Betaalgemak

Eenvoudig betalen in termijnen

Betaalgemak – eenvoudig betalen in termijnen

U wilt graag op tijd boeken om de vakantie van uw dromen niet te missen, maar u wilt liever het bedrag niet in een keer betalen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om in termijnen te betalen. 

*De Krim Zekerheden gelden voor alle boekingen met een aankomstdatum in 2024 en/of 2025 die rechtstreeks geboekt zijn bij De Krim Texel (via www.krim.nl of telefonisch 0222-390112). Boekingen via derden, groepsboekingen en boekingen van (voor)seizoen-, vaste – en jaarplaatsen zijn uitgesloten.

Voorwaarden betaalgemak  

Tijdens het boeken van uw verblijf kunt u aangeven dat u in termijnen wilt betalen. Hiervoor rekenen wij eenmalig een bedrag van €28,80 per reservering. De eerste betaling dient binnen 14 dagen na het maken van de reservering te worden voldaan. De tweede termijn vindt u op uw reserveringsbevestiging. Het totaalbedrag moet uiterlijk 6 weken voor aankomst bij ons binnen zijn. Voor last minute reserveringen gelden andere afspraken. Deze vindt u op uw bevestiging.

Vakantiepark De Krim, buitenbad

Boek uw verblijf op Texel  

Betaalt u uw verblijf liever in termijnen? Dat is bij De Krim Texel geen probleem. Reserveer nu uw accommodatie zodat u verzekerd bent van een heerlijke vakantie op Texel. 

Wellicht ook interessant

Redactie De Krim Texel
Update: 12 maart 2024 13:45

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.