Augustus

op Texel

Augustus op Texel 


Augustus is de maand om de zomervakantie knallend af te sluiten. De zomer draait nog op volle toeren, dus er is van alles te doen! Geniet van diverse evenementen & festivals, (water) activiteiten en de natuur.

Het eiland gevoel

In augustus is het heerlijk weer en dat is perfect te combineren met zee en strand. Texel heeft diverse stranden waar u fantastisch kunt vertoeven en ontspannen. U heeft tevens diverse mogelijkheden om allerlei activiteiten te ondernemen over het hele eiland. Zin in waterpret? Pak een plank in De Koog en Den Hoorn en ga (kite)surfen. Mag het iets rustiger aan? Dan kunt u suppen in Oudeschild. In de Texelse natuur kunt u o.a. heerlijk mountainbiken, paardrijden of fietsen. Voor iets unieks, kunt u onewheelen in Den Burg. Geniet deze hele maand van het ultieme eiland gevoel. 

Festivals & evenementen

In augustus staan er verschillende evenementen en festivals voor u klaar. Voor een echt zomers gevoel met heerlijke muziek kunt genieten van het gezellige Strenderpop festival in Oosterend. Bent u een vis liefhebber? Kom dan naar het Havenvistijn in Oudeschild en verwen u zelf met verse zaligheden en entertainment. Om de zomer met actie af te sluiten, kan het Kitesurfweekend aan het strand van De Koog niet ontbreken. Voor een feestend einde, kunt u het Tropical Sea Festival in De Koog niet missen. 

Kinderen

Kinderen kunnen vol actie en avontuur op Texel doorbrengen. Zijn uw kinderen dol op dieren? Laat hen prachtige dieren bewonderen in de Texel Zoo. Voor leerzame en avontuurlijke uitjes, kunt u terecht bij Ecomare om zeehonden en andere (zee)dieren te bezoeken of ga naar De Krim Natuuravontuur en ontdek op leuke wijze van alles over dieren en planten. Een unieke activiteit dat niet kan ontbreken is Krabben vissen. Ontdek verschillende krab soorten en bewonder de diertjes van dichtbij. Voor de kinderen vol energie, kunnen ze hun ei kwijt door lekker te klimmen en te klauteren op het Klimpark of op het Piratenspeelschip.

 Ligging van onze parken op Texel 

kaart van texel
Hotel Molenbos
Postweg 224-226, De Cocksdorp
Bekijk het hotel
Golfbaan De Texelse
Roggeslootweg 3, De Cocksdorp
Bekijk de golfbaan
Zwembad De Krim
Roggeslootweg 6, De Cocksdorp
Bekijk het zwembad
Vakantiepark De Krim
Roggeslootweg 6, De Cocksdorp
Bekijk het park
Camping Kogerstrand
Badweg 33, De Koog
Bekijk de camping
Camping De Shelter
Boodtlaan 43, De Koog
Bekijk de camping
Villapark De Koog
Boodtlaan 80, De Koog
Bekijk het park
Bungalowpark 't Hoogelandt
Californiëweg 443, De Koog
Bekijk het park
Residentie Californië
Californiëweg 443, De Koog
Bekijk het park
Camping Loodsmansduin
Rommelpot 19, Den Hoorn
Bekijk de camping
Camping De Krim
Roggeslootweg 6, De Cocksdorp
Bekijk de camping

Fotoalbum augustus op Texel

Uw verblijf in augustus op Texel

Of u nu in augustus naar Texel komt voor de gezelligheid, het ultieme eiland gevoel of de adrenalinekick tijdens watersporten. Bij De Krim Texel boekt u een geschikte accommodatie voor uw vakantie.