Flexibel wijzigen (1x kosteloos)

Flexibel wijzigen (1x kosteloos)

U heeft bij ons geboekt maar door omstandigheden wilt u bijvoorbeeld toch liever op vakantie in een andere periode of naar een van onze andere parken. Dan kunt u tot 28 dagen voor aankomst uw boeking één keer wijzigen.

*De Krim Zekerheden gelden voor alle boekingen met een aankomstdatum in 2023 en/of 2024 die rechtstreeks geboekt zijn bij De Krim Texel (via www.krim.nl of telefonisch 0222-390112). Boekingen via derden, groepsboekingen en boekingen van (voor)seizoen-, vaste – en jaarplaatsen zijn uitgesloten.

Voorwaarden wijzigen 

  • Tot 28 dagen voor aankomst is het mogelijk om uw boeking eenmalig te wijzigen: bijvoorbeeld door deze te verplaatsen naar een andere verblijfsperiode in 2023, te veranderen van park of van accommodatie. Als u een reservering voor 2024 heeft gemaakt, kunt u één keer uw boeking wijzigen voor een verblijf in 2024.
  • De huursom van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde reservering duurder wordt, dan betaalt u de meerprijs. Is de nieuwe vakantie goedkoper dan de oorspronkelijke prijs, dan krijgt u het verschil niet terug. 
  • Uw verzoek om kosteloos te wijzigen kunt u doorgeven via omboeken@krim.nl onder vermelding van uw reserveringsnummer.
  • Wilt u in een later stadium de boeking alsnog annuleren? Dan wordt er afgerekend op basis van de initiële aankomstdatum en zijn onze reguliere reis- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.
Camping Kogerstrand, duinen

Boek uw verblijf op Texel 

Kies uw favoriete park en uw gewenste verblijfsperiode. Mochten uw voorkeuren tot 28 dagen voor aankomst veranderen, dan kunt u eenvoudig één keer uw boeking wijzigen (voor een verblijf in 2023). Als u een reservering voor 2024 heeft gemaakt, kunt u één keer uw boeking wijzigen voor een verblijf in 2024.

Wellicht ook interessant

Redactie De Krim Texel
Update: 24 maart 2023 11:30