Laagste prijsgarantie

Laagste prijsgarantie

Boekt u rechtstreeks bij De Krim Texel dan bent u altijd verzekerd van de laagste prijs! Vindt u elders toch een goedkoper tarief? Dan betalen wij u het verschil terug én u ontvangt aanvullend 10% korting!

*De Krim Zekerheden gelden voor alle boekingen met een aankomstdatum in 2024 en/of 2025 die rechtstreeks geboekt zijn bij De Krim Texel (via www.krim.nl of telefonisch 0222-390112). Boekingen via derden, groepsboekingen en boekingen van (voor)seizoen-, vaste – en jaarplaatsen zijn uitgesloten.

Voorwaarden Laagste prijsgarantie 

  • De voorwaarden van de reservering dienen in alle opzichten gelijk te zijn, zoals de aankomst- en vertrekdata, reisgezelschap, geboekte extra’s, hetzelfde type accommodatie of plaats etc. Het vergelijkend tarief is inclusief eventueel gepubliceerde bijkomende boekingskosten, die een willekeurige gast dient te betalen per reservering. 
  • Op de gevonden site is er nog beschikbaarheid en moet de reservering tegen de lagere prijs ook daadwerkelijk te maken zijn.
  • De garantie is alleen geldig op vakanties die te boeken zijn via www.krim.nl.
  • Specifieke persoonsgebonden promoties, korting op basis van kortingscodes, en/of acties van een andere reisorganisator (zoals werknemerskorting, korting via clubs, persoonlijke kortingen) of bijkomende publicaties (zoals eenmalige (online) promoties, flyers, etc.) komen niet in aanmerking.
kind-duinen-de-krim-texel
Gezin-Wandelen-Duin-Loodsmansduin-De-Krim-Texel

Terugbetaling Laagste prijsgarantie

  • Terugbetaling kan worden aangevraagd wanneer de hoofdboeker, die rechtstreeks bij De Krim Texel geboekt heeft voor een aankomst in 2024 en/of 2025, kan bewijzen dat er binnen de 48 uren nadat de boeking gemaakt is hij voor een lager tarief dezelfde boeking op een andere site kan maken.
  • Terugbetaling kan enkel worden aangevraagd binnen 48 uur na het aanleveren van het bewijs via prijsgarantie@krim.nl. Een dergelijke bewijs is bijvoorbeeld: printscreen(s) of foto(‘s) waarop te allen tijde de verschillende reiselementen, alsmede de geldende prijs op dat moment, de datum en tijdstip waarop het bewijs is gemaakt, duidelijk staan vermeld. Na controle en goedkeuring door De Krim Texel, passen wij onze prijs aan en geven de aanvullende korting.
  • Terugbetaling kan eenmalig aangevraagd worden en moet te allen tijde plaatsvinden binnen 48 uur na het (op)maken van bovengenoemd bewijs. Bij gebreke vervalt het recht op (aanvraag van) terugbetaling.

Boek uw verblijf op Texel 

Rechtstreeks boeken bij De Krim Texel geeft u de garantie dat u altijd de beste prijs krijgt. Maar mocht u toch een zelfde boeking via een andere partij kunnen maken tegen een lager tarief, dan betalen wij u het verschil terug. 

Wellicht ook interessant

Redactie De Krim Texel
Update: 12 maart 2024 13:45

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.