Tips voor 2024

Texel in 2024

Speciaal voor u hebben we een lijstje samengesteld met leuke en nieuwe redenen om Texel te bezoeken in 2024! Er wachten interessante tentoonstellingen, spectaculaire evenementen en een gloednieuw openluchtzwembad op u...

Nieuwe_zwembad_Loodsmansduin_2024_(1)

Duik in het nieuwe zwembad 

Camping Loodsmansduin krijgt een nieuw openluchtzwembad! Het verwarmde zwembad met glijbaan is inmiddels geopend voor de gasten van de camping.

Bekijk de camping 

Ontdek alles over 200 jaar KNRM

De KNRM bestaat dit jaar 200 jaar, een mijlpaal die getuigt van grote toewijding aan het redden van levens op zee. In de afgelopen 200 jaar is er veel veranderd; van roeireddingboten naar snelle motorboten en van reddingsvesten van kruk naar speciale overlevingspakken. Tijdens het jubileumjaar, dat nog tot 11 november 2024 duurt, is er een speciaal programma samengesteld rond de highlights van de afgelopen 200 jaar. Bekijk het programma .

Een keer meevaren met de KNRM? Boek dan een uniek KNRM arrangement. U bent dan direct een jaar lang gratis Redder aan de wal (donateur). 

Bekijk het KNRM arrangement 

KNRM-reddingboot-redders-meer-texels
SchapenboerderijTexel-texeltips6

Laat u inspireren door de Texel Top 10 

Er is zoveel te doen en te beleven op Texel. Maar wat is nu het allerleukste? Dat vragen we aan al onze gasten na hun verblijf. Ook voor 2024 hebben we op basis van deze duizenden gastenreacties de top 10 van de leukste activiteiten op Texel samengesteld. Of u nu een weekendje weg plant of een langere vakantie, laat u inspireren door de ervaringen en aanbevelingen van anderen!

Bekijk onze Texel Top 10 

Bezoek Texelse events in Evenementenhal Texel

Ook in 2024 organiseren we weer mooie evenementen en optredens in Evenementenhal Texel. Voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Geniet van de diverse optredens en indrukwekkende shows. Houd onze website in de gaten voor alle evenementen en de programmering in 2024, want er komen dit jaar weer veel leuke evenementen aan.

Bekijk de geplande evenementen in 2024

evenementenhal-texel-publiek-concert-pink-floyd
beach-cinema-texel

Evenementen op Texel

Gedurende het hele jaar 2024 worden er ook vele verschillende evenementen op het eiland georganiseerd. Ga bijvoorbeeld op een culinaire reis en proef de smaken van Texel. Bezoek een festival op het strand en geniet van heerlijke muziek en een gezellige sfeer en dans tot de zon ondergaat. Of doe mee aan een van de marathons (of kom de deelnemers aanmoedigen)…

Bekijk alle evenementen op Texel in 2024

Slaap op luxe Swiss Sense bedden 

In 2023 zijn al onze bedden in Hotel Molenbos en in alle chalets op Vakantiepark De Krim vervangen door hoogwaardige en comfortabele Swiss Sense hotelboxsprings! In 2024 slaapt u dus nóg beter tijdens uw welverdiende vakantie.

bed-hotelkamer-hotel-molenbos-de-krim-texel
Fiets-De-Cocksdorp-Vuurtoren-De-Krim-Texel

Nieuwe pumptrack

In het voorjaar van 2024 openen we een pumptrack op Vakantiepark De Krim. Een leuke, nieuwe en uitdagende activiteit voor de jeugd. Een ontmoetingsplek waar skaters, steppers en fietsers zich uren kunnen vermaken!

Doe mee aan fotowedstrijd 2024

Viert u in 2024 vakantie op Texel? Vergeet uw fototoestel niet! Texel is een hele fotogenieke locatie met prachtige natuur, karakteristieke dorpen en unieke activiteiten. Heeft u prachtige foto’s gemaakt? Doe dan mee met onze fotowedstrijd! Stuur uw mooiste Texelfoto’s aan ons door en maak kans op een gratis weekend Texel. 

Lees meer over de fotowedstrijd

1
Camping-Kogerstrand-duinen-strand-buitenspelen

De Krim 10 Zekerheden

Bij uw boeking voor een verblijf in 2024 krijgt u van ons 10 Krim Zekerheden cadeau! Zo bieden we u bijvoorbeeld flexibele wijziging én een laagste prijs garantie. Zo heeft u maximaal zekerheid en nog meer voorpret! Wacht dus niet langer en boek met een gerust hart uw Texelvakantie in 2024.

Bekijk alle 10 zekerheden

Beleef het zelf

Waar wacht u nog op? Maak vandaag een boeking en kom deze leuke en nieuwe redenen in 2024 zelf ontdekken!

Wellicht ook interessant

Redactie De Krim Texel
Update: 20 december 2023 11:30

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.