De Grote Sinterklaasshow

Zaterdag 4 december - Evenementenhal Texel

Uiteraard zullen wij bij deze voorstelling(en) de richtlijnen van het RIVM hanteren die op dat moment gelden. Mocht de voorstelling vanwege corona-maatregelen onverhoopt niet door kunnen gaan, dan krijgt u het geld van de bestelde tickets retour. Actuele informatie vindt u op: www.krim.nl/nieuws/coronavirus.

De grote Texelse Sinterklaasshow

Op zaterdag 4 december is het zo ver: De grote Texelse Sinterklaasshow. Samen met de mannen van de Sint & Friends Liveband organiseren we een verrassingsfeest voor Sinterklaas. Een show waarin we springen, zingen en coole spelletjes spelen.

Sinterklaas is bijna jarig en daarom wordt er tijdens de show een verrassingsfeest georganiseerd. Alles is voorbereid, echter is Feestjespiet het grote verrassingscadeau voor Sinterklaas vergeten... Hoe gaan we dit oplossen?

Sinterklaas komt met zijn Pieten naar Texel! 

Sinterklaas heeft tijd vrij gemaakt in zijn drukke schema om samen met zijn Pieten naar Texel te komen. Samen met jullie een gaan ze er een knallend feest van maken. Jij komt toch ook?

Uiteraard zijn er verschillende optredens, worden er pepernoten uitgedeeld en na afloop is er een heuse meet & greet met Sinterklaas en de Pieten.

Sinterklaas_2

Ticket informatie

Datum: Zaterdag 4 december
Tijdschema:
14:30 uur: Zaal open
15:00 - 16:00 uur: Voorstelling
Locatie: Evenementenhal Texel op Vakantiepark De Krim, Roggeslootweg 6, De Cocksdorp.
Parkeren en garderobe: Gratis
Tickets: Bestel hier uw tickets
Bent u rolstoelafhankelijk neem dan contact op via events@krim.nl of 0222-390118. 

Maatregelen: Volgens de maatregelen van de Rijksoverheid moet u bij dit evenement een coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Dit bewijs toont aan dat u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs heeft of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud heeft. Lees meer

Weekend vol Sinterklaasplezier 

Tijdens het weekend van Sinterklaas bepalen de pieten wat er in het recreatieprogramma op Vakantiepark De Krim komt. Uiteraard komen ze ook helpen. Dolle pret gaat dat worden! Combineer De Grote Sinterklaasshow daarom met een gezellig verblijf op het vakantiepark. Het weekendarrangement is al te boeken vanaf €299,- en is o.a. inclusief de Grote Texelse Sinterklaasshow. 

Vakantiepark De Krim, chalet type Krim

Agenda Evenementenhal Texel

Familiebingo

Familiebingo

De Cocksdorp
09-07-2022 - 03-09-2022

Familiebingo op Vakantiepark De Krim! Verschillende dagen in de zomer.

Bravour The Show

Bravour The Show

De Cocksdorp
13-07-2022 - 26-10-2022

Waan u in de sferen van de revue, gecombineerd met een vleugje cabaret in een stijlvolle ambiance.

Kinderbingo

Kinderbingo

De Cocksdorp
16-07-2022 - 27-08-2022

Kinderbingo op Vakantiepark De Krim! Verschillende dagen in de zomervakantie.

De Texelse Stormbaan

De Texelse Stormbaan

De Cocksdorp
20-07-2022 - 19-08-2022

Gedurende 3 dagen in juli en augustus wordt de Evenementenhal omgebouwd tot stormbaan. Kom ook klimmen, klauteren, glijden en springen en voltooi de hele baan.