SuperDagActie voor de snelle beslisser

50% korting op een verblijf tot 12 februari 2021 

Het zal u niet ontgaan zijn: dit jaar bestaat De Krim Texel 50 jaar. Ter ere hiervan sluiten we ons jubileumjaar af met een ongekende SuperDagActie! Ontvang tot 31 december 23:59 uur maar liefst 50% korting* op een verblijf in de periode van 4 januari t/m 12 februari 2021. Mis deze kans niet en begin het nieuwe jaar met een heerlijk verblijf op Texel! 

* Deze actie is alleen geldig tot 31-12-2020 23:59 uur voor het reserveren van een chalet of familievilla op Vakantiepark De Krim, een landhuis of villa op bungalowpark ’t Hoogelandt of een villa op Villapark De Koog (m.u.v. de zwembadvilla) voor een weekend of midweek met een aankomst tussen 4 januari en 12 februari 2021.

10 Zekerheden cadeau
10 Zekerheden cadeau

De Krim Zekerheden 2021

Bij De Krim Texel willen we dat u met plezier en een goed gevoel uw vakantie bij ons reserveert. Wat belangrijk is voor u, is belangrijk voor ons. Daarom krijgt u bij uw boeking 10 zekerheden cadeau, waar u ons altijd aan mag houden*. Zo heeft u maximaal zekerheid en nog meer voorpret! Wacht dus niet langer en boek met een gerust hart uw Texelvakantie in 2021.

De 10 Krim Zekerheden 2021

Binnen 14 dagen na het maken van de reservering kan de reservering kosteloos worden geannuleerd, maar alleen als uw aankomstdatum (nog) niet binnen 28 dagen valt. Voor reserveringen die 28 dagen of korter voor aanvang van uw verblijf zijn gedaan is kosteloos annuleren niet mogelijk. 

Vanaf 14 dagen na het maken van de reservering zijn de kosten van annuleren als volgt: 

 • meer dan drie maanden voor ingangsdatum 15% van de overeengekomen prijs 
 • binnen drie tot twee maanden voor ingangsdatum 50% van de overeengekomen prijs 
 • binnen twee tot één maand voor de ingangsdatum 75% van de overeengekomen prijs
 • binnen één maand voor de ingangsdatum 90% van de overeengekomen prijs
 • op de dag van de ingangsdatum 100% van de overeengekomen prijs. 
 • Het is raadzaam om een annuleringsverzekering af te sluiten of deel te nemen aan het Annuleringsfonds. Lees hier de voorwaarden.
 • Als u betaald heeft met een recreatie-voucher, dan wordt de reissom ook weer in de vorm van een recreatie-voucher terugbetaald.

Tot 28 dagen voor aankomst is het mogelijk om uw boeking één keer gratis te wijzigen: bijvoorbeeld door deze te verplaatsen naar een andere verblijfsperiode in 2021, te veranderen van park of van accommodatie. Er worden geen wijzigingskosten in rekening gebracht. De huursom van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde reservering duurder wordt, dan betaalt u de meerprijs. Is de nieuwe vakantie goedkoper dan de oorspronkelijke prijs, dan krijgt u het verschil niet terug. Uw verzoek om kosteloos om te boeken of te wijzigen kunt u doorgeven via omboeken@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer.
Wilt u in een later stadium de boeking alsnog annuleren? Dan wordt er afgerekend op basis van de initiële aankomstdatum. 

Heeft u een reservering rechtstreeks via De Krim Texel gemaakt met een aankomstdatum in 2021 en geldt er onverhoopt een negatief reisadvies? Dan kunt u uw reservering gratis omboeken naar een andere aankomstdatum in 2021.

Voorwaarden van de Gratis Corona Omboek Garantie:

 • Een negatief reisadvies, voor de gereserveerde verblijfsperiode, in het land van herkomst moet worden vermeld op de daarvoor bedoelde, officiële website van de overheid.
 • De omboeking vindt plaats naar dezelfde accommodatie met een aankomstdatum in 2021.
 • Uw verzoek om kosteloos om te boeken kunt u uitsluitend indienen tot 7 dagen voor de aankomstdatum van uw geboekte verblijf. Uw verzoek kunt u doorgeven via omboeken@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer.
 • Uw geplande verblijf moet 100% betaald zijn voordat we uw verzoek tot omboeking in behandeling kunnen nemen.
 • Uw kosteloze omboeking is akkoord na schriftelijk bericht hierover van De Krim Texel.  
 • Omboeking kan alleen op basis van beschikbaarheid plaatsvinden. De beschikbaarheid varieert, waarbij sommige accommodaties zijn uitgesloten van deelname. In overleg zal er samen u gekeken worden naar de beste oplossing.
 • Er worden geen wijzigingskosten in rekening gebracht. De huursom van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde reservering duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra. Is de nieuwe vakantie goedkoper dan de oorspronkelijke prijs, dan krijgt u het verschil niet terug. 
 • Kosteloos omboeken van een boeking is 1 x toegestaan. Bij een wens om dezelfde boeking op een later moment nogmaals om te boeken of te annuleren zijn onze reguliere reis- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Boek online direct bij De Krim Texel en kies gratis welke specifieke plaats of accommodatie uw voorkeur heeft. Dicht bij het centrum, bij een speeltuintje of juist rustig aan de rand van het park? Met een omheinde tuin of met een wasmachine? Kies uw favoriet en reserveer deze zonder extra kosten.

