Zwembad De Krim wederom ‘zwembad van het jaar’! 

Het zwembad van Vakantiepark De Krim is verkozen tot het ‘Zwembad van het jaar’ in de verkiezing ‘Zwembadbranche Award 2018’. Dit is de tweede keer dat Zwembad De Krim de award in ontvangst mag nemen. We zijn erg trots en blij dat onze gasten zo tevreden zijn over het zwembad en ons met vele goede reviews hebben beloond. 

Krim_Zwembad-award_2018_texel

Beoordeling Zwembad De Krim

In de afgelopen maanden zijn er in totaal zo’n 1500 beoordelingen uitgebracht. Het zwembad van De Krim ontving ook dit jaar prachtige beoordelingen. Vooral de accommodatie, de algehele sfeer en de vriendelijkheid van de medewerkers zijn met hoge cijfers beoordeeld. Het zwembad op Vakantiepark De Krim heeft de award voor ‘Zwembaden als onderdeel van een vakantiepark, fitness, sauna of hotel’ gewonnen.

Vakantiepark De Krim, buitenbad

Zwembadbranche Award

De zwembadbranche heeft de verkiezing ‘Zwembadbranche Award 2018’ georganiseerd. In totaal hebben meer dan 150 accommodaties meegedaan aan de tweede editie van deze verkiezing. De winnaar is bepaald middels een onafhankelijk consumentenonderzoek onder gasten van de deelnemende zwembaden. Aan de hand van een vragenlijst konden gasten een beoordeling geven over diverse aspecten van het zwembad. Op basis van deze beoordelingen werd per deelnemer een eindcijfer gegeven, op basis waarvan de winnaar is bepaald. 

Lees meer nieuws

Biovergister op De Krim Texel
03-07-2024

De Krim Texel zet opnieuw grote stappen in verduurzaming met de komst van een nieuwe biovergister.

Lees meer
Nieuw zwembad
29-05-2024

Op Camping Loodsmansduin is een gloednieuw buitenzwembad geopend!

Lees meer
Werken op Texel?
09-01-2023

Bekijk de vacatures of neem contact met ons op voor een open sollicitatie!

Lees meer
De Krim 10 Zekerheden
10-01-2023

Boek onbezorgd uw vakantie in 2023 en 2024 met De 10 Krim Zekerheden.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.