Sinterklaas vieren

op Texel

Vier Sinterklaas op Texel

De Sinterklaasperiode is met kleine kinderen altijd een gezellige en spannende tijd van het jaar. De intocht kijken, schoentjes zetten en natuurlijk pakjesavond. Wilt u zich dit jaar met kinderen of kleinkinderen helemaal onderdompelen in de Sinterklaassfeer? Boek dan tussen 17 november en 1 december een van de Sinterklaasarrangementen op Texel! De Sint en zijn Pieten komen op 18 november aan in de haven van Oudeschild. Vanaf die dag is het elk weekend groot feest op Vakantiepark De Krim. De Pieten hebben samen met Joris Jutter en Zizo de Zeehond een te gek recreatieprogramma samengesteld. Kom pepernoten bakken of speel een potje pietenvoetbal. Het is zelfs mogelijk om een pietenbezoek aan te vragen! Zo wordt het een onvergetelijk Sinterklaasfeest op Texel. 

Intocht op Texel

Op zaterdag 18 november 2023 is het weer zover: na een lange boottocht zet Sinterklaas voet op Nederlandse bodem. Waar hij precies in Nederland landelijk welkom wordt geheten, is geheim. Maar we weten zeker dat de grootste kindervriend Texel niet overslaat. Dus kom naar de haven van Oudeschild en geniet van de verwachtingsvolle kindergezichtjes en de gezellige sfeer bij de intocht!

Oudeschild, intocht Sinterklaas
Vakantiepark De Krim, chalet type Krim

Sinterklaas Arrangementen op Texel

Stoomboot Arrangement

Maak de weekenden vanaf de aankomst van Sinterklaas tot pakjesavond extra speciaal met een weekend Texel met het Stoombootarrangement! U verblijft in een chalet of bungalow op Vakantiepark De Krim waar strooigoed natuurlijk niet mag ontbreken. En wat hoort u nu? Er wordt hard aan de deur geklopt? De pieten bezoeken onze gasten namelijk in hun accommodatie. Lees meer over het Stoomboot Arrangement.  

Sinterklaasweekend arrangement

Vier het heerlijk avondje dit jaar eens op Texel in een comfortabel chalet of bungalow. Ontvang de Pieten in uw eigen accommodatie en geniet van heerlijke pepernoten en schuimpjes. En om alvast in de stemming te komen voor 5 december, bezoekt u op 2 december de Grote Sinterklaasshow in Evenementenhal Texel. Lees meer over het Sinterklaasweekend Arrangement.

Sinterklaas evenementen op Texel

De Grote Texelse Sinterklaasshow

Op zaterdag 2 december bezoekt Sinterklaas, samen met De Sint & Friends Liveband Evenementenhal Texel. Van 15.00 tot 16.00 uur zetten ze samen de boel op stelten. En natuurlijk kunnen jullie daarbij zijn. Zing, spring en dans mee tijdens deze onvergetelijke show. Lees meer over De Grote Texelse Sinterklaasshow.

Pietenweekend

Vanaf de intocht van Sinterklaas tot en met het Sinterklaas weekend zijn er speciale recreatieprogramma’s tijdens de weekenden. Dans in de ochtend mee met de Pieten of laat ze in de accommodatie langskomen. Knutsel zelf een schoen of bak je eigen pepernoten. De keuze is helemaal aan jou!

Sint_&_Friends

Sinterklaas arrangementen op Texel

Wellicht ook interessant

Redactie De Krim Texel
Update: 10 juni 2024 14:15

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.