De Grote Sinterklaasshow

Zaterdag 4 december - Evenementenhal Texel

Uiteraard zullen wij bij deze voorstelling(en) de richtlijnen van het RIVM hanteren die op dat moment gelden. Mocht de voorstelling vanwege corona-maatregelen onverhoopt niet door kunnen gaan, dan krijgt u het geld van de bestelde tickets retour. Actuele informatie vindt u op: www.krim.nl/nieuws/coronavirus.

De grote Texelse Sinterklaasshow

Op zaterdag 4 december is het zo ver: De grote Texelse Sinterklaasshow. Samen met de mannen van de Sint & Friends Liveband organiseren we een verrassingsfeest voor Sinterklaas. Een show waarin we springen, zingen en coole spelletjes spelen.

Sinterklaas is bijna jarig en daarom wordt er tijdens de show een verrassingsfeest georganiseerd. Alles is voorbereid, echter is Feestjespiet het grote verrassingscadeau voor Sinterklaas vergeten... Hoe gaan we dit oplossen?

Sinterklaas komt met zijn Pieten naar Texel! 

Sinterklaas heeft tijd vrij gemaakt in zijn drukke schema om samen met zijn Pieten naar Texel te komen. Samen met jullie een gaan ze er een knallend feest van maken. Jij komt toch ook?

Uiteraard zijn er verschillende optredens, worden er pepernoten uitgedeeld en na afloop is er een heuse meet & greet met Sinterklaas en de Pieten.

Ticket informatie

Datum: Zaterdag 4 december
Tijdschema:
14:30 uur: Zaal open
15:00 - 16:00 uur: Voorstelling
Locatie: Evenementenhal Texel op Vakantiepark De Krim, Roggeslootweg 6, De Cocksdorp.
Parkeren en garderobe: Gratis
Tarief los ticket: €13,50
Tickets: Koop hier uw tickets. Online tickets bestellen in de voorverkoop is mogelijk tot 2 uur voor aanvang van het evenement. Mocht het event van te voren nog niet uitverkocht zijn, dan kunnen er ook tickets aan de deur gekocht worden.
Bent u rolstoelafhankelijk neem dan contact op via events@krim.nl of 0222-390118. 

Maatregelen: Volgens de maatregelen van de Rijksoverheid moet u bij dit evenement een coronatoegangsbewijs kunnen tonen. Dit bewijs toont aan dat u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs heeft of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud heeft. Lees meer

Weekend vol Sinterklaasplezier 

Tijdens het weekend van Sinterklaas bepalen de pieten wat er in het recreatieprogramma op Vakantiepark De Krim komt. Uiteraard komen ze ook helpen. Dolle pret gaat dat worden! Combineer De Grote Sinterklaasshow daarom met een gezellig verblijf op het vakantiepark. Het weekendarrangement is al te boeken vanaf €299,- en is o.a. inclusief de Grote Texelse Sinterklaasshow. 

Vakantiepark De Krim, chalet type Krim

Agenda Evenementenhal Texel

Sjaak Bral Oudejaarsconference

Sjaak Bral Oudejaarsconference

De Cocksdorp
13-11-2021

Lachend de laatste weken van het jaar uit? Kom dan naar de Oudejaarsconference van Sjaak Bral.

De Grote Sinterklaasshow

De Grote Sinterklaasshow

De Cocksdorp
04-12-2021

Beleef een leuke middag met de Sint & Friends Liveband in de Evenementenhal.

… Samen met Kidz-DJ zorgen zij voor te gekke optredens tijdens de grote Texelse Sinterklaasshow. Natuurlijk komt Sinterklaas ook een kijkje nemen, jullie toch ook?

Shirma Rouse

Shirma Rouse

De Cocksdorp
28-12-2021

Ga het jaar swingend uit met Shirma’s Christmas Gospel Session! Bestel snel uw kaart.

Texel Darts Trophy

Texel Darts Trophy

De Cocksdorp
14-01-2022 - 16-01-2022

In 2022 vindt het Texel Darts Trophy toernooi plaats op Vakantiepark De Krim.