Nieuwe website De Krim Texel

Met trots presenteren wij u de vernieuwde website en boekingsmodule van De Krim Texel. We hebben ons uiterste best gedaan het zoeken en boeken van een vakantie op Texel nog makkelijker voor u te maken, ongeacht welk apparaat u hiervoor gebruikt. En natuurlijk hebben we de uitstraling meteen aan laten sluiten bij de wensen en mogelijkheden van dit moment.

Mocht u tijdens uw bezoek aan onze website niet vinden wat u zoekt of onverhoopt merken dat iets niet goed werkt, dan zouden we het zeer waarderen als u dit aan ons wilt melden. Met uw feedback kunnen wij de website verder verbeteren en maakt u kans op het winnen van leuke prijzen!

Vakantiepark De Krim, safari lodge

Aangepast aan uw wensen

De afgelopen periode zijn we druk bezig geweest met het vormgeven en ontwikkelen van een nieuwe website en boekingsmodule. Door het nieuwe ontwerp en de nieuwe indeling wordt het brede aanbod van De Krim Texel nog beter gepresenteerd en is het boeken van een verblijf nog makkelijker geworden. Opmerkingen van gasten die o.a. via de enquêtes zijn verzameld, zijn hierin zo goed mogelijk verwerkt. Ook is er veel nieuwe Texelinformatie (Texeltips) en nieuw beeldmateriaal toegevoegd. Alles om het u zo makkelijk mogelijk te maken om een leuke Texelvakantie uit te zoeken en uw vakantieplezier op Texel te vergroten.

De lancering van deze vernieuwde website en boekingsmodule is natuurlijk een mijlpaal, maar de ontwikkelingen blijven de komende tijd gewoon doorgaan. Zo zullen we blijven testen en verbeteren om de gebruiksvriendelijkheid verder te optimaliseren. Dus u bent van harte uitgenodigd om de website binnenkort nog weer eens te bezoeken!

Feedback geven? 

Uw mening is en blijft belangrijk voor ons. Wij ontvangen dan ook graag uw feedback, tips en/of wensen. Wellicht heeft u tijdens uw websitebezoek een fout geconstateerd of werkte er onverhoopt iets niet naar behoren. Dan zouden we het zeer waarderen als u dit aan ons wilt melden via onderstaand formulier. En met uw feedback maakt u ook nog kans op het winnen van leuke prijzen! 

Doe mee en WIN!

Mail voor 15 juli 2021 uw op- en aanmerkingen bij onze nieuwe website naar website@krim.nl of vul onderstaand formulier in en maak kans op een van de mooie prijzen:
· 1x GRATIS weekend in een luxe villa voor 6 personen op Villapark De Koog winnaar mevrouw Markink
· 2x blokarten (1 uur, inclusief uitleg) voor 2 personen waarin u leert u strandzeilen op het Texelse strand. Winnaars: Mevr. Hummel-Becker en mevr. Schmidt

Van harte gefeliciteerd! De winnaars van de prijzen hebben een persoonlijk bericht ontvangen.

Villapark De Koog, 6-12 persoons villa

Lees meer nieuws

Kom naar de open dag!
27-02-2023

Bezoek op zaterdag 1 april 2023 de campings van De Krim Texel.

Lees meer
Nieuwe chalets
27-01-2023

Vanaf juni 2023 zijn er nieuwe chalets op Vakantiepark De Krim beschikbaar.

Lees meer
Voorjaarsvakantie op Texel
20-01-2023

Heeft u nog geen plannen voor de voorjaarsvakantie? Kom naar Texel!

Lees meer
Zwembad van het jaar 2018
09-10-2018

Het zwembad van Vakantiepark De Krim is zojuist verkozen tot het ‘Zwembad van het jaar’ in de verkiezing ‘Zwembadbranche Award 2018’. 

Lees meer