Heerlijk uit eten

op Vakantiepark De Krim!

Restaurants zijn geopend. Klik hier om te bestellen en af te halen. Er gelden maatregelen i.v.m. het Corona-virus (COVID-19). Lees meer

Restaurants op Vakantiepark De Krim

De Cocksdorp, Texel

  • Verschillende restaurants
  • Sfeervolle terrassen
  • A la carte lunchen en dineren
  • Uitgebreid kindermenu
  • Snack restaurant
  • Afhalen optie!

Voor elk moment van de dag!

In het gezellige parkcentrum van Vakantiepark De Krim zijn meerdere restaurants. Hier kunt u op elk moment van de dag terecht, ook als u niet op het park verblijft. Bijvoorbeeld voor een goede kop koffie met Texels gebak, een ijsje of a la carte lunch of diner.

Vakantiepark De Krim, familievilla

Gourmetten in uw accommodatie

Liever gourmetten in uw bungalow of chalet? Ook dat kan! U hoeft hiervoor alleen een gourmetstel en een pakket af te halen bestaande uit een vleesassortiment, sausjes, kruidenboter en stokbrood.

Bestel hier uw gourmetpakket

Vakantiepark De Krim, De Cocksboot

Bestel eenvoudig uw gerechten online!

Zin in een lekkere pizza? Deze kunt u hier online bestellen en vervolgens afhalen bij de Evenementenhal. Liever een krokant patatje of snack? Maak dan hier alvast uw keuze uit het afhaal-assortiment van De Cocksboot. 

Bestel vooraf en online alvast uw gerechten

Fotoalbum Restaurants Vakantiepark De Krim

Adres & Route

Vakantiepark De Krim
Roggeslootweg 6
1795 JV De Cocksdorp, Texel

Plan hier uw route

Kaart-tx-noord
Vakantiepark De Krim

De restaurants op Vakantiepark De Krim

Restaurant 't Paviljoen

Dit is dé place-to-be op Vakantiepark De Krim. In Restaurant 't Paviljoen worden rond het middaguur heerlijke lunchgerechten geserveerd. Als de kinderen lekker aan het spelen zijn in het kinderspeelparadijs of in het klimpark, kunt u ontspannen wat drinken in het restaurant of op het terras. En heeft u 's avonds geen zin om te koken? Schuif dan aan, bijvoorbeeld in het sfeervolle theater, of buiten op het terras.

In Restaurant 't Paviljoen:
- Menukaart
- Le Petit Chef
- Ontbijtbox

Vakantiepark De Krim, restaurant De Waddenhoeve

Restaurant De Waddenhoeve

In het hoogseizoen heeft u ook in ons sfeervolle restaurant De Waddenhoeve ruime keuze uit heerlijke gerechten. Specialiteit van dit restaurant is het Juttersmaal. Het restaurant heeft de uitstraling van een schitterende hoeve waar u zich meteen thuis voelt. U kunt ook plaatsnemen op het terras.

In Restaurant De Waddenhoeve:
- Menukaart
- Juttersmaal
- Ontbijtbuffet
- Pannenkoekenbuffet

Vakantiepark De Krim, De Cocksboot

Snackrestaurant De Cocksboot

Voor een snelle maaltijd stapt u ‘op’ De Cocksboot, een snackrestaurant dat tot de verbeelding spreekt omdat het is ingericht als een heus zeeschip. Een kleine greep uit het assortiment: krokante frietjes, kipnuggets, portie saté, broodje kroket en natuurlijk kindermenu’s met een verrassing.

In Snackrestaurant De Cocksboot:
- Patat & Snacks
- Pizza

Vakantiepark De Krim, 't Paviljoen

Jutterscafé Paal 0

Je hebt cafés en je hebt Paal 0… Omringd door een bonte verzameling gejutte spullen ervaart u het eilandgevoel in Jutterscafé Paal 0. Een avondje uit in een bruin café? Dan is dit unieke café een aanrader.

Deze locatie is tijdelijk gesloten.

Bijzondere eetmomenten op Vakantiepark De Krim

Vakantiepark De Krim, verse broodjes service

Ontbijtbox

Het ontbijt is misschien wel de belangrijkste maaltijd van de dag. Daarop begint de motor te draaien. Tijdens de vakantie is het ontbijt vaak net even uitgebreider en nemen veel mensen meer tijd voor deze maaltijd dan thuis. Laat u verrassen met onze goed gevulde ontbijtbox. Deze wordt tussen 8.00 en 9.00 uur bezorgd bij uw chalet, villa of bungalow. Voor onze campinggasten staat de box vanaf 9.00 uur klaar in het Paviljoen. Start de dag goed en bestel hier uw ontbijtbox.

