Heeft u gewonnen?

Prijzenregen bij De Krim Texel

Wij trakteerden op 75 Texelse prijzen!

December is de cadeautjesmaand en dat was ook bij De Krim Texel zo. Aan het einde van 2021 hebben we maar liefst 75 prijzen weggegeven! In de periode van 19 t/m 24 december 2021 kon er meegedaan worden aan leuke puzzels en prijsvragen. Hieronder kunt u de prijsvragen nog eens bekijken, samen met de juiste antwoorden en de winnaars. De winnaars van alle acties werden in de eerste week van januari 2022 bekend gemaakt op Facebook, Instagram en deze pagina.

Bekijk de actievoorwaarden

1920x1280-foto-met-bolletje-familie-fotoshoot

Maak kans op een familiefotoshoot op Texel!

PRIJSVRAAG 10
Deel een foto van uw mooiste familiemoment op Texel!

WAT KUNT U WINNEN?
Wij trakteren de leuke inzending op een fotoshoot met een professionele fotograaf op Texel ter waarde van €200 om nog meer mooie herinneringen te maken!

WINNAAR
Voor deze vraag hebben we erg mooie foto's binnengekregen. De winnaar van deze prijsvraag is: Sandra Weitering-Zwiers. Gefeliciteerd!

Maak kans op een oestertocht met De Tesselse Oesterman!

PRIJSVRAAG 9
Wanneer zijn de meeste oesters te vinden op Texel?

WAT KUNT U WINNEN?
Oesters zijn erg goed voor de gezondheid van de mens, want ze bevatten de vitamines B12, B3 en D en hebben een hoog gehalte aan magnesium en zink. Bovendien liggen ze op Texel voor het oprapen! Op verschillende plekken langs de Waddenzee zijn er oesters te vinden, maar ook bij de Mokbaai, langs de Waddendijk en bij De Cocksdorp. Win een van de 5 oestertochten ter waarde van €25 samen met De Tesselse Oesterman.

HET GOEDE ANTWOORD
Het goede antwoord op deze vraag is wanneer de 'r' in de maand zit

WINNAARS
De winnaars van deze prijsvraag zijn: Yvonne van Kuik, Wiljan Elzinga, Mieke Ridder, Valerie van Laar en Claudia. Gefeliciteerd!

1920x1280-foto-met-bolletje-oesterexcursie
1920x1280-rebus-jef-schuur

Maak kans op een winterpakket van Dapper!

PRIJSVRAAG 8
Los de cryptische omschrijving van hiernaast op. Welke Texelse sterrenchef zoeken we?

WAT KUNT U WINNEN?
Vandaag is het de kortste dag van het jaar en het begin van de winter. Snert is bij uitstek een gerecht voor de winter. Daarom maakt u vandaag kans op een pakket van Dapper ter waarde van €49,52. We verloten er 2. Dapper steunt boeren die niet alleen investeren in hun eigen bedrijf maar ook in de toekomst van Texel. Zo kunnen we in de toekomst nog steeds van het prachtige landschap op Texel genieten! 

HET GOEDE ANTWOORD
Het goede antwoord op deze vraag is Jef Schuur

WINNAARS
De winnaars van deze prijsvraag zijn: Sabrina Veldman en Mar Scheeres. Gefeliciteerd!

Maak kans op een vogelexcursie!

PRIJSVRAAG 7
Ik zie, ik zie, wat u niet ziet. Kijk goed naar deze foto van de Slufter. Welke 5 vogels ziet u?

WAT KUNT U WINNEN?
Texel is een echt vogeleiland. Veel vogels houden er niet van om over open zee te vliegen en volgen daarom tijdens hun trek zoveel mogelijk de kustlijn. Hierdoor is Texel voor veel vogels dé plek om een tussenstop te maken of te broeden. Bijna overal op Texel kunt u wel vogels spotten! Regelmatig worden er vogelkijkdagen georganiseerd. Maak kans op een van de vijf vogelexcursies ter waarde van €20. Deze worden aangeboden door Vogelexcursie Texel.

