Dichtbij strand en zee

Op Camping De Shelter / Om de Noord

Camping De Shelter / Om de Noord

Comfortabel kamperen in De Koog

Deze kleinschalige campings liggen tegenover elkaar, net buiten de gezellige badplaats De Koog. Vlakbij het strand, het bos en Nationaal Park Duinen van Texel. Het zijn beschutte, ruim opgezette grascampings. Kinderen kunnen hier veilig rondrennen en heerlijk spelen. 

Camping De Shelter / Om de Noord krijgt een 9.1/10 op basis van 4535 recensies.
 • Comfortabel en luxe kamperen
 • Dichtbij strand en zee
 • Gezellige familiecamping
 • Alle plaatsen 16 ampère stroom
 • Gratis WiFi
 • Goede aansluiting op fiets- en wandelpaden

Zeer comfortabel kamperen

Alle kampeerplaatsen op deze campings zijn ruime comfortplaatsen voorzien van 16 ampère elektriciteitsaansluiting, televisieaansluiting en eigen water- en rioolaansluiting.

Op beide campings kunt u gebruik maken van een afwasmachine. Op Camping Om de Noord vindt u ook comfortplusplaatsen met privé-sanitair: uw eigen ‘badkamertje’ voorzien van douche, toilet, wasbak en verwarming. Zo wordt kamperen wel heel comfortabel! Op Camping Om de Noord kunt u ook een compleet ingerichte boogtent huren voor max. 5 personen.

Camperplaatsen  

Beide campings zijn zeer populair bij camperaars vanwege de ruime comfortplaatsen, de gunstige ligging t.o.v. het strand en het centrum van De Koog. U staat hier met uw camper op een ‘gewone’ kampeerplaats, dus niet op een speciale camperplaats.

Milieuvriendelijke camping

De receptie voor beide campings bevindt zich op Camping De Shelter. Het is een prachtig gebouw met natuurdak. In het gebouw vindt u ook het moderne sanitair van Camping De Shelter. Het hele gebouw wordt verwarmt door een warmtepomp, dus zeer vriendelijk voor het milieu!

Ligging van onze parken op Texel

Camping De Shelter
Boodtlaan 43, De Koog
Plan uw route

Fotoalbum Camping De Shelter / Om de Noord

Nieuws & Aanbiedingen

Metamorfose Camping Om de Noord

28 maart 2018
Camping Om de Noord ondergaat in de winter van 2018/2019 een metamorfose. 

Lees meer
'Goed Weer Garantie'

Op onze campings ontvangt u bij het reserveren van een kampeerplaats automatisch de 'goed weer garantie' 

Bekijk deze aanbieding
Camping De Shelter/Om de Noord, parkmanager Robert Saal

Tip van de parkmanager

“Dichterbij de bossen, het strand, De Muy, en het gezellige dorp De Koog kunt u niet kamperen. Een bezoek aan De Muy raden wij u van harte aan. Het is een natuurgebied met indrukwekkende duinen, een duinmeer en onder andere een grote lepelaarskolonie.
Het moderne toiletgebouw van Camping De Shelter is voorzien van vloerverwarming en hierdoor ook in het voor- en naseizoen heel comfortabel!”

Robert Saal 

Faciliteiten

Kenmerken

Faciliteiten

 • Dagelijks verse broodjes bij de receptie
 • Fietsverhuur
 • Speeltuin

Ligging

 • Nabij zee & strand (afstand 1000 m)
 • Bij bos (afstand 10 m)
 • Plaatsen met weinig beschutting
 • Plaatsen met voldoende beschutting
 • Afstand centrum dorp 500 m

Soort camping

 • Oppervlakte terrein 1 hectare
 • 70 toeristische plaatsen
 • Fraai, ruime plaatsen op gras

Voorzieningen kamperen

 • Kampeerplaatsen van 100 m2
 • 16 ampère elektra, kabelaansluiting, watertappunt en vuilwaterafvoer
 • Moderne, verwarmde sanitaire ruimte
 • Toiletten, douches, babywasruimte
 • Wasplaatsen, - cabines met gratis warm water
 • Stortplaats chemisch toilet
 • Vaatwasplaats met vaatwasser
 • Wasserette met wasmachine en droger aanwezig 
 • Kamperen incl. Goed Weer Garantie

Algemene voorzieningen

 • WiFi (gratis)
 • Honden welkom

Openingsperiode

 • 22 maart tot 28 oktober

Adres & route

Camping De Shelter
Boodtlaan 43
1796 BD De Koog - Texel

Plan hier uw route.  

