Culinair genieten

met een prachtig uitzicht

Restaurant 't Hanenhuus

Dineren met uitzicht over Golfbaan De Texelse

De Cocksdorp, Texel

  • Menukaart met heerlijke gerechten
  • Voor koffie, lunch, borrel en diner
  • Texelse producten en ingrediënten
  • Sfeervol en groot terras
  • Prachtig uitzicht over de duinbaan
  • Ook als u niet golft bent u van harte welkom

Culinair genieten op hoogte

Een prachtig uitzicht tijdens uw lunch, diner of drankje maakt de sfeer helemaal compleet. U vindt deze fijne combinatie bij Restaurant ’t Hanenhuus. Dit nieuwe restaurant met groot terras ligt aan Golfbaan De Texelse en wanneer u geniet van een hapje en een drankje geniet u tegelijkertijd van de vergezichten over de golfbaan. Het restaurant met terras ligt namelijk op 1.60 meter hoogte. En als onvergetelijk dessert ziet u misschien de zon wel achter de duinen zakken…

Voor iedereen

Het restaurant met terras is toegankelijk voor iedereen. U hoeft dus niet te golfen of lid te zijn van de golfclub om te genieten van de uitgebreide menukaart. Bent u aan het wandelen en toe aan een lekkere versnapering? Of wilt u eens heerlijk uit eten op een bijzondere locatie? U bent van harte welkom.

Fotoalbum Restaurant 't Hanenhuus

Loading...

Adres & Route

Restaurant 't Hanenhuus
Roggeslootweg 3
1795 JX De Cocksdorp, Texel

Plan hier uw route

Kaart-tx-noord
Restaurant 't Hanenhuus

Zakelijk en groepen

Op zoek naar een leuke activiteit voor uw zakelijke bijeenkomst of bedrijfsuitje? Wat dacht u dan van golfen? Na een korte introductieles gaat u de strijd met elkaar aan op de Par 3 baan waar u uw kunsten kunt vertonen. Na deze gezonde competitie is het mogelijk de dag af te sluiten met een heerlijk diner in het restaurant. Liever niet golfen maar wel dineren met een groep? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neem rustig eens contact met ons op via 0222 – 390 118 of sales@krim.nl om dit te bespreken.

Golfbaan De Texelse, golfschool

Reserveer hier uw lunch of diner

Reserveer direct door hieronder de gewenste datum, het aantal personen, en tijd aan te geven. Kies vervolgens uit de beschikbare mogelijkheden wat u wenst te reserveren.

Wellicht ook interessant

Redactie De Krim Texel
Update: 10 november 2023 15:00

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.