Zwemmen op Texel!

Het zwembad is open

Het zwembad is geopend voor gasten van Vakantiepark De Krim, Hotel Molenbos, Villapark De Koog en Bungalowpark ‘t Hoogelandt die rechtstreeks bij De Krim Texel hebben geboekt. U kunt hier bekijken hoe druk het op dit moment is in het zwembad.
Woont of verblijft u elders op Texel en wilt u gebruikmaken van het zwembad? Dat is op dit moment beperkt mogelijk. Zwembadkaartjes zijn alleen online verkrijgbaar!
Zwembadkaartjes bestellen
Er gelden maatregelen i.v.m. het Corona-virus (COVID-19).
Lees meer

Zwembad De Krim op Texel 

De Cocksdorp, Texel

  • Binnen- en buitenzwembad met ligweide
  • Drie waterglijbanen
  • Wildwaterbaan
  • Spraypark en peuterbad voor kleine kinderen
  • Gezellige zwembadbar
  • Zeer aangenaam binnenklimaat

Het leukste zwembad op Texel!

Zwembad De Krim is een zwembad met een heerlijk binnenklimaat, diverse spectaculaire attracties en een buitenbad met ligweide. Het zwembad is gevestigd op Vakantiepark De Krim in De Cocksdorp.

Zwembad met spectaculaire attracties

Zwembad De Krim is een binnen- en buitenzwembad met diverse spectaculaire attracties. Er zijn drie waterglijbanen en een wildwaterbaan. Speciaal voor jonge kinderen is er een indoor spraypark, geheel gethematiseerd in Texelse stijl met peuterbadje. Het zwembad heeft vele zitplekken om te luieren, te lezen, en te genieten van de spelende kinderen, onder het genot van een kop koffie of iets anders lekkers wat te verkrijgen is bij de zwembadbar. Bekijk hieronder alle faciliteiten en attracties van Zwembad De Krim.  

Awards voor Zwembad De Krim 

Zwembad De Krim is bekroond met de volgende awards:

  • "Zwembad van het jaar 2019" in de categorie "Zwembad als onderdeel van een Vakantiepark" – Zwembadbranche
  • "Zwembad van het jaar 2018" in de categorie "Zwembad als onderdeel van een Vakantiepark" – Zwembadbranche
  • "Zwembad van het jaar 2017" in de categorie "Zwembad als onderdeel van een Vakantiepark" – Zwembadbranche
Zwembad reviews
8,3
8,3 van 10

Score uit 34170 reviews

100% echte reviews van gasten

''Erg netjes en fris. Er is een mooi kinderbad gedeelte met ondiep water waar kinderen kunnen spelen . Daarnaast is er een buitenbad, 4 glijbanen waaronder ééntje met rubberbanden. Topper!''

Zwembad De Krim, gezin, 1 juni 2020

Faciliteiten

Bij extreme weersomstandigheden zoals hele harde wind of onweer kunnen uit veiligheidsoverwegingen buitenfaciliteiten tijdelijk gesloten zijn.

Fotoalbum Zwembad De Krim

Adres & Route

Zwembad De Krim
Roggeslootweg 6
1795 JV De Cocksdorp, Texel

Plan hier uw route

Kaart-tx-noord
Zwembad De Krim
Eilandpost: de laatste nieuwtjes
Zwembad van het jaar?

5 oktober 2021
Stem op ons en help ons wederom 'Zwembad van het jaar' te worden! 

Losse entreekaarten online verkrijgbaar

Wegens corona-maatregelen is de losse kaartverkoop voor het zwembad beperkt.

27 september 2021
Losse entreekaarten voor het zwembad zijn alleen online verkrijgbaar.

Wij zorgen voor Texel én voor u


In Zwembad De Krim wordt gebruik gemaakt van verschillende milieuvriendelijke technieken, om zo duurzaam mogelijk warmte en energie op te wekken. Het water in het zwembad wordt gezuiverd op basis van zoutelektrolyse. Zo hoeven wij nauwelijks chloor te gebruiken. Wel zo veilig én beter voor onze omgeving. Zorg voor onze omgeving: dat is ‘Hart voor Texel' .

Daggasten Zwembad De Krim

Ook als u niet verblijft op Vakantiepark De Krim, kunt u gebruik maken van het zwembad op het vakantiepark. Er zijn (beperkt) dagkaarten beschikbaar, afhankelijk van de drukte op het park. U kunt direct online zien of er op de door u gewenste datum tickets beschikbaar zijn en deze vervolgens reserveren. Indien u een dagkaart heeft gekocht voor een bepaalde datum garanderen wij u dat u deze dag terecht kunt.

Let op: Indien u verblijft op Vakantiepark De Krim én u heeft dit verblijf geboekt bij De Krim Texel, dan is toegang tot het zwembad op Vakantiepark De Krim inbegrepen. U kunt dit terugzien op uw reservering. U hoeft dan geen zwembadkaarten te bestellen.

Zwembadkaartjes reserveren

Reserveren voor Zwembad De Krim is noodzakelijk en kan alleen via deze website! Kaarten zijn niet te koop bij de receptie van Vakantiepark De Krim of in het zwembad. Door op onderstaande link te klikken kunt u direct uw zwembadkaartjes bestellen.

Hier kunt u zwembadkaartjes bestellen en de beschikbaarheid bekijken.

Smile!

Op de bandenglijbaan wel blijven lachen, want aan het einde van de glijbaan wordt er een foto gemaakt die u bij het verlaten van de glijbaan kunt bekijken. Indien u een speciaal bandje huurt bij de zwembadbalie worden de foto's ook bewaard en kunt u een aantal foto's later naar uzelf toesturen of via social media delen met uw vrienden en bekenden.

Vraag of opmerking?

Redactie De Krim Texel
Update: 7 juni 2021 12:00