Gloednieuwe villa's!

Boek nu een villa op Texel met korting

Nieuw in de verhuur: Villapark de Koog

Boek nu als eerste een super-de-luxe villa voor een geweldige zomervakantie op het nieuwe Villapark De Koog! Vanaf 19 juli 2019 zijn de eerste luxe villa’s op Villapark De Koog gereed. 

Wilt u een villa met of zonder privé zwembad?

Villapark De Koog heeft een perfecte ligging voor een heerlijke vakantie op Texel. Vanuit uw luxe villa bent u binnen enkele minuten op het strand, midden in de natuur of in de gezellige badplaats De Koog.

Op Villapark De Koog worden 48 op en top luxe en duurzame villa's gebouwd. Alle villa’s beschikken over vloerverwarming, designhaard, sauna en een grote smart TV. Ook aan de privacy is gedacht. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer! De vier- en zes persoons villa's zijn tevens koppelbaar tot acht- of twaalf persoons villa. Liever nog exclusiever? Voor de ultieme wellness ervaring boekt u de zes persoonsvilla met eigen privé zwembad én stoomcabine.

Kennismakingskorting
Gedurende de 1e fase wordt er gewerkt aan de oplevering van de 2e fase. Hierdoor geldt er tijdens de 1e fase een kennismakingskorting van 20%. Naar verwachting is vanaf juli 2019 fase 1 klaar en in april 2020 zal fase 2 gereed zijn. In de eerste fase zijn er daardoor een beperkt aantal villa's in de verhuur.

Villapark De Koog, 4-8 persoons villa
Villapark De Koog, 4-8 persoons villa
Villapark De Koog, 6 p. villa met zwembad
De Koog

Unieke ligging aan de rand van De Koog

Vanaf Villapark De Koog heeft u direct aansluiting op prachtige fiets- en wandelroutes. Binnen 50 meter staat u midden in Nationaal Park Duinen van Texel. Als u een stukje doorloopt bereikt u het uitgestrekte Noordzeestrand met diverse gezellige strandpaviljoens. 

Op een steenworp afstand ligt badplaats De Koog met vele winkeltjes, terrasjes en cafés. Of u nu kiest voor rust of reuring vanaf Villapark De Koog is alles dichtbij. De perfecte locatie voor een heerlijke vakantie op Texel.

Lees meer nieuws

Nieuw in 2024
21-12-2023

Speciaal voor u hebben we een lijstje samengesteld met leuke en nieuwe redenen om Texel te bezoeken in 2024!

Lees meer
Nieuwe donateurs voor KNRM
29-05-2024

KNRM-Arrangement doneert 74 nieuwe Redders aan Wal aan de KNRM.

Lees meer

Blijf op de hoogte

Altijd het laatste nieuws & de leukste aanbiedingen in uw inbox? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.