HET GOEDE ANTWOORD
Het goede antwoord op deze vraag is bergeend, eidereend, grutto, kievit en kluut

WINNAARS
De winnaars van deze prijsvraag zijn: Lucinda Slager, Lars Wörenkämper, Iris ten Pierik, Julian ter Beek en Kevin Zwienen. Gefeliciteerd!

1920x1280-vogels-zoeken
1920x1280-foto-met-bolletje-rondvlucht-zweefvl

Maak kans op een zweefvlucht boven Texel!

PRIJSVRAAG 6
Een favoriete manier om Texel te ontdekken is vanuit de lucht. Noem de 3 typen vliegtuigen die in de hangar van de zweefvliegclub Texel staan.

WAT KUNT U WINNEN?
Zweven door de lucht is heerlijk, maar zweven boven het Waddeneiland Texel is adembenemend! Maak kans op 2x een prachtige zweefvlucht ter waarde van €70 boven uw favoriete vakantie-eiland. De zweefvliegclub Texel bestaat al sinds 1965 en is opgericht door enthousiastelingen die graag wilden zweefvliegen. In een zweefvliegtuig ziet u Texel op een hele andere maar ook prachtige manier. Kijk vanuit vogelperspectief naar ons mooie eiland en geniet!

HET GOEDE ANTWOORD
Het goede antwoord op deze vraag is PH 1073 - SF25C Falke, PH 683 - RF5 B Sperber en PH 1193 - HK36TC

WINNAARS
De winnaars van deze prijsvraag zijn: Sonja Lennartz en Nick Hontelez. Gefeliciteerd!

Maak kans op een overnachting in Hotel Molenbos!

PRIJSVRAAG 5
Los het raadsel op:
3 personen gaan naar een evenement in Evenementenhal Texel en boeken een kamer in Hotel Molenbos. Deze kamer kost 150 EURO. Ze betalen allemaal 50 EURO. Na een tijdje beseft de hotelmanager dat de kamer maar 145 EURO kost en wil de 5 EURO die teveel was aangerekend teruggeven aan de gasten. Een medewerker wordt gevraagd het terug te brengen en krijgt 1 muntstuk van 2 EURO mee en 3 muntstukken van 1 EURO. De medewerker verliest het muntstuk van 2 EURO. Boven aangekomen krijgen de gasten allemaal 1 EURO. 

3*49 EURO (50 EURO – 1 EURO) = 147 EURO
147 EURO + 2 EURO (die de medewerker kwijt is geraakt) = 149 EURO, waar is nu die resterende euro naartoe?

WAT KUNT U WINNEN?
Weet u het juiste antwoord? Laat het ons weten en maak kans op een hotelverblijf van 2 nachten voor 2 personen in Hotel Molenbos ter waarde van €300, inclusief ontbijt.

HET GOEDE ANTWOORD
Het goede op deze vraag luidt:
145 + 3 x 1 = 148
148 + 2 (die de medewerker is verloren) = 150

WINNAAR
De winnaar van deze prijsvraag is: Trudi Theloosen. Gefeliciteerd!

1920x1280-foto-met-bolletje-overnachting-molen
1920x1280-joris-jet-zizo-formule

Maak kans op een pakket met leuke spulletjes van Joris en Jet!

PRIJSVRAAG 4
Wat is de uitkomst van deze Joris, Jet en Zizo som?

WAT KUNT U WINNEN?
Joris Jutter is de zoon van een echte Texelse strandjutter. Hij speurt het eiland af op zoek naar bijzondere spullen onder de grond! Dit doet hij samen met zijn vriendinnetje Jet Visnet, zij komt altijd met slimme ideeën als ze op pad gaan. Ook is ze een echte dierenvriend en Zizo de Zeehond, die Joris en Jet op het strand van Texel hadden ontdekt tijdens het jutten, is haar grote vriend. Win een van de 10 pakketten met leuke spulletjes van Joris en Jet ter waarde van €28,40 per pakket.

HET GOEDE ANTWOORD
Het goede antwoord op deze vraag is 14.

