovenstaande parken verblijft en toch wilt komen zwemmen dan kunt u op de pagina over het zwembad op onze website zien of er voor de door u gewenste datum en tijdsblok losse toegangskaarten beschikbaar zijn. Deze kunt u vervolgens direct online reserveren. Reserveren voor het zwembad op Vakantiepark De Krim is noodzakelijk en kan alleen via onze website! Kaarten zijn niet te koop bij de receptie van Vakantiepark De Krim of in het zwembad. 

De restaurants op Vakantiepark De Krim zijn te bereiken via het volgende telefoonnummer: 0222 - 390 115

Het restaurant op Golfbaan De Texelse is te bereiken via: 0222 - 726 555

Het snackrestaurant op Camping Kogerstrand is te bereiken via: 0222 - 317 517 

Het restaurant op Camping Loodsmansduin is te bereiken via: 0222 - 365 694 

Of reserveer online.

Dit kan op Vakantiepark De Krim telefonisch via 0222 - 390 115. Of tijdens uw verblijf direct in het restaurant.

U kunt ook voor uw aankomst via MijnVakantie reserveren. 

Dit kan voor alle parken tot 3 dagen voor aankomst via uw MijnVakantie account of ter plaatse.

Ja, dit is wel aan te raden. U kunt een bowlingbaan op Vakantiepark De Krim telefonisch reserveren via 0222 - 390 115, via de website of tijdens uw verblijf in het paviljoen.

Voor gasten die op Vakantiepark De Krim verblijven is dit kosteloos. Indien u niet op het vakantiepark verblijft kost dit €5,00 per losse training. Als u vaker zou willen trainen, dan kunt u hiervoor de tarieven vinden op de pagina over de fitnessruimte.

De actuele openingstijden van de faciliteiten op het park waar u verblijft kunt u vinden op de pagina over het betreffende park op onze website. 

Op verschillende parken hebben we een uitgebreid recreatieprogramma. Bekijk hier wat er te doen is op het park waarop u verblijft.

Voor informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen:

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en spreken Nederlands, Duits en Engels!

Veelgestelde vragen per categorie

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.