Joris & Jet Ontbijtbuffet

Na een heerlijke nacht kunt u de dag beginnen met een heerlijk ontbijtbuffet in restaurant De Waddenhoeve. Geniet van diverse soorten brood, beleg, zuivel, fruit, groente en eibereidingen en krijg bezoek van Joris en Jet. Voor de zoetekauw zijn er donuts die zelf versierd kunnen worden. Kinderen krijgen aan het eind een certificaat die ze kunnen inleveren voor een leuke herinnering. Laat de rest van de dag maar komen! Het ontbijtbuffet vindt plaats op donderdag 21 oktober en donderdag 28 oktober 2021 van 9.00 tot 11.00 uur. Tijdens het ontbijt zullen de kinderen een verrassingsbezoek krijgen van Joris en Jet.
Prijs: € 19,50 p.p.. Kinderen t/m 3 jaar gratis. Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 7,50. Kinderen van 12 t/m 17 jaar € 11,50. Reserveren is noodzakelijk.

Joris & Jet Pannenkoekenbuffet

Zijn de kinderen net als Joris en Jet gek op pannenkoeken? Kom dan samen 1 groot feest bouwen en versier de allerlekkerste en mooiste pannenkoeken tijdens dit buffet. Joris en Jet zullen van 18:00 uur tot 19:00 uur aanwezig zijn en hebben een mega leuke verrassing. Zijn jullie er ook gezellig bij? Het pannenkoekenbuffet vindt plaats in De Waddenhoeve op woensdag 27 oktober 2021 van 17.30 tot 20.00 uur.
Prijs: € 21,50 p.p.. Kinderen t/m 3 jaar gratis. Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 9,50. Kinderen van 12 t/m 17 jaar € 13,50. Reserveren is noodzakelijk.

Restaurant 't Paviljoen, ijsje Le Petit Chef

Le Petit Chef

Wilt u eens dineren op een andere manier? Geniet dan van Le Petit Chef in Restaurant 't Paviljoen. Tijdens dit 3D-diner worden de gerechten niet gewoon aan tafel geserveerd, maar op spektaculaire wijze voor u op tafel bereid (animatie). Gegarandeerd een succes bij jong en oud! Prijs: € 39,50 p.p.. Kinderen t/m 10 jaar 50% korting. Reserveren is noodzakelijk.

Vakantiepark De Krim, 't Paviljoen

Het Juttersmaal

We schrijven december 1843. Over het eiland woedt een zware storm. Vlak voor de kust, ter hoogte van Paal 29, moet de bemanning de strijd met de zee en de wind opgeven. Het schip Ter Goeder Trouw vergaat vlak voor de veilige haven. De lading van het schip, waaronder specerijen uit het verre Oosten die na een lange reis verhandeld zouden worden in Nederland, vormt een interessante buit voor de Texelse jutters. 

Jutten was toen ook al officieel verboden en de jutters verstopten zich in de duinen, wachtend op wat er ging aanspoelen. De ene keer spoelden er vaten peper en kruidnagel aan; de andere keer kerrie. De specerijen gebruikten ze direct. Samen met de jus en een beetje (regen-)water vormden ze een heerlijke bouillon waarin de jutters vlees, vis en groenten konden bereiden. Zo ontdekte Texel al vroeg de vele mogelijkheden van verschillende specerijen. Hun eten bereidden zij in speciale rondgeslagen pannen: de jutterspannen. Dankzij de ronding van deze pannen was het vuur waarop ze kookten niet te zien vanuit de verte. Het Juttersmaal van vandaag wordt bereid op een speciale platte steen. De volle smaak van de verse vis, groenten en vlees blijft behouden dankzij het direct dichtschroeien van het voedsel op de hete steen.  

U geniet van een Juttersmaal voor € 21,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar € 10,50.
In het hoogseizoen op woensdag tot en met zondag in Restaurant De Waddenhoeve. Reserveer hier online uw tafel. 

Wij zijn er voor Texel

De Krim stelt regelmatig kennis, geld en middelen beschikbaar aan goede doelen op Texel. Zo hebben wij bijvoorbeeld afspraken met de voedselbank op Texel, wij doneren levensmiddelen die in onze restaurants niet meer gebruikt worden. Zorg voor onze omgeving: dat is 'Hart voor Texel' .