WINNAARS
De winnaars van deze prijsvraag zijn: Anita Mulder, Machiel Roubos, Judy Kollis-Bot, Bas van der Wildt, Jolanda Hulshof, Shelly Wernars, Eveline Kikkert, Viggo Ketelaar, Jenny Vazquez en Annemarie Siebeling-de Boer. Gefeliciteerd!

Maak kans op zwembadkaartjes voor Zwembad De Krim!

PRIJSVRAAG 3
Welke film, die op Texel opgenomen is, beelden deze emojis uit? 

WAT KUNT U WINNEN?
Zwembad De Krim is een binnen- en buitenzwembad met verschillende leuke attracties. Zo hebben wij onder andere 3 verschillende waterglijbanen, een wildwaterbaan en speciaal voor de kleintjes een indoor spraypark! Daarnaast is ons zwembad 3 jaar achter elkaar bekroond als zwembad van het jaar. Win 2 toegangskaartjes voor Zwembad De Krim ter waarde van €12,50 per stuk. We verloten in totaal 40 kaarten.

HET GOEDE ANTWOORD
Het goede antwoord op deze vraag is Zomerhitte.

WINNAARS
De winnaars van deze prijsvraag zijn: Mirjam van den Berg, Bert de Boer, Marije Pit, Christine Bormann, Ramon Klein Nulent, Christiane, Emmelie Wanink, Damien Riesebosch, Melissa de Jong, Amy Lamboo, Marieke Akkerman, Wøri, Melle InThiene, Hans van de Kooij, Marjolein Westerlaken, Ingrid Brosens, Nicole Cocheret, M Vonk Noordegraaf, Fleur van der Kroon en Hendrika Hofstra. Gefeliciteerd!

1920x1280-emoij-raadsel
1920x1280-foto-met-bolletje-kaarsenset-bonte-b

Maak kans op een kaarsenset van De Bonte Belevenis!

PRIJSVRAAG 2
De Bonte Belevenis is een bekend Texels uitstapje. Zij maken niet alleen kaarsen. Noem 3 andere producten die hier ook worden gemaakt.

WAT KUNT U WINNEN?
Vandaag is het de 4e zondag van de advent: de laatste zondag voor Kerstmis. In het christendom wordt op de 1ste, 2de, 3de en 4de zondag van de advent een kaarsje aangestoken op de adventskrans. Kaarsen zijn in deze tijd van het jaar sowieso onmisbaar. Daarom maakt u kans op een van de 10 kaarsensets van De Bonte Belevenis ter waarde van €7,50 per stuk!

HET GOEDE ANTWOORD
Het goede antwoord op deze vraag is onder andere: zeep, jenevers, likeuren, kruidenbitters, bier, whisky, snoepjes en thee.

WINNAARS
De winnaars van deze prijsvraag zijn: Lisa Engels, Ingrid Mensink, Alard Stulp, Cynthia van der Tuijn-Bonne, Jasper de Groot, Susanne Rasing, Julia, Barbara Mulder, Annelies Tielen en Hanneke Kamphuis. Gefeliciteerd!

Maak kans op een gratis weekend op Vakantiepark De Krim!

PRIJSVRAAG 1
Maak de zin af: Een vakantie op Texel betekent voor mij….

WAT KUNT U WINNEN?
We beginnen onze prijzenregen met een knaller! Maak kans op 1x een heerlijk weekendje Texel voor 4 personen op Vakantiepark De Krim ter waarde van €400 (buiten schoolvakanties en feestdagen). En niet zomaar een weekend, maar een weekend in een van onze gloednieuwe chalets: chalet type Texel de Luxe! Dit zijn nog grotere chalets, met 2 slaapkamers, 2 badkamers en een aparte sauna! De chalets zijn vanaf april 2022 beschikbaar voor een verblijf. Heerlijk toch? 

WINNAAR
Er zijn heel veel mooie antwoorden op deze prijsvraag binnengekomen en dat maakte een winnaar kiezen zeker niet gemakkelijk! De winnaar van deze prijsvraag is: Carin van de Ploeg. Gefeliciteerd!

1920x1280-foto-met-bolletje-weekend-chalet

Redactie De Krim Texel
Update: 01 januari 2022 10:30