Uit eten

In Den Hoorn

Restaurant Loodsmansduin

Den Hoorn, Texel

  • Prachtig duinterras
  • A la carte ontbijten, lunchen en dineren
  • Vegetarische snacks 
  • Broodjesservice
  • Texelse bieren
  • Sportcafé

Gezellig restaurant met duinterras

Bij Camping Loodsmansduin in Den Hoorn vindt u Restaurant Loodsmansduin Paal 2.3. Het restaurant dankt zijn naam aan het verleden, toen Loodsmansduin nog direct aan zee lag. Tegenwoordig is het vanaf de camping precies 2.3 kilometer lopen naar het strand van Den Hoorn.

Na een wandeling of fietstocht is het heerlijk uitrusten op het duinterras of in het sportcafé. Of u nu op de camping of elders verblijft, uw gastheren Paul en Boy van Dijk heten u van harte welkom bij Paal 2.3 voor een goede kop koffie, een gezond ontbijt, een lekkere lunch, een gezellige borrel of een heerlijk diner.  

Het restaurant is geopend van eind maart tot en met eind oktober. U kunt ter plekke reserveren of via deze link. De snackbar en broodjesservice zijn in de winterperiode elk weekend geopend. 

Uit eten met kinderen

Vanaf ons sportcafé heeft u direct zicht op de speeltuin met zwembad, airtrampoline, speeltoestellen, schommel en pannaveldje. Dus ook als u wat langer wilt borrelen of tafelen, zullen uw kinderen zich uitstekend vermaken!    

Menukaart

In het seizoen is Paal 2.3 de hele dag open. De menukaart is eenvoudig maar uitgebreid. U kunt kiezen uit verschillende soorten dagmenu’s, plate’s, pizza’s, vegetarische snacks, maaltijdsalades en nog veel meer. Bij Paal 2.3. zit u goed!

Lunchtijd

Kom lekker lunchen in het zonnetje op het terras of in het gezellige restaurant. We hebben verschillende verse broodjes, soepen, salades en pannenkoeken.   

Snackbar

Ook zo'n zin in een patatje of een ijsje? In onze snackbar en/of sportcafé bereiden wij smakelijke snacks en diverse pizza's. U kunt even gezellig buiten of binnen zitten of uw bestelling meenemen. Eet smakelijk!  

Loading...

Adres & Route

Restaurant Loodsmansduin
Rommelpot 19
1797 RN Den Hoorn, Texel

Plan hier uw route

Kaart-tx-zuid
Restaurant Loodsmansduin

Reserveer hier uw lunch of diner

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.