Online Pubquiz

Online Pubquiz bij De Krim Texel!

Op donderdag 15 juli en donderdag 19 augustus organiseren wij een ontzettend leuke online pubquiz met gevarieerde prijzen. De combinatie van gezelligheid en kennis delen is een onvergetelijke ervaring en met deze reden hebben wij de Online Pubquiz ontwikkeld. Test uw kennis tijdens de 6 rondes: algemene kennis, entertainment, Texel kennis, muziek, wel of niet waar, en ik zie ik zie.
Vorm samen met vrienden of familie een team en ga de strijd aan. Na elke ronde is er voldoende tijd om uw antwoorden op te sturen. De quiz zal worden uitgezonden via een livestream. Het adres van deze livestream ontvangt u bij het ophalen van de uitleg. Let op, Bij het ophalen van de uitleg geeft u ook uw teamnaam door!

Online Pubquiz!

Na het reserveren ontvangt u van ons een ticket, met daarop een QR code. Deze QR code geeft u recht op deelname voor één team aan onze online quiz. 

Wanneer u op Vakantiepark De Krim, verblijft, kunt u voorafgaand aan de pubquiz uw informatie en antwoordformulier tussen 17.00 uur & 19.30 uur ophalen in de Evenementenhal op Vakantiepark De Krim. Zorg er voor dat u uw tickets meeneemt.

Wanneer u op Camping Loodsmansduin verblijft, kunt u voorafgaand aan de pubquiz uw informatie en antwoordformulier tussen 17.00 uur & 19.30 uur ophalen bij de receptie. Zorg er voor dat u uw tickets meeneemt.

Verblijft u op een ander park van De Krim Texel, dan kunt u uw informatie en antwoordformulier ophalen bij één van bovenstaande locaties (De Evenementenhal op Vakantiepark De Krim of de Receptie van Camping Loodsmansduin). 

Prijs gewonnen? Haal deze dan een dag later op bij het zwembad op Vakantiepark De Krim. Verblijft u op Camping Loodsmansduin, dan kunt u uw prijs ophalen bij de receptie van Camping Loodsmansduin. Verblijft u op een ander park, dan zorgen wij ervoor dat de prijs bij u komt.

Online uw vakantie boeken

Praktische informatie

Datum en tijd:
Donderdag 19 augustus 2021, 20.30 uur.
Locatie: ONLINE
Tarief per team: €7,50
Tickets: Bestel uw kaarten hier

Boek uw verblijf

De laatste boot van Texel naar Den Helder vertrekt om 21.00 uur. Mis niets en boek een verblijf op Texel.

Evenementen op Texel

Bezoek tijdens uw verblijf een evenement in Evenementenhal Texel. In deze prachtige hal zijn diverse voorstellingen en optredens voor jong en oud.

Familiebingo

Familiebingo

De Cocksdorp
10-07-2021 - 04-09-2021

Familiebingo op Vakantiepark De Krim! Elke dinsdag en zaterdag in de zomervakantie.

Sprookjesconcert On Tour

Sprookjesconcert On Tour

De Cocksdorp
04-08-2021

Zing mee met de Sprookjesfiguren in dit muzikale avontuur. 

Steven Kazàn

Steven Kazàn

De Cocksdorp
08-08-2021

Een feel-good show vol humor, interactie en goocheltrucs voor jong en oud.  

Bravour The Show

Bravour The Show

De Cocksdorp
11-08-2021

Spectaculaire acts, dans, zang, grote illusies en komedie zijn de geheime ingrediënten voor hét familie uitje van het jaar.

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

Uiteraard zullen wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Dit leest u ook in ons privacybeleid.