Uw seizoenplaats

op Camping Kogerstrand

Een seizoenplaats huren?

Wilt u (ook) in 2023 volop genieten van een seizoenplaats op Camping Kogerstrand? Vul dan hieronder het antwoordformulier in. Wij ontvangen uw reactie graag vóór 1 september 2022.

Aanvullende informatie
Tarieven Seizoenplaatsen Camping Kogerstrand 2023 (pdf)
Recron voorwaarden Seizoenplaatsen (pdf)
Aanvullende voorwaarden Seizoenplaatsen Camping Kogerstrand (pdf)

Registratieformulier Seizoenplaatsen Camping Kogerstrand 2023

Indien u voor 2023 wel een seizoenplaats wilt maar liever op een andere plaats wilt staan, vermeld dan hieronder uw wens(en).

Medegerechtigden tot gebruik 

Medegerechtigd tot het gebruik zijn de partner alsmede de tot het gezin behorende inwonende kinderen (zie artikel 2.A van de Aanvullende voorwaarden Seizoenplaatsen Camping Kogerstrand). Indien u gebruik wilt maken van deze regeling verzoeken wij hieronder de namen (max. 6) in te vullen.

Medegebruikersregeling 

Indien u gebruik wilt maken van de Medegebruikersregeling (zie artikel 2.B van de Aanvullende voorwaarden Seizoenplaatsen Camping Kogerstrand) verzoeken wij hieronder de namen (max. 6) in te vullen.

Annuleringsfonds

Wilt u gebruikmaken van het Annuleringsfonds? Dit bedraagt 6,5% van de huurprijs.

Door het verzenden van dit formulier bevestigd u de Recronvoorwaarden voor Seizoenplaatsen en de Aanvullende voorwaarden seizoenplaatsen Camping Kogerstrand te hebben gelezen en gaat u akkoord met de inhoud daarvan.

Uiteraard zullen wij vertrouwelijk met uw gegevens omgaan. Dit leest u ook in ons privacybeleid.