Actuele reviews van Camping De Shelter / Om de Noord

Omgeving

Campings De Shelter / Om de Noord liggen net buiten de badplaats De Koog. Camping De Shelter grenst direct aan het bos dat onderdeel is van Nationaal Park Duinen van Texel. Vanaf beide campings bent u snel op het strand. Ideaal dus voor een fijne strandvakantie. Maar ook als u komt om het eiland te ontdekken zijn deze centraal gelegen campings een comfortabele uitvalsbasis! Via het knooppuntensysteem of bewegwijzerde routes maakt u direct vanaf de camping prachtige fietstochten over het eiland.

Juttersmuseum

De Koog

Bij Juttersmuseum Flora vindt u een diversiteit aan strandvondsten van meer dan 75 jaar! Beleef de stoere wereld van het strandjutten, het loods- en reddingwezen en de visserij. In de verschillende...

...ruimtes worden, naast de exposities, doorlopend films vertoond over scheepsstrandingen, reddingsacties en de jutterij. Ook vindt u vele bijzondere voorwerpen op ons uitgebreide buitenterrein.

Locatie: Pontweg 141 A, De Koog

Lees meer

Jan Plezier

De Koog

De Jan Plezier huifkar neemt u mee langs prachtige routes op Texel. Heidevelden, natte duinvalleien, droge duinen, bossen en uitgestrekte strandvlakten wisselen elkaar af. Beleef het Texelse...

… landschap vanaf de huifkar, getrokken door Belgische trekpaarden. De huifkartocht van 3 uur gaat door natuurgebied de Nederlanden, de Muy, de Slufter en over het strand, door bos en duinen.

Locatie: Nikadel, De Koog

Lees meer

Fietsroutes

De Cocksdorp, De Koog, Den Hoorn, Den Burg, De Waal, Oudeschild, Oosterend

Texel beschikt over een uitgebreid fietsknooppuntennetwerk. Handig om zelf een route samen te stellen. Informatiepanelen met een netwerkkaart staan verspreid over het eiland. Het Fietsroutenetwerk...

...is eenvoudig: u fietst een route door de bordjes te volgen van het ene genummerde knooppunt naar het andere genummerde knooppunt. U bepaalt zelf uw route en het aantal kilometers.

Locatie: De Cocksdorp, De Koog, Den Hoorn, Den Burg, De Waal, Oudeschild, Oosterend

Lees meer

Den Burg

Den Burg

Den Burg is het grootste dorp van Texel. Het dorp heeft dan ook de meest diverse winkels en restaurants. In het historische centrum vindt u nog veel authentieke gevels.Den Burg met haar talloze...

 ...winkeltjes is ideaal om te shoppen. In het gezellige centrum zijn ook veel leuke restaurants en terrasjes. Elke maandagochtend is er markt. Beklim ook de hoogste kerktoren met uitzicht over het eiland!

Locatie: Den Burg

Lees meer

Heeft u nog geen keuze kunnen maken?

Texelcampings De Shelter / Om de Noord

De Texelcampings zijn een begrip op Texel. Vier prachtige campings verspreid over Texel. Sinds 1 januari 2014 is Texelcampings onderdeel van De Krim Texel. Ook de Texelcampings De Shelter en Om de Noord zijn snel en makkelijk via deze website te reserveren.

Vragen? Liever persoonlijk contact?

Wij staan voor u klaar!

0222 - 390 112 

Maandag-vrijdag: 9.00-18.30
Weekend: 9.00 -17.00

Veelgestelde vragen

Bekijk FAQ

06 1349 1966 (whatsapp)

Dagelijks 9.00-20.00
Reactie binnen 30 minuten

Alle prijzen 2019 zijn inclusief BTW, reserveringskosten en exclusief gemeentelijke heffingen à € 1,85 p.p.p.n. met een maximum van 7 nachten. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e e.v. persoon à € 8,95 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Alle prijzen 2019 zijn inclusief BTW, reserveringskosten en exclusief gemeentelijke heffingen à € 1,85 p.p.p.n. met een maximum van 7 nachten. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e e.v. persoon à € 8,95 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Aangesloten bij:

Wij werken samen met:

© 2018 De Krim Texel - Juridische informatie  

© 2018 De Krim Texel