SuperDagActie voor de snelle beslisser

50% korting op een verblijf tot 12 februari 2021 

Het zal u niet ontgaan zijn: dit jaar bestaat De Krim Texel 50 jaar. Ter ere hiervan sluiten we ons jubileumjaar af met een ongekende SuperDagActie! Ontvang tot 31 december 23:59 uur maar liefst 50% korting* op een verblijf in de periode van 4 januari t/m 12 februari 2021. Mis deze kans niet en begin het nieuwe jaar met een heerlijk verblijf op Texel! 

* Deze actie is alleen geldig tot 31-12-2020 23:59 uur voor het reserveren van een chalet of familievilla op Vakantiepark De Krim, een landhuis of villa op bungalowpark ’t Hoogelandt of een villa op Villapark De Koog (m.u.v. de zwembadvilla) voor een weekend of midweek met een aankomst tussen 4 januari en 12 februari 2021.

Veelgestelde vragen

Over 'Aankomst en verblijf' 

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. 

Veelgestelde vragen over 'Aankomst en verblijf

Het is niet nodig uw reserveringsbevestiging te printen en mee te nemen.
U kunt zich bij de receptie melden met de naam waarop de reservering gemaakt is.

Voor een eventuele automatische check in ontvangt u per e-mail uw persoonlijke code voor de slagboom. Deze code werkt alleen in combinatie met uw kenteken.
Dit is in het hoogseizoen van toepassing voor Camping De Krim.

Onderstaand treft u het tijdstip waarop u gebruik kunt maken van uw accommodatie/kampeerplaats. U bent uiteraard al eerder welkom om u aan te melden en gebruik te maken van de faciliteiten. Ook op uw vertrekdag kunt u nog gebruik maken van de faciliteiten. 

 • Bungalows, familievilla's, chalets, appartementen, landhuizen, ingerichte tenten en lodges:
  Aankomst: vanaf 15:00 uur. Vertrek: uiterlijk 10:00 uur.
 • Hotel en hotelchalets:
  Vanaf 15.00 uur zijn de kamers beschikbaar. Uitchecken om 11.00 uur. 
 • Kampeerplaats:
  Vanaf 13.00 uur kunt u terecht op de camping, om 11.00 uur dient uw plek leeg te zijn.

In de familievilla's, hotelkamers, de (hotel)chalets, de ingerichte tenten met badkamer en de lodges zijn de bedden voor u opgemaakt.

Voor bungalows en appartementen is het mogelijk om, tegen betaling, opmaakservice voor de bedden bij te boeken.

Denkt u er bij een verblijf in een trekkershut aan om zelf het beddengoed (incl. dekbed of slaapzak) mee te nemen.

Bij sommige accommodaties is dit standaard aanwezig. Het staat dan in de omschrijving vermeld. In alle andere gevallen kunt u deze artikelen bijboeken.

Op al onze parken is glasvezelkabel aangelegd. Dat betekent overal goede WiFi, op het gehele terrein én in uw accommodatie. Het gebruik van WiFi is ook nog eens gratis!  

 • Op Vakantiepark De Krim is dat bij alle accommodaties mogelijk. Kampeergasten hebben een eigen genummerde parkeerplaats op het nabij de kampeerplaats gelegen parkeerterrein.
 • Op Camping De Shelter kunt u één auto bij uw kampeerplaats parkeren. 
 • Op Camping Kogerstrand is er een grote parkeerplaats bij de receptie.
 • Op Camping Loodsmansduin mag u parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen of langs de rand van de campingvelden. 
 • Hotel Molenbos beschikt over een eigen, gratis parkeerplaats bij het hotel.
 • Op Vilapark De Koog is dat bij alle accommodaties mogelijk.

Op onze website vindt u op de pagina over het betreffende park, onder het kopje 'praktisch', een plattegrond van het park.

Dit is mogelijk wanneer de beschikbaarheid dit toelaat. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie.

Het is verboden om te roken in de openbare ruimtes. 

De familievilla's, (luxe) villa's, chalets, hotelkamers, ingerichte tenten, appartementen en landhuizen zijn allemaal rookvrij.

Er zijn een aantal bungalows waarin roken is toegestaan. Tijdens het maken van uw reservering kunt u aangeven of u voorkeur heeft voor een bungalow waar u mag roken of juist een rookvrije bungalow wenst.

Barbecueën op een barbecue op poten (minimaal 1 meter van de grond) is toegestaan.
Op Camping Loodsmansduin en Kogerstrand mag alleen met een gas- of elektrisch barbecue gebarbecued worden.

In de zomermaanden is het mogelijk dat er door extreme droogte andere regels gelden, vraag hiernaar bij de receptie.

U kunt o.a. hand- en keukendoekenpakketten, kindermeubilair, boodschappenpakketten, fietsen, ontbijt- en dinerarrangementen bijboeken. Dit kan direct bij het maken van de boeking, maar ook nog in de periode voor uw aankomst. Als u inlogt op MijnVakantie vindt u alle mogelijkheden. Per park en accommodatie kan dit verschillend zijn.

Voor het reserveren van bijvoorbeeld een tafel in het restaurant op een van onze parken of het gebruik van de vele faciliteiten op Vakantiepark De Krim, zie: Veelgestelde vragen / Gebruik maken van activiteiten en services op de parken.

Op alle parken is er een wasserette aanwezig. Deze zijn 24 uur per dag geopend.

Het is niet mogelijk een wasmachine los te huren.

Er zijn diverse accommodatie met een eigen wasmachine. Indien u een accommodatie wenst met een wasmachine, kunt u deze vinden door hier op te selecteren. In de familievilla's staan standaard een wasmachine en droger.

Dit is overdag altijd mogelijk. Als visite blijft logeren kan dit alleen als het aantal personen niet uitkomt boven het toegestane aantal per accommodatie. U dient de extra personen aan te melden bij de receptie i.v.m. de gemeentelijke heffingen en verplichte lakensets.

 Op Vakantiepark De Krim mag alleen vuurwerk worden afgestoken op het plein bij de receptie, van 18:00 tot 19:00 uur en tussen middernacht en 2:00 uur. 

Camping Loodsmansduin, Bungalowpark 't Hoogelandt & Vilapark De Koog zijn geheel vuurwerkvrij.

Ja, op ons park kunt u ook betalen met Visa en Mastercard.

Ja, dit is mogelijk. Als er duidelijk op vermeld staat voor wie het bestemd is dan wordt dit bij de receptie in de postvakjes geplaats. Hier kunt u het dan afhalen.

Veelgestelde vragen per categorie

Alle prijzen 2021 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.30 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Alle prijzen 2021 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.30 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Aangesloten bij:

Wij werken samen met:

© 1970-2021 De Krim Texel - Juridische informatie  

© 1970-2021 De Krim Texel