Culinair & Feestelijk genieten

In de Kerstvakantie op Vakantiepark De Krim

Lekker (uit) eten in de kerstvakantie

Van kerstontbijt tot all-in steengrillen en oliebollen, lekker eten is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met de feestdagen. Op Vakantiepark De Krim kunt u ontspannen genieten van uw vrije dagen en hoeft u niet uren in de keuken te staan! Tijdens de kerstvakantie is het namelijk culinair genieten in onze restaurants. Van sfeervol kerstontbijt tot een heerlijke kaas- en chocoladefondue. Liever gourmetten in uw vakantiehuis? Bestel dan lekker makkelijk een compleet gourmetpakket.

Luxe ontbijten in de kerstvakantie

Begin de feestdagen de dag extra speciaal met een luxe ontbijt in ons restaurant of laat in de kerstvakantie uitgebreid ontbijt bezorgen in uw accommodatie!

Dineren in de kerstvakantie

Hieronder treft u een overzicht van de speciale dinermogelijkheden in de Kerstvakantie op - en vlakbij Vakantiepark De Krim. Daarnaast bent u de hele Kerstvakantie natuurlijk elke dag van harte welkom in ’t Paviljoen. Direct een tafel reserveren

Genieten voor iedereen

Terwijl u lekker rustig zit te tafelen in 't Paviljoen op Vakantiepark De Krim, vermaken de kinderen zich opperbest in het Kinderspeelparadijs. Zo heeft iedereen een heerlijke avond!

Dit is er nog meer te doen in de Kerstvakantie

In de kerstvakantie zijn er diverse activiteiten georganiseerd en is er genoeg te beleven op Texel. Bezoek bijvoorbeeld een leuke, sfeervolle kerstmarkt en struin langs de gezellige kraampjes. Maak dan een mooie wandeling in het bos of op het strand. Heerlijk uitwaaien. Bent u met oud & nieuw ook op Texel? Bezoek dan een wintermarkt en ga ouderwets, gezellig gourmetten met de familie. Meer tips om te doen tijdens uw verblijf op Texel vindt u hier.

Kerstmarkt Oosterend

Kerstmarkt Oosterend

Oosterend
14-12-2024

Struin langs de kraampjes op de kerstmarkt in Oosterend!

Wandelroutes

Wandelroutes

Meerdere locaties

Wandelen op Texel betekent weidse uitzichten. Geniet van het rijke en afwisselende natuur!

Boek uw verblijf in de Kerstvakantie

Heeft u na het lezen van al deze mogelijkheden zin gekregen in een Kerstvakantie op Texel maar heeft u nog niet geboekt? Wacht niet langer en geniet van de Kerst op Vakantiepark De Krim. 

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.