Schrijf een review

En maak kans op een 3-daags golfarrangement!

Dank u wel voor uw bezoek

We hopen dat u heeft genoten!

Uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons. Heeft u tijdens uw bezoek aan onze golfbaan en/of ons restaurant punten ervaren die verbeterd kunnen worden of is er onverhoopt iets niet helemaal naar wens geweest? Dan verzoeken wij u vriendelijk om dit direct met een van onze medewerkers te bespreken of vul onderstaand formulier in. Dan kunnen wij samen met u naar een passende oplossing kijken.

Bent u positief over uw bezoek aan onze golfbaan en/of ons restaurant? Dan zouden wij het erg op prijs stellen als u ons wilt beoordelen op een van onderstaande websites.
Het delen van uw ervaring helpt ons onze service nog verder te verbeteren. Bedankt daarvoor! 

Hole-10-tot-18-Golfbaan-De-Texelse-De-Krim-Texel

Maak kans op een gratis 3-daags golfarrangement op Texel voor 2 personen*

Wij waarderen het zeer dat u uw ervaring(en) over de baan en/of het restaurant met ons deelt. Om deze reden hebben we een leuke winactie opgezet! Stuur na het schrijven van de review op een van bovengenoemde reviewwebsites een mail naar marketing@krim.nl waarin u aangeeft dat u een review heeft geschreven en uw contactgegevens met ons deelt. Heeft u onderstaand formulier ingevuld, dan doet u automatisch mee met de winactie.

Het 3-daags golfarrangement bestaat uit:

  • 2x overnachting in Hotel Molenbos
  • 2x uitgebreid Texels ontbijt (normaal in buffetvorm, zolang de coronamaatregelen gelden, wordt uw ontbijt aan tafel geserveerd)
  • 2x Greenfee 18-holes per persoon
  • 1x boek 'Reis om de wereld in 80 Golfverhalen' t.w.v. € 20,-
  • 30% korting op extra greenfees

*De winnaar wordt in april 2023 bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers, relaties van De Krim Texel en leden van de golfclub zijn uitgesloten van deelname. Bekijk de actievoorwaarden (PDF)

Geef uw feedback

Geef via onderstaand formulier feedback over uw bezoek aan onze golfbaan of ons restaurant.