Prijzenregen bij De Krim Texel

Winnaars van 2023 bekend

December is dé cadeautjesmaand en dat was ook bij ons zo. Tussen kerst en oud & nieuw gaven wij iedere dag mooie prijzen weg, van een parachutesprong tot Swiss Sense boxspring én een gratis weekendje Texel in een luxe villa... Bekijk snel wie de winnaars zijn.

Maak kans op een gratis weekend op Villapark De Koog in een luxe villa voor 6 personen!

Heeft u al leuke plannen voor het nieuwe jaar gemaakt? Doe mee met deze prijsvraag en wie weet zet u dan binnenkort een gratis weekend Texel in uw agenda! En niet zomaar een weekend, maar een weekend in een van onze luxe villa's! Als dat geen goed vooruitzicht is…

PRIJSVRAAG 4:
Met wie zou u volgend jaar vakantie willen vieren op Texel en waarom?

WAT KUNT U WINNEN?
We eindigen onze prijzenregen met een klapper! Maak kans op 1x een heerlijk weekend Texel in een luxe villa voor 6 personen op Villapark De Koog ter waarde van ca. €1.555,00 (datum in overleg, buiten schoolvakanties en feestdagen). Bekijk deze bijzondere villa

WINNAAR
De winnaar is Viola Hoogendoorn. Gefeliciteerd! 

NL_Verblijf_6_persoons_villa
NL_Swiss_Sense

Maak kans op een echte Swiss Sense hotelboxspring!

Win uw droombed! Want doen wat u droomt, begint met een goed bed… In 2023 zijn al onze bedden in Hotel Molenbos en in alle chalets op Vakantiepark De Krim vervangen door echte Swiss Sense hotelboxsprings! U slaapt nu nóg beter tijdens uw welverdiende vakantie. En dat gunnen wij u thuis natuurlijk ook!

PRIJSVRAAG 3:
Wat is uw droom voor 2024?

WAT KUNT U WINNEN?
Wilt u ook thuis genieten van het slaapcomfort van een echt hotelbed? Met Boxspring Home 180 van Swiss Sense ter waarde van €2.290,00 ervaart u nu zelf het ongeëvenaarde comfort van een vijfsterrenhotel, gewoon in uw eigen slaapkamer. 

WINNAAR
De winnaar is Ferry Withoot. Gefeliciteerd!

Maak kans op een 3 daags Queen Tribute Arrangement voor 2 personen

Ze stonden in een uitverkocht Ziggodome en wonnen de SBS6 show “the tribute battle of the bands” en nu komen ze naar Texel… Queen must go on! Tijdens deze waanzinnige tribute show 13 april in de Evenementenhal komen alle favoriete hits aan bod zoals ‘Don't Stop Me Now’, ‘We Are the Champions’, ‘Bohemian Rhapsody’ en uiteraard ‘The Show Must Go On’. Dit wilt u niet missen!

PRIJSVRAAG 2:
Waarom wilt u het arrangement met kaarten voor het live optreden van de tribute band “Queen Must Go On” op Texel winnen?

WAT KUNT U WINNEN?
Op dag twee van onze prijzenregen geven wij een 3-daags Queen Tribute Arrangement voor 2 personen weg ter waarde van €349,00. Het arrangement start op vrijdag 12 april 2024 en het optreden van de Queen Tributeband vindt plaats op 13 april in Evenementenhal Texel. Lees meer over Queen

WINNAAR
De winnaar is Christoph Lindfeld Landwirtschaft. Gefeliciteerd!

NL_Queen
NL_Parachutesprong

Maak kans op een parachutesprong bij Paracentrum Texel

Gierende wind om uw oren terwijl u met 200 km per uur naar beneden valt. Nadat de parachute open is gegaan, geniet u van een prachtig uitzicht over Texel en de zee. Een unieke ervaring die iedereen eigenlijk eens in zijn leven moet meemaken!

PRIJSVRAAG 1:
Wie neemt u mee bij een sprong in het diepe?

WAT KUNT U WINNEN?
We beginnen onze prijzenregen met een geweldige ervaring! Durft u de sprong in het diepe te maken? Wij geven namelijk 2x één parachutesprong ter waarde van €224,00 bij Paracentrum Texel weg. Vooraf legt één van de instructeurs uit wat u te wachten staat. Dan stapt u in het vliegtuig. Op een hoogte van minimaal drie kilometer schuift de deur open en samen met de Tandemmaster valt u met een snelheid van ongeveer 200 kilometer per uur naar beneden…

WINNAAR
De winnaar is Marianne Laskewit. Gefeliciteerd!

Nog meer traktaties voor u...

Er staan nog meer traktaties voor u klaar! Ontdek de speciale aanbiedingen voor een droomvakantie op Texel en maak plannen voor een onvergetelijk avontuur in 2024.

Korting tot 20%
Lente Deals!

Lente Deals!

Kom dit voorjaar naar Texel, boek één van onze accommodaties en ontvang tot wel 20% korting.

Arrangementen

Arrangementen

Bekijk ook onze arrangementen voor een aantrekkelijk geprijsd, extra compleet verblijf!

Last Minute
Last Minutes

Last Minutes

Op zoek naar een last minute aanbieding voor Texel? Bekijk alle aanbiedingen van De Krim Texel en verblijf op de mooiste plekjes van Texel.

10% korting
Vroegboekkorting

Vroegboekkorting

Reserveer minimaal 3 maanden voor aankomst uw accommodatie en ontvang korting!

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.