Fiets huren op Texel

Huur een fiets op Texel 

Wilt u Texel op de fiets verkennen? Dat kan! Natuurlijk kunt u zelf uw fiets meenemen, maar u kunt ook eenvoudig een fiets huren. Wanneer u bij De Krim Texel verblijft, kunt u zowel voor als tijdens uw verblijf fietsen reserveren. U heeft ruime keuze uit verschillende fietsen, zoals dames-, heren-, en kinderfietsen, elektrische fietsen, tandems, een hondenkar, etc. Reserveer op tijd zodat u verzekerd bent van een fiets.

Fiets huren op Texel

Kies het park waar u verblijft en huur direct uw gewenste fiets(en).

Fotoalbum Fietsen op Texel

Loading...

Een fiets huren op Texel 

Een fiets huren is erg eenvoudig en kunt u voor uw aankomst of tijdens uw verblijf regelen. Wanneer u uw boeking maakt bij De Krim Texel, kunt u tijdens het boekingsproces aangeven dat u een fiets wilt huren. U kunt dan ook aangeven welke fiets (elektrische fiets, kinderfiets etc.). Wilt u een fiets huren nadat u uw boeking heeft gedaan maar vóór aankomst of tijdens uw verblijf? Dat is ook geen probleem. Voor aankomst kan dat eenvoudig in 'Mijn vakantie'. Lees hieronder meer over de mogelijkheden van het huren van een fiets tijdens uw verblijf. U kunt direct online een fiets huren. Hierbij ontvangt u automatisch een uitstekende service bij bijvoorbeeld pech onderweg. Klik voor het direct reserveren van een fiets op de link van het park waar u verblijft/gaat verblijven. 

Fiets huren in De Cocksdorp 

Vakantie vieren in het jongste dorp van Texel betekent dat u verblijft in het noorden van het Waddeneiland in De Cocksdorp. Hier vindt u de enige vuurtoren die u de mogelijkheid biedt om de zee vanaf 3 kanten te bekijken. Beklim de 118 treden en geniet van het uitzicht. Of ga de natuur in en bezoek De Slufter of De Schorren. Een fiets huren in De Cockdorp kan. Gasten van Vakantiepark De Krim en van Hotel Molenbos boeken de fiets eenvoudig online. Klik op het park waarop u verblijft.

Vuurtoren-Pad-De-Krim-Texel
kerk-den-hoorn-de-krim-texel

Fiets huren in De Koog

De Koog is de bruisende badplaats van Texel. Stap op de fiets en ga gezellig winkelen, een terrasje pakken of breng een bezoek aan het strand. Het bos De Dennen is een heerlijke plek om te fietsen. Verblijft u in De Koog en wilt u een fiets huren? Dat kan bij Villapark De Koog, Camping De Shelter, Residentie Californië, Bungalowpark ‘t Hoogelandt, Camping Kogerstrand. Klik op het park waarop u verblijft.

Fiets huren in Den Hoorn

Het pittoreske dorp Den Hoorn wordt gekenmerkt door het fotogenieke kerkje. Het dorp staat bekend om haar culturele aanbod. Maar het is ook een goede uitvalsbasis om te fietsen. De natuurgebieden De Mokbaai en De Geul, met de grootste lepelaarkolonie ter wereld, liggen in de buurt van het dorpje. Of bezoek het duingebied De Bollekamer en spot de Schotse hooglanders. Een fiets huren in Den Hoorn kunnen onze gasten doen bij Camping Loodsmansduin

Een elektrische fiets huren 

Er is vaak wind op Texel, dus is het huren van een elektrische fiets populair. Het huren van een elektrische fiets is op basis van beschikbaarheid. Wilt u er zeker van zijn dat er een fiets voor u klaar staat? Wacht dan niet te lang met reserveren. 

Origineel vervoer 

Wist u dat u Texel ook op een originele manier kunt ontdekken? Huur eens een Solex en verken Texel op dit ouderwetse maar leuke vervoermiddel. Of huur een TukTuk en waan u bijna in het Verre Oosten. Wat gaat u proberen?  

solex-gezin-duinen
Strand, 100 km MTB-route

Fietsroutes 

U kunt natuurlijk op uw eigen gemak Texel verkennen op de fiets. Er ligt zoveel kilometer aan fietspaden op u te wachten, dat u alle kanten op kunt. Maar er zijn ook verschillende fietsroutes voor u samengesteld. Met het Rondje Texel op de fiets komt u langs alle highlights van het eiland. Of duik de natuur in en fiets door Polder Waalenburg: de thuishaven van vele vogelsoorten. U kunt ook de Verdwenen haventjes ontdekken en daarmee een beeld krijgen van 750 jaar Texelse visserij. Wist u dat er ook een 100 kilometer lange MTB route op Texel is? Een uitdaging voor elke mountainbiker. En wat dacht u van de fietsroute uitgezet door een medewerker van Vakantiepark De Krim. Deze ronde is 34 kilometer lang en voert u langs afwisselende uitzichten. 

Veel gestelde vragen

Wanneer u uw boeking maakt, kunt u tijdens het boekingsproces al aangeven dat u een fiets wilt huren. U kunt dan ook aangeven welke fiets (elektrische fiets, kinderfiets etc.). 

Texel ontdekt u het beste op de fiets. Daarom hebben we het ‘Ontdek Texel Arrangement’ samengesteld.

Als gast van De Krim Texel kunt u eenvoudig een fiets reserveren via onze website. 

Texel kent tal van fietsroutes. Of u nu door het bos wilt fietsen, door de duinen of door natuurgebieden, het kan allemaal. We hebben alvast een aantal fietsroutes voor u verzameld. 

De elektrische fiets is tegenwoordig niet meer weg te denken. Ook tijdens uw vakantie kunt u kiezen voor een elektrische fiets.  

Fietsen is ook voor kinderen leuk op de kinderfietsen. En de hond kan comfortabel mee in de hondenkar.   

Op Texel is een 100km MTB route. U kunt uw eigen mountainbike meenemen of eenvoudig een huren.   

Voor informatie en reserveringen kunt u contact met ons opnemen:

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en spreken Nederlands, Duits en Engels!

Wellicht ook interessant

Redactie De Krim Texel
Update: 9 april 2021 14:00

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.