Gratis WiFi

Gratis WiFi

Een goede WiFi verbinding is ook tijdens de vakantie niet meer weg te denken, want ook uw tablet, smartphone en/of laptop gaat natuurlijk mee op vakantie. Bij De Krim Texel heeft u op het gehele park én in uw accommodatie gratis toegang tot onze uitstekende WiFi verbinding.

Welke parken hebben WiFi?  

Op al onze parken is glasvezelkabel aangelegd. Dat betekent overal goede WiFi, op het gehele terrein én in uw accommodatie. Het gebruik van de WiFi is bovendien gratis! Zo kunt u dus eenvoudig uw avonturen op Vakantiepark De Krim, Camping De Krim of Villapark De Koog delen. Of deel een foto van uw eigen duinpannetje op Camping Kogerstrand of op Camping Loodsmansduin. U kunt ook fiets- en wandelroutes downloaden of even het weerbericht bekijken als u bijvoorbeeld op Camping De Shelter, in Hotel Molenbos, op Bungalowpark ’t Hoogelandt of in Residentie Californië verblijft. En voor de kinderen is WiFi natuurlijk een must-have, voor hun series, games en contact met vrienden.   

Bungalowpark ’t Hoogelandt, luxe villa

Boek uw verblijf op Texel 

Kom vakantie vieren op een van onze parken met gratis WiFi. Zoek in uw accommodatie eenvoudig wandel- en fietsroutes, download deze met de gratis wiFi en ga op pad. 

Wellicht ook interessant

Redactie De Krim Texel
Update: 12 maart 2024 13:45

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.