Gratis bootreis? Boek 3 maanden voor aankomst online uw verblijf in een vakantiehuis op Vakantiepark De Krim (bungalow, familievilla of chalet), op Residentie Californië (appartement), op Bungalowpark ’t Hoogelandt (landhuis en villa), op Villapark De Koog of op Camping Loodsmansduin (chalet) van minimaal een week en ontvang een gratis bootticket voor uw auto! Bij een verblijf van minimaal een week met aankomsten op maandag of vrijdag in de periode buiten de reguliere schoolvakanties krijgt u ook nog eens 10% vroegboekkorting! De 10% korting is alleen geldig als het verblijf in z’n geheel valt binnen de periodes: 8/1-12/2, 26/2-2/4, 14/5-21/5, 28/5-25/6, 3/9-8/10, 5/11-24/12. Lees alle voorwaarden van de gratis bootreis.

Op al onze parken is glasvezelkabel aangelegd. Dat betekent overal goede WiFi, op het gehele terrein én in uw accommodatie. Het gebruik van WiFi is ook nog eens gratis!

Boekt u rechtstreeks bij De Krim Texel dan bent u altijd verzekerd van de laagste prijs! Vindt u elders toch een goedkoper tarief. Wij betalen u het verschil terug én u ontvangt aanvullend 10% korting!

Voorwaarden van de Laagste Prijsgarantie:

 • Terugbetaling kan worden aangevraagd wanneer de hoofdboeker, die rechtstreeks bij De Krim Texel geboekt heeft voor een aankomst in 2021, kan bewijzen dat er binnen de 48 uren nadat de boeking gemaakt is hij voor een lager tarief dezelfde boeking op een andere site kan maken.
 • De voorwaarden van de reservering dienen gelijk te zijn in alle opzichten zoals de aankomst- en vertrekdata, reisgezelschap, geboekte extra’s, hetzelfde type accommodatie of plaats etc. Het vergelijkend tarief is inclusief eventueel gepubliceerde bijkomende boekingskosten, die een willekeurige gast dient te betalen per reservering. 
 • Op de gevonden site is er nog beschikbaarheid en moet de reservering tegen de lagere prijs ook daadwerkelijk te maken zijn.
 • Terugbetaling kan enkel worden aangevraagd binnen 48 uur na het aanleveren van het Bewijs via prijsgarantie@krim.nl. Een dergelijke bewijs is bijvoorbeeld: printscreen(s) of foto(‘s) waarop te allen tijde de verschillende reiselementen, alsmede de geldende prijs op dat moment, de datum en tijdstip waarop het bewijs is gemaakt, duidelijk staan vermeld. Na controle en goedkeuring door De Krim Texel, passen wij onze prijs aan en geven de aanvullende korting.
 • Terugbetaling kan eenmalig aangevraagd worden en moet te allen tijde plaatsvinden binnen 48 uur na het (op)maken van bovengenoemd Bewijs. Bij gebreke vervalt het recht op (aanvraag van) terugbetaling.
 • De garantie is alleen geldig op vakanties die te boeken zijn via www.krim.nl.
 • Specifieke persoonsgebonden promoties, korting op basis van kortingscodes, en/of acties van een andere reisorganisator (zoals werknemerskorting, korting via clubs, persoonlijke kortingen) of bijkomende publicaties (zoals eenmalige (online) promoties, flyers, etc.) komen niet in aanmerking.

Soms is het prettiger om uw vakantie later en in termijnen te betalen (per factuur). Ook dat is mogelijk bij De Krim Texel. Hiervoor wordt eenmalig € 26,90 berekend. De eerste betaling dient binnen 14 dagen te worden voldaan. Uiterlijk 6 weken voor aankomst moet het totaalbedrag betaald zijn.

Op onze website vindt u beoordelingen (reviews) van andere gasten. Deze beoordelingen zijn altijd van gasten die zelf ook in de accommodatie of op het park/de camping verbleven en geven hun persoonlijke ervaringen weer.

Als gast van De Krim Texel ontvangt u 30% korting op greenfees bij Golfbaan De Texelse! Lees meer.

Wilt u aanvullend nog meer zekerheid? Neem dan deel aan het Annuleringsfonds zodat u onbezorgd kunt genieten! Lees hier de voorwaarden.

*De Krim Zekerheden 2021 gelden voor alle boekingen met een aankomstdatum in 2021 die rechtstreeks geboekt zijn bij De Krim Texel (via www.krim.nl of telefonisch 0222-390112). Boekingen via derden, groepsboekingen en boekingen van (voor)seizoen-, vaste – en jaarplaatsen zijn uitgesloten van De Krim Zekerheden 2021. 

De Krim Texel
Update: 24 december 2020 12:00

Alle prijzen 2021 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.30 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Alle prijzen 2021 zijn inclusief btw, reserveringskosten en exclusief toeristenbelasting à € 2,25 p.p.p.n. Prijzen voor alle vakantiehuizen en ingerichte tenten met badkamer zijn inclusief eindschoonmaak. Bij de vakantiehuizen en alle ingerichte tenten geldt aanvullend: inclusief bedlinnen voor de 1e persoon, exclusief verplicht bedlinnen vanaf de 2e persoon e.v. à € 9.30 p.p. Prijswijzigingen voorbehouden.

Voor groepsreserveringen kunt u contact opnemen met de afdeling Reserveringen.

Aangesloten bij:

Wij werken samen met:

© 1970-2021 De Krim Texel - Juridische informatie  

© 1970-2021 De Krim Texel